2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İnşallah canım. İlk denemende rahim filmi çektirmiş miydin?

Merhaba kızlar benimde 3. Denemem geçen hafta Perşembe 4.hücreli ve 2 hücreli 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi. Orta seviyeli dediler yarın sonucumu alacağım ve yine olumsuz olacak diye o kadar korkuyorum ki akşam hiç yatamadım desem yeri rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsın inş, dualarinizda banada yer verirseniz çok sevinirim .

Dualarim iz seninle canım stres yapma üzülme.yarın inş hayırlı mutlu haberlerini alacaz.

Kızlar çok güzel bir kahvaltı yaptım,annem bu süreçte hep yanımda,ümitköyde organik pazar var,birazdan onlar pazara gidecek ben de gitsem mi diye düşünüyorum ama Ankara'da hava kötü bugün o yüzden kararsızım bir de üşütürüm falan

inşalllah canım hepinizin sırası ile hamiş haberlerini buradan paylaşıp sevineceğiz hepimiz tek dilek için dua ediyoruz hepizmizin güzel haberleri olsun inşallah..

tatlım günaydın öncelikle kimseye söylememkle çok iyi yapmışsın biz de hiçkimseye söylemedik eşim ben doktorumuz yeterli diğerlerine kalp atışını duyalım süpriz olsun inşallah senin de tutacak acnım rahat ol stres yapma hislerini de yalnız olduğun için burada paylaş biz öyle yapıyoruz..bu arada aramıza hoşgeldin..

Hava kötü ise çıkma canım. Biz dikkat edelim de gerisi Allah' imiza emanet.

geçmiş olsun canım inşallah busefer olacak stres yapma rahat ol mevlam ol dedi ise olur hepimizin ortak tek duası var hepimizin inşallah mutlu haberleri artarak devam edecek..

Hakkı'mızda herşeyin hayırlısı olsun canım

Canim inan burda orta kaliteli olup 3.gün olup tutan okadar çok kişi okudum ki. Allah' tan umudunu kesme. Allah' in izniyle inşallah yarın güzel haberini alacaz. Dua edecem sana canim. Inşallahhhh pozitif olacak

geçmiş olsun canım inşallah busefer olacak stres yapma rahat ol mevlam ol dedi ise olur hepimizin ortak tek duası var hepimizin inşallah mutlu haberleri artarak devam edecek..
Çok teşekkür ederim canım benim bu yüzden Rabbime yalvariorum bizler içinde artik OL desin ve sevinç çığlıklarına boğsun ins

Canim inan burda orta kaliteli olup 3.gün olup tutan okadar çok kişi okudum ki. Allah' tan umudunu kesme. Allah' in izniyle inşallah yarın güzel haberini alacaz. Dua edecem sana canim. Inşallahhhh pozitif olacak
Canim benim çok teşekkür ederim bitanem allah hepinizden razı olsun güzel dileklerin için inş hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hosbulduk canım çok teşekkür ederim.evet bizde öyle düşündük kalp atışını duyan kadar hiç kimseye soylemiyecegiz hayırlısı olsun inş. Sizlerle hislerimi endişelerimi paylaştıkça kendimi daha rahat hissediyorum cok tesekkurler hepinize

Kızlar orta kalite 2.ci yada 1.ci kalite dye bna söylemedi ler nasl olyor öyle hücrelere göremi hesap anlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…