2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İnşallah olur canım. Dua edeceğim sana.

Kızlar orta kalite 2.ci yada 1.ci kalite dye bna söylemedi ler nasl olyor öyle hücrelere göremi hesap anlıyorlar
Canm zaten tedavinin başından beli eder kendine kaliteli yumurtalar istenildiği boyuta gelir,bölünmeleri güzel olur, 5. Güne kadar bölünerek giden embriyolar birinci kalitedir birde daha az bölünerek gidebilenler oluuor oda ikinci kalite, senin kaçıncı gün embriyosu peki? Kaç tane transfer yaptılardı sana? Okadar çok yazıyoruz ki herşeyi aklımda tutamıyorum

Tatlm 3.gün embryosu 3.güne kdr gittiler benm dondurlms embryo koydurdum dün cozulürken malsf biri 6 dan 4 e düşmüş diğeride 8 den 6 ya hemşire zarar gördü.malsf dedi bida donduramam.çöpe gider dedi bizde 2 sini koydurudk iste

Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Rabbim kucagina almayi nasip etsin , ne olur banada dua edermisin benimde günüm yarın hicbir belirtim bile yokkkk

Gunaydin arkadaşlar bende şubat ayi transferiyim 18 şubatta transferin oldu 1 mart test tarihin hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Maşallah canım cok güzel değerin hayırlısıyla katlanarak çoğalacak:)

Gunaydin arkadaşlar bende şubat ayi transferiyim 18 şubatta transferin oldu 1 mart test tarihin hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Mrb canım ikimizde aynı gün transfer olmuşuz benim de 1 mart test tarihim:) insallah ikimizde güzel haberleri alicaz canim

Kizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba bebislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.

Günaydın arkadaşlar bugün de hiç ağrım yok bu seferkinde çok değişik duygular içindeyim hiçbir belirti yok bide ilk günden beri yatasım gelmiyor kendimi iki gündür zar zor dinlendiriyom çarşı pazar gezesim var benim gibi olan varmı !
?

Ayy canim benim cok sevindim allah kucagna almayi nasip etsin insallah

Gunaydiiiin :))
Anca gelebildim bende.
Esimle guzel bi kahvalti yaptik.
Bugun cok duygusalim dun geceden beri yazdiklarinizi okurken o kadar duygulandimki ağlayarak okudum.
Bir arkadasimiz daha mutlu haberi almis ne güzel :)) A ahuzar89 gozun aydin Allah daim etsin güzel haberlerini :)
Ne güzel hepimiz birbirimize duaciyiz bu topigi çoook seviyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…