Kızlar orta kalite 2.ci yada 1.ci kalite dye bna söylemedi ler nasl olyor öyle hücrelere göremi hesap anlıyorlar[/QUOTE
Bildiğim kadariyla embriyo ların spermle dollendikten sonra bolunmelerine göre değişiyor 4 8 12 hücreli olarak belirleniyor sanirim
İnşallah olur canım. Dua edeceğim sana.Merhaba kızlar benimde 3. Denemem geçen hafta Perşembe 4.hücreli ve 2 hücreli 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi. Orta seviyeli dediler yarın sonucumu alacağım ve yine olumsuz olacak diye o kadar korkuyorum kiakşam hiç yatamadım desem yeri rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsın inş, dualarinizda banada yer verirseniz çok sevinirim .
Canm zaten tedavinin başından beli eder kendine kaliteli yumurtalar istenildiği boyuta gelir,bölünmeleri güzel olur, 5. Güne kadar bölünerek giden embriyolar birinci kalitedir birde daha az bölünerek gidebilenler oluuor oda ikinci kalite, senin kaçıncı gün embriyosu peki? Kaç tane transfer yaptılardı sana? Okadar çok yazıyoruz ki herşeyi aklımda tutamıyorumKızlar orta kalite 2.ci yada 1.ci kalite dye bna söylemedi ler nasl olyor öyle hücrelere göremi hesap anlıyorlar
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize nasip etsin inşİnşallah olur canım. Dua edeceğim sana.
Rabbim kucagina almayi nasip etsin , ne olur banada dua edermisin benimde günüm yarın hicbir belirtim bile yokkkkKizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Aminnn canım benim inşGunaydin arkadaşlar bende şubat ayi transferiyim 18 şubatta transferin oldu 1 mart test tarihin hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Maşallah canım cok güzel değerin hayırlısıyla katlanarak çoğalacak:)Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Mrb canım ikimizde aynı gün transfer olmuşuz benim de 1 mart test tarihim:) insallah ikimizde güzel haberleri alicaz canimGunaydin arkadaşlar bende şubat ayi transferiyim 18 şubatta transferin oldu 1 mart test tarihin hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Aynen canım katlamasi önemli. İster istemez insan bi tedirgin oluyor ama sağlıkla artsin daAy tatlm
Ay tatlm gayet güzel onmli olan 2 kat artması unutma
Can'ım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bekleyenlerin başına iyice beni heyecan bastıKizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Ayy canim benim cok sevindim allah kucagna almayi nasip etsin insallahKizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Amin canim hepinize nasip etsin insallah dualarım sizine hep Allahın izniyle sende pozitif sonucunu görürsün inşallah yarinRabbim kucagina almayi nasip etsin , ne olur banada dua edermisin benimde günüm yarın hicbir belirtim bile yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?