Hiç bir şey olmaz canim merak etme, ben sıkışık degildim tutabildim 2 saat ama baska arkadaslarim hemen sürgü istedi gayet normal bazilari tutamıyor kisiden kişiye farkli. Yapmazsan daha kötüymüş rahime baskı yapıyormuş canim iyi ki yapmışsınKizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba bebislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.
AA öyle mi ne güzel ama günler hic geçmiyor yahu daha çok var . benim 3 gün embriyosu bakalim hangi sonucu alacağız paylasalim burada da ayni güne gelmiş testlerimzMrb canım ikimizde aynı gün transfer olmuşuz benim de 1 mart test tarihim:) insallah ikimizde güzel haberleri alicaz canim
İnşallah canimMaşallah canım cok güzel değerin hayırlısıyla katlanarak çoğalacak:)
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim.Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Hepimize nasip etsin inşallah canimAyy canim benim cok sevindim allah kucagna almayi nasip etsin insallah
Can'ım bende senin gibi transferde çok sıkıştım dayanamadığım için daha ameliyathanede sondayla boşalttılar inşallah bebeklerimiz bizimle aklına başka.şeyler sakın getirmeKizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba bebislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.
Hiiiic aklin takilmasun canım bendr sürgü istedim hatta kalkip tuvalete gidrnler bile var canını sıkma nasipte varsa bizimle bebislerimiz icini ferah tut :)Kizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba bebislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.
Bende aynı canım hic belirtim yok sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. Ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok canım kendimi rahat hissediyorum :)Günaydın arkadaşlar bugün de hiç ağrım yok bu seferkinde çok değişik duygular içindeyim hiçbir belirti yok bide ilk günden beri yatasım gelmiyor kendimi iki gündür zar zor dinlendiriyom çarşı pazar gezesim varbenim gibi olan varmı !
?
Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Benimde 3.gün embriyosu tatlım ortak yönümüz çokAA öyle mi ne güzel ama günler hic geçmiyor yahu daha çok var . benim 3 gün embriyosu bakalim hangi sonucu alacağız paylasalim burada da ayni güne gelmiş testlerimz
Kizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba bebislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.
Ayyyyyy süper bir deger galiba ikizlere hamil[/QUOTE]OUTE="ahuzar89, post: 45271276, member: 739373"]Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
tmm canim cok sagolun iki gündür kafama takiliyodu acaba bebislerim dustumu diye sindi icimi rahatlattiniz ♥♥♥ iyiki varsinizMerak etme canım benimde transfer yapıldıktan sonra hemşire sürgü getirdi idrarimi yapmam için. Herkese öyle yaptılar
Sali günü canimKun feyekun senin test günün ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?