2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hiç bir şey olmaz canim merak etme, ben sıkışık degildim tutabildim 2 saat ama baska arkadaslarim hemen sürgü istedi gayet normal bazilari tutamıyor kisiden kişiye farkli. Yapmazsan daha kötüymüş rahime baskı yapıyormuş canim iyi ki yapmışsın

Mrb canım ikimizde aynı gün transfer olmuşuz benim de 1 mart test tarihim:) insallah ikimizde güzel haberleri alicaz canim
AA öyle mi ne güzel ama günler hic geçmiyor yahu daha çok var . benim 3 gün embriyosu bakalim hangi sonucu alacağız paylasalim burada da ayni güne gelmiş testlerimz

Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. Benim de salı test günü inşallah pozitif i görürüm.

Can'ım bende senin gibi transferde çok sıkıştım dayanamadığım için daha ameliyathanede sondayla boşalttılar inşallah bebeklerimiz bizimle aklına başka.şeyler sakın getirme

Hiiiic aklin takilmasun canım bendr sürgü istedim hatta kalkip tuvalete gidrnler bile var canını sıkma nasipte varsa bizimle bebislerimiz icini ferah tut :)

Bende aynı canım hic belirtim yok sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. Ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok canım kendimi rahat hissediyorum :)

Benimde yarın test gunüm cok heycanlıyım sanki zaman hic geçmiyor idrar testi yaptım negatif cikti cok korkuyorum kızlar dualarınızda beni de unutmayın özellikle hamisler :)

Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.

Ayy çok sevindim canım darısı bize inş. :) transferden sonra 12 gün mu yaptirdin testi baya yüksek çıkmış canım hayırlı ugurlu olsun inş.

OUTE="ahuzar89, post: 45271276, member: 739373"]Kizlar benim test günüm bugündü sonuç um483.2 çok mutluyum inanmakta güçlük çekiyorum hala sizinle paylaşmak istedim. Tahlil için gün sayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kesmeyin dua edin.[/QUOTE]
Ayyyyyy süper bir deger galiba ikizlere hamil

Merak etme canım benimde transfer yapıldıktan sonra hemşire sürgü getirdi idrarimi yapmam için. Herkese öyle yaptılar

Ayyyyyy süper bir deger galiba ikizlere hamil[/QUOTE]
Msj yarim cikmis gozun aydin canim benim icinde dua et 12yillik hasret sona ersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…