Sali günü canim
Tebrikler canım senle berBer 4. Bebeğimide yolda inşllh, kçıncı gün testin senin? Değerin çok yüksek, 12. Günse ikiz olma ihtimalin çok gazla canım, allah gönlüne göre versin inşallah canım senşnde hepimizindeİnşallah canim
Canım ben kıbrısta yaşıyorum, onçin kıbrısta yaptırdım, duymuşsundur mutlakaBenim de ama gün geçmiyor sanki :) nerde yaşıyorsun nerde yaptirdin canim
Amin . Hepimiz icin hayırlı haberler olsun..hayırlısı olsun canım az kalmis benimde çarşamba günü.belirtilerin filan var mı kasıklarinda ağrı filan varmi canim
Benim durumum daha vahim benim transferim oldu,ameliyat masasında yaptırdılar çişimiKizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba bebislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.
amin canım hızlı geçiyor inşallah burada sevinçlıklıkların yükselir.....GünaydınlR son 9 gün bakalım hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım iki koydurmakla iyi yapmışsınız başarı şansı daha yüksek tutunması hoş mevlam ol dedi ise tekle de olur da hayırlısı..Tatlm 3.gün embryosu 3.güne kdr gittiler benm dondurlms embryo koydurdum dün cozulürken malsf biri 6 dan 4 e düşmüş diğeride 8 den 6 ya hemşire zarar gördü.malsf dedi bida donduramam.çöpe gider dedi bizde 2 sini koydurudk iste
korkmayın arkadaşlar Allahın izni ile onlar rahim de ben de koyuldu çokkkk aşırı sıkışık olduğum için hiç beklemeden tuvalete gittim o kadar sıkışıktım ki utanmasam ağlayacaktımm rahat olun rahimden düşme olmaz koyulduktan sonra hemen kapatılıyor düşme adet olursanız tutunamamıştır ki inşallah ben tutunduğunu düşünüyorummmBenim durumum daha vahim benim transferim oldu,ameliyat masasında yaptırdılar çişimi
Hayırlı olsun Can'ım darısı basımızaAmin canim hepinize nasip etsin insallah dualarım sizine hep Allahın izniyle sende pozitif sonucunu görürsün inşallah yarin
Amin . Hepimiz icin hayırlı haberler olsun..
Iki gun önce batmalar oluyodu ama simdi bisey hissetmiyorum canim sadece dün aksam kasiklarimda kisa surekli cok hafif bi baski hissettim.
Var mi sende bisey
korkma tatlım ben 10 dk dayanamadım hemen çünkü aşırı sıkışıktım bebişlerin seninle rahat ol Allahın izni ile konuş onlarla :) ben sürekli konuştum transferden sonra doktorum bana onlarla konuşmayı unutma demişti.hala konuşuyoruz inşallah daha çok konuşacağız karnımda öğrenecekler konuşmayı :))Kizlar ya iki gundur aklima takilan bişey var ya transfer olmadan once su saatte alacagiz dediler bende o saate yakin güzelce suyumu ictim neyse ameliyathanede yarim saat bekledim cok soguktu iyice sıkıştim transfere zor dayandim odaya cikinca 10 dk zor dayandim hemen sürgü istedim acaba be :bislerim benimlemi böyle bir durum basina gelen oldumu.
hayırlı olsun tatlım ikincisine katlanır inşallahhhAmin canim hepinize nasip etsin insallah dualarım sizine hep Allahın izniyle sende pozitif sonucunu görürsün inşallah yarin
Inşallah canım benimAmin canim hepinize nasip etsin insallah dualarım sizine hep Allahın izniyle sende pozitif sonucunu görürsün inşallah yarin
kun feyekun cüğüm çok az görüyorum senin nasılsın bitanem test günün hangi gündü benim akıldan herşeyden uçuyor bu sıralar ağrın sızın var mı bitanem..güzel haberlere çok seviniyorum inşallah senin de güzel haberini paylaşalım..Hiiiic aklin takilmasun canım bendr sürgü istedim hatta kalkip tuvalete gidrnler bile var canını sıkma nasipte varsa bizimle bebislerimiz icini ferah tut :)
aten rahim duvarı neredeyse birbirine yapışık gibi oradan devam düşmenin tek sebebi rahmin embriyoyu kabul etmemesi oluyor o da başımıza gelmeyeceği için tedirgin olmaya hiç gerek yok bence dekorkmayın arkadaşlar Allahın izni ile onlar rahim de ben de koyuldu çokkkk aşırı sıkışık olduğum için hiç beklemeden tuvalete gittim o kadar sıkışıktım ki utanmasam ağlayacaktımm rahat olun rahimden düşme olmaz koyulduktan sonra hemen kapatılıyor düşme adet olursanız tutunamamıştır ki inşallah ben tutunduğunu düşünüyorummm
tatlım senin ne zamandı tahlil inşallah senin de güzel haberlerini alacağız..Canım ben kıbrısta yaşıyorum, onçin kıbrısta yaptırdım, duymuşsundur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?