Avrenim sen de mi Ankara'dasın,bende Ankara'dayım,dr.un kim hangi merkezde yaptırdın,benim test günüm salı ,5.hün transferim yapıldıBenim durumum daha vahim benim transferim oldu,ameliyat masasında yaptırdılar çişimi
Cinnahta GenArt Tüp Bebek Merkezinde tedavi olduk biz,doktorum Aysun hanım,çok şeker bir bayan,bana da 5.gün embriyosu transfer edildi fakat bizim bir bebişimiz dayanabildi 5.güne,test günüm 2mart,daha çoook vaktimiz varAvrenim sen de mi Ankara'dasın,bende Ankara'dayım,dr.un kim hangi merkezde yaptırdın,benim test günüm salı ,5.hün transferim yapıldı
Evet canim benim denk gelemiyoruz.kun feyekun cüğüm çok az görüyorum senin nasılsın bitanem test günün hangi gündü benim akıldan herşeyden uçuyor bu sıralar ağrın sızın var mı bitanem..güzel haberlere çok seviniyorum inşallah senin de güzel haberini paylaşalım..
Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka haber ver inşallah pozitifi göreceksin Can'ım idrar testine hiçççç takılmaBenimde yarın test gunüm cok heycanlıyım sanki zaman hic geçmiyor idrar testi yaptım negatif cikti cok korkuyorum kızlar dualarınızda beni de unutmayın özellikle hamisler :)
Sağol canim teşekkür ediyorum
12. Günümde yaptım canim
Hosgeldin canim allahin izniyle guzel sonuclar alirsiniz insallah.ben hic skisk degildim transferden ciktim 1 bucuk saat sonra eve gittim 3 saat sonra wc ye girdim :)Merhaba Arkadaşlar başlığı yeni keşfettim. Transferimin 5. günü umarım hepimiz olumlu haberler alırız. Bence transferden sonra idrarı yapmak sıkıntı yaratmaz zira kendimizi sıksak daha büyük sıkıntı olur. Bu dönemde kafamıza takmak normal sanırım. Pozitif sonuçlar almak dileğiyle.
12. Gun olduguna gore 3. Gun embriyosu demi canim ? Hayirli olsun !Sağol canim teşekkür ediyorum
12. Günümde yaptım canim
Canım ben kıbrısta yaşıyorum, onçin kıbrısta yaptırdım, duymuşsundur mutlaka
Canim ama transfer öncesinde Dr sıkışık olmamız gerektiğini söylüyor sana söylemedi mi yani özellikle belirttiler bana .ne zaman transferin oldu umarım olumlu olur sonuclarHosgeldin canim allahin izniyle guzel sonuclar alirsiniz insallah.ben hic skisk degildim transferden ciktim 1 bucuk saat sonra eve gittim 3 saat sonra wc ye girdim :)
henüz doktorum gel bakalım demedi bekliyorum 21 .günde bakılıyor olması gerek inşallah bu hafta senin de güzel haberini alırız inşallah.Evet canim benim denk gelemiyoruz.
İyiyim heyecanla bekliyorum sali gününü. Inan bende karıştırıyorum herkesin gününü cok bereketli bir topik oldu topigi acanin pozitifligi yansidi tatlim benim:)))
bu hafta pespese cok güzel haberler alicaz inşaallah agrim sizim yok ama hislerim cok güzel inşaallah güzel haber vericem. Sen bebislerini ultrason da görmeye ne zaman gideceksin
amin canım inşallah tüm arkadaşlar güzel sonuçlar alır..Merhaba Arkadaşlar başlığı yeni keşfettim. Transferimin 5. günü umarım hepimiz olumlu haberler alırız. Bence transferden sonra idrarı yapmak sıkıntı yaratmaz zira kendimizi sıksak daha büyük sıkıntı olur. Bu dönemde kafamıza takmak normal sanırım. Pozitif sonuçlar almak dileğiyle.
Ben anastezi ile yaptirdim tatlim ben sksk gibi hissediyodum ama baktilar cok sksk degilmisim d.r kendi doldurdu benim idrar keseyi.ben sonucumu gecen hafta persembe aldim canim hamileyim:))sizin bebislerde tutuncak allahin izniyle dualarim sizlerleCanim ama transfer öncesinde Dr sıkışık olmamız gerektiğini söylüyor sana söylemedi mi yani özellikle belirttiler bana .ne zaman transferin oldu umarım olumlu olur sonuclar
Canim cok sevindim sanirim cok guzel bir duygudur rabbim isteyen herkese yasatir bu duyguyu insallah. Saglikli bir sekilde bebisleri kucagimiza aliriz .Ben anastezi ile yaptirdim tatlim ben sksk gibi hissediyodum ama baktilar cok sksk degilmisim d.r kendi doldurdu benim idrar keseyi.ben sonucumu gecen hafta persembe aldim canim hamileyim:))sizin bebislerde tutuncak allahin izniyle dualarim sizlerle
CanimE="ayca 28, post: 45273230, member: 737554"]Ben anastezi ile yaptirdim tatlim ben sksk gibi hissediyodum ama baktilar cok sksk degilmisim d.r kendi doldurdu benim idrar keseyi.ben sonucumu gecen hafta persembe aldim canim hamileyim:))sizin bebislerde tutuncak allahin izniyle dualarim sizlerle
inşalllah canım valla ben hiç idrar testi düşünmedim kanı beklemiştim.Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
İnşallah canım öyledir nasıldı silik ligi bayagi belli oluyormuyduKızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
Evet daha önceleri de çok defalar yapmıştık ama hiç görmemiştik silik bile olsaİnşallah canım öyledir nasıldı silik ligi bayagi belli oluyormuydu
Bence hamilesin böyle bir durum bir kaç arkadasta okumustum hamileydi istersen yarin bi kan tahlili ver nasil olsa idrar testi yaptirKızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?