2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Avrenim sen de mi Ankara'dasın,bende Ankara'dayım,dr.un kim hangi merkezde yaptırdın,benim test günüm salı ,5.hün transferim yapıldı
Cinnahta GenArt Tüp Bebek Merkezinde tedavi olduk biz,doktorum Aysun hanım,çok şeker bir bayan,bana da 5.gün embriyosu transfer edildi fakat bizim bir bebişimiz dayanabildi 5.güne,test günüm 2mart,daha çoook vaktimiz var

Evet canim benim denk gelemiyoruz.
İyiyim heyecanla bekliyorum sali gününü. Inan bende karıştırıyorum herkesin gününü cok bereketli bir topik oldu topigi acanin pozitifligi yansidi tatlim benim:)))
bu hafta pespese cok güzel haberler alicaz inşaallah agrim sizim yok ama hislerim cok güzel inşaallah güzel haber vericem. Sen bebislerini ultrason da görmeye ne zaman gideceksin

Benimde yarın test gunüm cok heycanlıyım sanki zaman hic geçmiyor idrar testi yaptım negatif cikti cok korkuyorum kızlar dualarınızda beni de unutmayın özellikle hamisler :)
Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka haber ver inşallah pozitifi göreceksin Can'ım idrar testine hiçççç takılma

Merhaba Arkadaşlar başlığı yeni keşfettim. Transferimin 5. günü umarım hepimiz olumlu haberler alırız. Bence transferden sonra idrarı yapmak sıkıntı yaratmaz zira kendimizi sıksak daha büyük sıkıntı olur. Bu dönemde kafamıza takmak normal sanırım. Pozitif sonuçlar almak dileğiyle.

Hosgeldin canim allahin izniyle guzel sonuclar alirsiniz insallah.ben hic skisk degildim transferden ciktim 1 bucuk saat sonra eve gittim 3 saat sonra wc ye girdim :)

Hosgeldin canim allahin izniyle guzel sonuclar alirsiniz insallah.ben hic skisk degildim transferden ciktim 1 bucuk saat sonra eve gittim 3 saat sonra wc ye girdim :)
Canim ama transfer öncesinde Dr sıkışık olmamız gerektiğini söylüyor sana söylemedi mi yani özellikle belirttiler bana .ne zaman transferin oldu umarım olumlu olur sonuclar

henüz doktorum gel bakalım demedi bekliyorum 21 .günde bakılıyor olması gerek inşallah bu hafta senin de güzel haberini alırız inşallah.

amin canım inşallah tüm arkadaşlar güzel sonuçlar alır..

Canim ama transfer öncesinde Dr sıkışık olmamız gerektiğini söylüyor sana söylemedi mi yani özellikle belirttiler bana .ne zaman transferin oldu umarım olumlu olur sonuclar
Ben anastezi ile yaptirdim tatlim ben sksk gibi hissediyodum ama baktilar cok sksk degilmisim d.r kendi doldurdu benim idrar keseyi.ben sonucumu gecen hafta persembe aldim canim hamileyim:))sizin bebislerde tutuncak allahin izniyle dualarim sizlerle

E="ayca 28, post: 45273230, member: 737554"]Ben anastezi ile yaptirdim tatlim ben sksk gibi hissediyodum ama baktilar cok sksk degilmisim d.r kendi doldurdu benim idrar keseyi.ben sonucumu gecen hafta persembe aldim canim hamileyim:))sizin bebislerde tutuncak allahin izniyle dualarim sizlerle[/QUOTE]
Canim
Ben anastezi ile yaptirdim tatlim ben sksk gibi hissediyodum ama baktilar cok sksk degilmisim d.r kendi doldurdu benim idrar keseyi.ben sonucumu gecen hafta persembe aldim canim hamileyim:))sizin bebislerde tutuncak allahin izniyle dualarim sizlerle
Canim cok sevindim sanirim cok guzel bir duygudur rabbim isteyen herkese yasatir bu duyguyu insallah. Saglikli bir sekilde bebisleri kucagimiza aliriz .

Canim

Canim cok sevindim sanirim cok guzel bir duygudur rabbim isteyen herkese yasatir bu duyguyu insallah. Saglikli bir sekilde bebisleri kucagimiza aliriz .[/QUOTE]
Amin canim insallah.allah kimsenin ellerini bosa cevirmesin.

[QUTE Bayb-moll post: 45273360, member: 738290"]Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?[/QUOTE]
Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
Bence hamilesin böyle bir durum bir kaç arkadasta okumustum hamileydi istersen yarin bi kan tahlili ver nasil olsa idrar testi yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…