- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canim silik cikinca genelde hamilelik oluyo :)Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
Canım umut vermiş gibi olmayayim ama eğer catlatma ignesinin etkisi değilse hamilesindir. Dikkat ettiğim kadarıyla idrarda gorenlerin büyük çoğunluğu kanda da pozitifi görmüş. Senin dondurulmuş muydu taze mi ?Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
Canım benim çarşamba günü tahlilim, 12. Günde yaptıracam tahlili, nasıl geçecek diye diye on gün geçti bile bemde turunduklarına çok inanıyorum allahım yanıltmasın inşallah hepimizi.tatlım senin ne zamandı tahlil inşallah senin de güzel haberlerini alacağız..
İnşallh cnmhayırlı olsun canım iki koydurmakla iyi yapmışsınız başarı şansı daha yüksek tutunması hoş mevlam ol dedi ise tekle de olur da hayırlısı..
Zeynepcim benim bildiğim transferden sonra kafamıza göre ilaç içemiyoruz, sen mutlaka doktoruna bir danış bu konuyuKizlar selam benim persembe transferim var.Fakat cok kotu grip oldum.Nurofen almaya basladim.Sizce embriyolarının tutunmasina engelmidir?
Doktora sor canim . Dikkat etmemiz gereken donemler. Mutlaka danış.Kizlar selam benim persembe transferim var.Fakat cok kotu grip oldum.Nurofen almaya basladim.Sizce embriyolarının tutunmasina engelmidir?
Tatlım.şakaya gelmez doktoruna bie sor ihlalde bulunma.ve artik ilaç alma doğal takılmaya çalış geçmiş olsun cnmKizlar selam benim persembe transferim var.Fakat cok kotu grip oldum.Nurofen almaya basladim.Sizce embriyolarının tutunmasina engelmidir?
İnşallah canım.ben de tutulduğuna senin inanıyorum dualarım sizlerle..Canım benim çarşamba günü tahlilim, 12. Günde yaptıracam tahlili, nasıl geçecek diye diye on gün geçti bile bemde turunduklarına çok inanıyorum allahım yanıltmasın inşallah hepimizi.
Benim 5. Gün embriyosu canım , kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama doktorumun dediği birinci kalite embriyo koydular bana üçünüde.tazd embriyo cnm benim.Benmde 3 Mart taze embryo mu kızlar sizn bidw kaç hücreli sordnmu bnm ilk denememde tutmuştu 10 hücreli 3.gün embriyosu idi insallah sizinde tutar
tatlım benim kide 5.gün embriyosu idi 2 tane kaliteli koyduklarını söylemişti doktorum çok şükür Allahım herkese sırası ile güzel haberler nasip etsin inşallah..Benim 5. Gün embriyosu canım , kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama doktorumun dediği birinci kalite embriyo koydular bana üçünüde.tazd embriyo cnm benim.
Benmde 3 Mart taze embryo mu kızlar sizn bidw kaç hücreli sordnmu bnm ilk denememde tutmuştu 10 hücreli 3.gün embriyosu idi insallah sizinde tutar
Amin canımtatlım benim kide 5.gün embriyosu idi 2 tane kaliteli koyduklarını söylemişti doktorum çok şükür Allahım herkese sırası ile güzel haberler nasip etsin inşallah..
çok güzel maşallah canım hayırlı olsun ...Benim dondurulmus 5.gün embriyosu en kaliteli iki embriyo yu transfer ettik dedi doktorum.inş. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz
çok güzel maşallah canım hayırlı olsun ...
Taze ve bir tane bu benim zaten 3.denemem ilk iki denemem de de tutmuştu ikiz ama her ikisini de erken doğum ile kaybettimCanım umut vermiş gibi olmayayim ama eğer catlatma ignesinin etkisi değilse hamilesindir. Dikkat ettiğim kadarıyla idrarda gorenlerin büyük çoğunluğu kanda da pozitifi görmüş. Senin dondurulmuş muydu taze mi ?
İnşallah canım hamilesinn ir insallahEvet daha önceleri de çok defalar yapmıştık ama hiç görmemiştik silik bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?