2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
Canim silik cikinca genelde hamilelik oluyo :)
Tabiki kesin sonuc değil tamamen kaptirmamak lazim ama güzel bi haber bu
sali günü de inşaallah pozitif haberini alirsin. Ayni gün güzel haberi aliriz inşaallah :)

Kızlar benim test günüm salı,sma dün dayanamayıp idrar testi yaptık evde ikinci çizgiyi silik gördük sizce hamilemiyim?
Canım umut vermiş gibi olmayayim ama eğer catlatma ignesinin etkisi değilse hamilesindir. Dikkat ettiğim kadarıyla idrarda gorenlerin büyük çoğunluğu kanda da pozitifi görmüş. Senin dondurulmuş muydu taze mi ?

Kizlar selam benim persembe transferim var.Fakat cok kotu grip oldum.Nurofen almaya basladim.Sizce embriyolarının tutunmasina engelmidir?

Canım benim çarşamba günü tahlilim, 12. Günde yaptıracam tahlili, nasıl geçecek diye diye on gün geçti bile bemde turunduklarına çok inanıyorum allahım yanıltmasın inşallah hepimizi.
İnşallah canım.ben de tutulduğuna senin inanıyorum dualarım sizlerle..

Benmde 3 Mart taze embryo mu kızlar sizn bidw kaç hücreli sordnmu bnm ilk denememde tutmuştu 10 hücreli 3.gün embriyosu idi insallah sizinde tutar

Benmde 3 Mart taze embryo mu kızlar sizn bidw kaç hücreli sordnmu bnm ilk denememde tutmuştu 10 hücreli 3.gün embriyosu idi insallah sizinde tutar
Benim 5. Gün embriyosu canım , kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama doktorumun dediği birinci kalite embriyo koydular bana üçünüde.tazd embriyo cnm benim.

Benim 5. Gün embriyosu canım , kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama doktorumun dediği birinci kalite embriyo koydular bana üçünüde.tazd embriyo cnm benim.
tatlım benim kide 5.gün embriyosu idi 2 tane kaliteli koyduklarını söylemişti doktorum çok şükür Allahım herkese sırası ile güzel haberler nasip etsin inşallah..

Evet kızlar sonunda o kriz anı geldi ve hıçkıra hıçkıra ağladım,güçlü durmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozulmuş belli ki..Şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum rahatladım sanırım

Taze ve bir tane bu benim zaten 3.denemem ilk iki denemem de de tutmuştu ikiz ama her ikisini de erken doğum ile kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…