Evet seni çok merak ediyorum ikimizin de aynı gün,sen hangi şehirdeydin ben Ankara'dayım öğrenir öğrenmez burdan yazıcam sen de yazCanim silik cikinca genelde hamilelik oluyo :)
Tabiki kesin sonuc değil tamamen kaptirmamak lazim ama güzel bi haber bu
sali günü de inşaallah pozitif haberini alirsin. Ayni gün güzel haberi aliriz inşaallah :)
NolduEvet kızlar sonunda o kriz anı geldi ve hıçkıra hıçkıra ağladım,güçlü durmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozulmuş belli ki..Şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum rahatladım sanırım
Anlamadım ben de,Çayyolunda oturuyoruz biz,tüm gün evdeydim şöyle biraz hava alalım dedik,bilirsin park caddesindeki Makroyu,su deterjan vs almaya gittik,ana baba günü,herkes orada,her market arabasında bir Bebek oturuyor,eve girer girmez koyverdim kendimi
Oncekiler için üzüldüm canım inşallah bu defa sağlıkla kucağına alirsin canım Allah' in izniyleTaze ve bir tane bu benim zaten 3.denemem ilk iki denemem de de tutmuştu ikiz ama her ikisini de erken doğum ile kaybettim
tatlım geçmiş olsun hayırdır ne krizi sakin ol az kaldı sonuçlara hepberaber sevineceğiz lütfen stres yapma ..Evet kızlar sonunda o kriz anı geldi ve hıçkıra hıçkıra ağladım,güçlü durmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozulmuş belli ki..Şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum rahatladım sanırım
tatlımmmmmm üzülme senin de olacak başkaları da sana imrenti ile bakacak inşalllahhhh senin kide tutacak Allahın izni ile kıyamam yaaa...Anlamadım ben de,Çayyolunda oturuyoruz biz,tüm gün evdeydim şöyle biraz hava alalım dedik,bilirsin park caddesindeki Makroyu,su deterjan vs almaya gittik,ana baba günü,herkes orada,her market arabasında bir Bebek oturuyor,eve girer girmez koyverdim kendimi
benimki de 3. gün canım neye göre 3. koydu kafama takılıyor sormadımda senin dr bişey dedimi?Evet haklisin canım ama benimki 3.gün embriyosu ya sizinkinden 2 gün küçüko yüzden ilk 3 gün tam dinleneyim diyorum sonra hafif başlarım:)
Ankarada nerede yaptirdiniz tüp bebekEvet seni çok merak ediyorum ikimizin de aynı gün,sen hangi şehirdeydin ben Ankara'dayım öğrenir öğrenmez burdan yazıcam sen de yaz
Anlamadım ben de,Çayyolunda oturuyoruz biz,tüm gün evdeydim şöyle biraz hava alalım dedik,bilirsin park caddesindeki Makroyu,su deterjan vs almaya gittik,ana baba günü,herkes orada,her market arabasında bir Bebek oturuyor,eve girer girmez koyverdim kendimi
Bende hemen yazicam canim. IstanbuldayımEvet seni çok merak ediyorum ikimizin de aynı gün,sen hangi şehirdeydin ben Ankara'dayım öğrenir öğrenmez burdan yazıcam sen de yaz
Ay cok sagol canim . Hepimiz sirayla guzel haber alalim ve sonuna kadarda devam etsin.
Bende hemen yazicam canim. Istanbuldayım
Can'ım senin ikisi de mi tutmuş biz henüz toplatmadık ama tek mi konsa diye düşünüyoruz bir de kaç yaşındasıntatlım benim kide 5.gün embriyosu idi 2 tane kaliteli koyduklarını söylemişti doktorum çok şükür Allahım herkese sırası ile güzel haberler nasip etsin inşallah..
Hadi hayrlsi inşallah güzel sonuçlar alrzBenim 5. Gün embriyosu canım , kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama doktorumun dediği birinci kalite embriyo koydular bana üçünüde.tazd embriyo cnm benim.
benimde cuma transferim oldu doktorum 29 şubatta test yapıyosun dedi senin neden 2 mart acaba?2 mart ilk test tarihim ama diyorum cuma bir hafta olacak,cuma bir idrar testi yapsam mı
Amin aminBenim dondurulmus 5.gün embriyosu en kaliteli iki embriyo yu transfer ettik dedi doktorum.inş. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?