- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canim bendr afyondan geldim. Gerci bizim gelme sebebimiz bu değildi esimin isleri dolayisiyla bir yilligina geldik ve sansimizi burda deneyelim dedik. Kaynarcadaki yuzyil hastanesi canimKun feyekun sen istanbulda nerde yaptirdin canim.benim bu denememde tutmazsa istanbula gitmeyi düşünüyorum 3.denemem için oyüzden soruyorum.ben mersinde yaşıyorum ama 2 denememide adanada yaptim
Canim bendr afyondan geldim. Gerci bizim gelme sebebimiz bu değildi esimin isleri dolayisiyla bir yilligina geldik ve sansimizi burda deneyelim dedik. Kaynarcadaki yuzyil hastanesi canim
Benmde cumartesi transfer oldu 3 Mart dediler bende şaşrdım nye acba kzlar biz peşpeşe ogrencezbenimde cuma transferim oldu doktorum 29 şubatta test yapıyosun dedi senin neden 2 mart acaba?
Bilmem ki senin kaçıncı gün embriyosu?benimde cuma transferim oldu doktorum 29 şubatta test yapıyosun dedi senin neden 2 mart acaba?
Kız bana yakınsın kaynarcadayım bende :)Canim bendr afyondan geldim. Gerci bizim gelme sebebimiz bu değildi esimin isleri dolayisiyla bir yilligina geldik ve sansimizi burda deneyelim dedik. Kaynarcadaki yuzyil hastanesi canim
Tatlım sen hangi merkezde tedavi oldun?Evet seni çok merak ediyorum ikimizin de aynı gün,sen hangi şehirdeydin ben Ankara'dayım öğrenir öğrenmez burdan yazıcam sen de yaz
Canım merhabalar yalnız değilsin bende 2 kez transfer oldum ve sıfır görmekten sıkıldım şu an 3. TransferiM oldu 16 Şubat da ve sürekli ben nasıl kan testine gideceğim diye düşünüp duruyorum . 5 veya 6 . Gün idrar testine başlıyorum dayanamayıp her gün bir tane ama inşallah bu sefer pozitif olur senin kaçıncı günün şu andaAy ben cuma başlarm testlere işemeye kzlar ben kan testi yapmaktan nefret edym çünkü aşılma Yaptrrken 2.0 görmekten çok sıklmstm ondn snra inann sogdm kan testi vermektn kendme söz verdm idrarda çift çizgi görene kdr kam vermycem buda benm piskoljm işte kızlar napim
aminnn inşallahhh kun feyekun cüğüm hayırlısı ile.Ay cok sagol canim . Hepimiz sirayla guzel haber alalim ve sonuna kadarda devam etsin.
Cnm dün transfer oldu bna bnde cuma baslycm yani 6.ci günde.baslycm yani inşallah hepimiz pozitf görürüz dondurlms embryo 2 tane koydular belki tutarsa cikarCanım merhabalar yalnız değilsin bende 2 kez transfer oldum ve sıfır görmekten sıkıldım şu an 3. TransferiM oldu 16 Şubat da ve sürekli ben nasıl kan testine gideceğim diye düşünüp duruyorum . 5 veya 6 . Gün idrar testine başlıyorum dayanamayıp her gün bir tane ama inşallah bu sefer pozitif olur senin kaçıncı günün şu anda
kaç tanesi tuttu henüz bilmiyorum tatlım sadece dün ikici testim de yapıldı şuan bunlar yavaş yavaş öğreniyorum herşeyi..Can'ım senin ikisi de mi tutmuş biz henüz toplatmadık ama tek mi konsa diye düşünüyoruz bir de kaç yaşındasın
Canım benim yumurtalar azdı o yüzden 5 gün bekletip riske atmak istemedibenimki de 3. gün canım neye göre 3. koydu kafama takılıyor sormadımda senin dr bişey dedimi?
evet tatlım ben de şaşırmıştım biz aysegülsenle yanı gün yaptırdık o sabah benim ki öğlen 1.10 geciyordu benim tahlil daha önce istendi hiç sormadım..Aysegulsen ve tangled de ayni gün tranafer yaptirdiklari halde iki gün arayla ogrendiler sonucu. Acaba bazi dr lar 10 bazi dr lar 12 . gun mu istiyo testi
Ben girdim bugun ılık suyla,yani transferden sonra 3.günde :)Bayanlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz duşa girmek istiyorum da
canım bana aynı gün ayakta ılık duş alabilirsin dediler ama ben üçüncü gün biti mi aldım üç gün tatil yaptım da bitimin de ılık duş aldın:)) işe kirli saçlarla gitmeyim diye :)Bayanlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz duşa girmek istiyorum da
Ilık olması neden ki acaba bıgun nedense çok üşüyorumBen girdim bugun ılık suyla,yani transferden sonra 3.günde :)
Bende 4 gün ılık suyla duş almıştım ise gidecem diye :)Bayanlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz duşa girmek istiyorum da
Ilık olması neden ki acaba bıgun nedense çok üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?