Ben 3gun sonra girdim ayakta dus aliyorum d.r ole solemisti bide ilik suyla ben normalde kaynarla yikanan insanim :)Bayanlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz duşa girmek istiyorum da
tatlım sıcak su damarları genişelttiği için kanamayı hızlandırır ve düşüğe sebep olur onun sauna kaplıca sıcak banyo yasak ben de sıcak su ile yıkanmayı kaplıcayı sauna yı çok severim ama artık yasakIlık olması neden ki acaba bıgun nedense çok üşüyorum
benimde cuma transferim oldu doktorum 29 şubatta test yapıyosun dedi senin neden 2 mart acaba?
Sen nereye gidiyorsun tatlimKız bana yakınsın kaynarcadayım bende :)
Ben de yok leke Can'ım ama bazen klozete artığı geliyorKızlar progestan fitil kullandiktan sonra açık kahve leke geliyor mu ilaç artığı gibi ama kahverengi
3.günBilmem ki senin kaçıncı gün embriyosu?
Benimki beşinci gün ama doktoruna göre değişiyor tatlım
Peçeteye geliyor bende kahverengi akıntı gibi değil de cok farkli boya gibi sarı acik kahverengi, ilacın artığı heraldeBen de yok leke Can'ım ama bazen klozete artığı geliyor
Olabilir aklını ona takma canımPeçeteye geliyor bende kahverengi akıntı gibi değil de cok farkli boya gibi sarı acik kahverengi, ilacın artığı heralde
Canim inşallah tutar . Sen nerde yaptırdı n ben kayseri deyim. Yani aslında benim anladigim Rahime tutunmasi önemli kaç hücreli kaçıncı gün embriyo olduğu değil. Dondurulmuş larda şans daha yüksek diye biliyorum[/QUOTE]E="zeynep bal, post: 45276229, member: 687542"]Cnm dün transfer oldu bna bnde cuma baslycm yani 6.ci günde.baslycm yani inşallah hepimiz pozitf görürüz dondurlms embryo 2 tane koydular belki tutarsa cikar
Bir de sol kasigima aniden batma giriyor 1 sn kadar ondan mi acaba dedim, bugun transferimin 3.günü yerleşme falan olabilir mi acaba canimOlabilir aklını ona takma canım
Bir de sol kasigima aniden batma giriyor 1 sn kadar ondan mi acaba dedim, bugun transferimin 3.günü yerleşme falan olabilir mi acaba canim
Bahçelievler medikal park canımSen nereye gidiyorsun tatlim
Evet canim daha yüksek oluyor Dr söylemişti bana çünkü çözüme işlemine dayandığı için daha dayanıklı oluyorlar mis hatta Dr um şunu da söylemişti belki ileride direk transferler olmayacak önce dondurulacak sonra transfer olacak demişti ama inşallah herkes pozitif sonuçlar alir[/QUOTE]
Yerleşme olabilir ben de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ha hasta oldum olacağım benim olmadı sanırsam önümüzdeki maçlara bakacağız gibi duruyorPeçeteye geliyor bende kahverengi akıntı gibi değil de cok farkli boya gibi sarı acik kahverengi, ilacın artığı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?