2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ilık olması neden ki acaba bıgun nedense çok üşüyorum
tatlım sıcak su damarları genişelttiği için kanamayı hızlandırır ve düşüğe sebep olur onun sauna kaplıca sıcak banyo yasak ben de sıcak su ile yıkanmayı kaplıcayı sauna yı çok severim ama artık yasak napalım bir yıl da ılık su ile yıkanalım dayanacğız sonra bir hafta kaplıcaya termale gideceğim afyona ''kun feyekun''

Kızlar progestan fitil kullandiktan sonra açık kahve leke geliyor mu ilaç artığı gibi ama kahverengi

E="zeynep bal, post: 45276229, member: 687542"]Cnm dün transfer oldu bna bnde cuma baslycm yani 6.ci günde.baslycm yani inşallah hepimiz pozitf görürüz dondurlms embryo 2 tane koydular belki tutarsa cikar[/QUOTE]
Canim inşallah tutar . Sen nerde yaptırdı n ben kayseri deyim. Yani aslında benim anladigim Rahime tutunmasi önemli kaç hücreli kaçıncı gün embriyo olduğu değil. Dondurulmuş larda şans daha yüksek diye biliyorum

E="zeynep bal, post: 45276229, member: 687542"]Cnm dün transfer oldu bna bnde cuma baslycm yani 6.ci günde.baslycm yani inşallah hepimiz pozitf görürüz dondurlms embryo 2 tane koydular belki tutarsa cikar
Canim inşallah tutar . Sen nerde yaptırdı n ben kayseri deyim. Yani aslında benim anladigim Rahime tutunmasi önemli kaç hücreli kaçıncı gün embriyo olduğu değil. Dondurulmuş larda şans daha yüksek diye biliyorum[/QUOTE]
Kayseri'de Hüma hastanesi vardı orada mı yaptırdın yoksa

sdrc, post: 45276589, member: 739781"] N Nemli Bez umarım dondurulmus larda şans daha yuksektir :) benimde dondurulmus embriyo.[/QUOTE]
Evet canim daha yüksek oluyor Dr söylemişti bana çünkü çözüme işlemine dayandığı için daha dayanıklı oluyorlar mis hatta Dr um şunu da söylemişti belki ileride direk transferler olmayacak önce dondurulacak sonra transfer olacak demişti ama inşallah herkes pozitif sonuçlar alir

sdrc, post: 45276589, member: 739781"] N Nemli Bez umarım dondurulmus larda şans daha yuksektir :) benimde dondurulmus embriyo.
Evet canim daha yüksek oluyor Dr söylemişti bana çünkü çözüme işlemine dayandığı için daha dayanıklı oluyorlar mis hatta Dr um şunu da söylemişti belki ileride direk transferler olmayacak önce dondurulacak sonra transfer olacak demişti ama inşallah herkes pozitif sonuçlar alir[/QUOTE]

İnş. Canım çok sagol birazda olsa içimi rahatlattin.inş olumlu sonuçlar aliriz hep birlikte :)

Peçeteye geliyor bende kahverengi akıntı gibi değil de cok farkli boya gibi sarı acik kahverengi, ilacın artığı heralde
Yerleşme olabilir ben de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ha hasta oldum olacağım benim olmadı sanırsam önümüzdeki maçlara bakacağız gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…