2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

TE="Eysdrc, post: 45276692, member: 739781"]Evet canim daha yüksek oluyor Dr söylemişti bana çünkü çözüme işlemine dayandığı için daha dayanıklı oluyorlar mis hatta Dr um şunu da söylemişti belki ileride direk transferler olmayacak önce dondurulacak sonra transfer olacak demişti ama inşallah herkes pozitif sonuçlar alir[/QUOTE]

İnş. Canım çok sagol birazda olsa içimi rahatlattin.inş olumlu sonuçlar aliriz hep birlikte :)[/QUOTE]
Amim canım inşallah

Yerleşme olabilir ben de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ha hasta oldum olacağım benim olmadı sanırsam önümüzdeki maçlara bakacağız gibi duruyor
:) :) :) cipsoni tatlimm benim senin karamsarlik mesain başlamış: ) kız dur önündeki maçlar için dü - şün -me. Benim de belim agriyordu hala ağrıyor vallahi. Okuldan geldiğim gibi ful uzaniyorum. Uzan yat

:) :) :) cipsoni tatlimm benim senin karamsarlik mesain başlamış: ) kız dur önündeki maçlar için dü - şün -me. Benim de belim agriyordu hala ağrıyor vallahi. Okuldan geldiğim gibi ful uzaniyorum. Uzan yat
Napayım bacım hep tek çizgi hep 0.100 degerleri ben aldım kendimi kaptırıp bir yıkımın içine girmek istemiyorum böyle kötü düşünüp pozitif sonuç alırsam benim psikolojim daha iyi olacak tamam oldu bu sefer hamileyim diyip sonucu görünce kendime gelmem zor oluyor ben gider duşa görüşmek üzere

Kızlar bugün kasık ve bel sancılarım çoğaldı ader olacakmışım gibi fakat normalde bu kadar sancım olmaz adet öncesi zaten son bir yıldır ader düzwnsizliğimde vardı onçin karamsar düşünmemeye çalışıyorum.

Vallahi canım yanlış yapıyosun böyle, vücuduna negatif enerji veriyorsun rahmin etkileniyor bu durumdan lütfen pozitif düşün güzwl şeyler dile güzel şeyler iste ki olsun canım

Korkma canım adet sancısı değildir dün benimde çok ağrım vardı normal yani.bugün daha iyiyim

E="zeynep bal, post: 45276229, member: 687542"]Cnm dün transfer oldu bna bnde cuma baslycm yani 6.ci günde.baslycm yani inşallah hepimiz pozitf görürüz dondurlms embryo 2 tane koydular belki tutarsa cikar
Canim inşallah tutar . Sen nerde yaptırdı n ben kayseri deyim. Yani aslında benim anladigim Rahime tutunmasi önemli kaç hücreli kaçıncı gün embriyo olduğu değil. Dondurulmuş larda şans daha yüksek diye biliyorum[/QUOTE]
İnşallh cnm ist yaptrdm ben eurofortil de

Yerleşme olabilir ben de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ha hasta oldum olacağım benim olmadı sanırsam önümüzdeki maçlara bakacağız gibi duruyor
Seninkiler hamilelik belirtisi olabilir canım ama bende ağrı falan yok sadece nadiren batma var

kızlar oğretmenim rapor kullanıcam 10. gün başlasam sorun olurmu sizce? calışanlar nasıl yaptınız?

Peki bacım sen nasıl istiyorsan öyle düşün şimdiden sihhatler olsun sana

kızlar oğretmenim rapor kullanıcam 10. gün başlasam sorun olurmu sizce? calışanlar nasıl yaptınız?
Arkadaşım ben de öğretmenim cuma transferim oldu ama yarın çalışmaya başlıyorum ben rapor almayacağım kendimi yormadan yaparım işimi sınıf sayım az ...ben evde kalınca çok stres yapıp kafama takıyorum 2 gün yattım bu kadar stres yeter Embriyolog bize yürüyüş yapın siz hasta değilsiniz yatmayın dedi tabi yine de senin için Nasıl rahat edecekse öyle yap

Canım ben de öğretmenim transfer günü ile birlikte 5 gün rapor aldım. 6.gün okula gittim kendimi çok yormadan devam ettim çalışmaya. 10.gün hiç sorun olmaz Allah' in izniyle.

Canım ben de öğretmenim transfer günü ile birlikte 5 gün rapor aldım. 6.gün okula gittim kendimi çok yormadan devam ettim çalışmaya. 10.gün hiç sorun olmaz Allah' in izniyle.
sağol canım inşallah yollardan korkuyorum okuldan çok aslında...

Evde kaldığında bütün gün acaba tuttumu ya tutmadıysa deyip düşünüyosun cnm bende teansfer günü ile beraber 3 gün yattım evde sonra işe gittim masa başı orurmaya çalıştım genelde çok yorucu olmuuor zaten canım.

Okulda dikkat et. Çocukların carpmasindan falan ben de çok korkuyordum. Bi metre kala savunmaya geçiyordum: ) öğrencilerim bile hissetmiştir bişeyler olduğunu: ) yollar konusunda da haklisin benim eşim götürüp getiriyordu aksi olsa zaten ben de 10 gün gitmezdim. Sen nasıl rahat olacaksan kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap. Yorma kendini ayakta durma çok eğilme tamamdir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…