Belki de,sen hep güzel düşün olur muBir de sol kasigima aniden batma giriyor 1 sn kadar ondan mi acaba dedim, bugun transferimin 3.günü yerleşme falan olabilir mi acaba canim
:) :) :) cipsoni tatlimm benim senin karamsarlik mesain başlamış: ) kız dur önündeki maçlar için dü - şün -me. Benim de belim agriyordu hala ağrıyor vallahi. Okuldan geldiğim gibi ful uzaniyorum. Uzan yatYerleşme olabilir ben de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ha hasta oldum olacağım benim olmadı sanırsam önümüzdeki maçlara bakacağız gibi duruyor
Napayım bacım hep tek çizgi hep 0.100 degerleri ben aldım kendimi kaptırıp bir yıkımın içine girmek istemiyorum böyle kötü düşünüp pozitif sonuç alırsam benim psikolojim daha iyi olacak tamam oldu bu sefer hamileyim diyip sonucu görünce kendime gelmem zor oluyor ben gider duşa görüşmek üzere:) :) :) cipsoni tatlimm benim senin karamsarlik mesain başlamış: ) kız dur önündeki maçlar için dü - şün -me. Benim de belim agriyordu hala ağrıyor vallahi. Okuldan geldiğim gibi ful uzaniyorum. Uzan yat
Vallahi canım yanlış yapıyosun böyle, vücuduna negatif enerji veriyorsun rahmin etkileniyor bu durumdan lütfen pozitif düşün güzwl şeyler dile güzel şeyler iste ki olsun canımNapayım bacım hep tek çizgi hep 0.100 degerleri ben aldım kendimi kaptırıp bir yıkımın içine girmek istemiyorum böyle kötü düşünüp pozitif sonuç alırsam benim psikolojim daha iyi olacak tamam oldu bu sefer hamileyim diyip sonucu görünce kendime gelmem zor oluyor ben gider duşa görüşmek üzere
Kızlar bugün kasık ve bel sancılarım çoğaldı ader olacakmışım gibi fakat normalde bu kadar sancım olmaz adet öncesi zaten son bir yıldır ader düzwnsizliğimde vardı onçin karamsar düşünmemeye çalışıyorum.
Canim inşallah tutar . Sen nerde yaptırdı n ben kayseri deyim. Yani aslında benim anladigim Rahime tutunmasi önemli kaç hücreli kaçıncı gün embriyo olduğu değil. Dondurulmuş larda şans daha yüksek diye biliyorum[/QUOTE]E="zeynep bal, post: 45276229, member: 687542"]Cnm dün transfer oldu bna bnde cuma baslycm yani 6.ci günde.baslycm yani inşallah hepimiz pozitf görürüz dondurlms embryo 2 tane koydular belki tutarsa cikar
Normal o zaman sağol canımOlabilir canım benimde ara ara kasıklarimda ağrı ve baskı oluyor.
Seninkiler hamilelik belirtisi olabilir canım ama bende ağrı falan yok sadece nadiren batma varYerleşme olabilir ben de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ha hasta oldum olacağım benim olmadı sanırsam önümüzdeki maçlara bakacağız gibi duruyor
kızlar oğretmenim rapor kullanıcam 10. gün başlasam sorun olurmu sizce? calışanlar nasıl yaptınız?
Peki bacım sen nasıl istiyorsan öyle düşün şimdiden sihhatler olsun sanaNapayım bacım hep tek çizgi hep 0.100 degerleri ben aldım kendimi kaptırıp bir yıkımın içine girmek istemiyorum böyle kötü düşünüp pozitif sonuç alırsam benim psikolojim daha iyi olacak tamam oldu bu sefer hamileyim diyip sonucu görünce kendime gelmem zor oluyor ben gider duşa görüşmek üzere
Arkadaşım ben de öğretmenim cuma transferim oldu ama yarın çalışmaya başlıyorum ben rapor almayacağım kendimi yormadan yaparım işimi sınıf sayım az ...ben evde kalınca çok stres yapıp kafama takıyorum 2 gün yattım bu kadar stres yeter Embriyolog bize yürüyüş yapın siz hasta değilsiniz yatmayın dedi tabi yine de senin için Nasıl rahat edecekse öyle yapkızlar oğretmenim rapor kullanıcam 10. gün başlasam sorun olurmu sizce? calışanlar nasıl yaptınız?
Canım ben de öğretmenim transfer günü ile birlikte 5 gün rapor aldım. 6.gün okula gittim kendimi çok yormadan devam ettim çalışmaya. 10.gün hiç sorun olmaz Allah' in izniyle.kızlar oğretmenim rapor kullanıcam 10. gün başlasam sorun olurmu sizce? calışanlar nasıl yaptınız?
sağol canım inşallah yollardan korkuyorum okuldan çok aslında...Canım ben de öğretmenim transfer günü ile birlikte 5 gün rapor aldım. 6.gün okula gittim kendimi çok yormadan devam ettim çalışmaya. 10.gün hiç sorun olmaz Allah' in izniyle.
Arkadaşım ben de öğretmenim cuma transferim oldu ama yarın çalışmaya başlıyorum ben rapor almayacağım kendimi yormadan yaparım işimi sınıf sayım az ...ben evde kalınca çok stres yapıp kafama takıyorum 2 gün yattım bu kadar stres yeter Embriyolog bize yürüyüş yapın siz hasta değilsiniz yatmayın dedi tabi yine de senin için Nasıl rahat edecekse öyle yap[/QU
oooo süpersin benim sınıfım kalabalık okula giderken yolum çok merdivenli eşim 12 günlüğüne şehir dışına gitti cesaret edemiyorum yarın gidip 5 gün rapor alıcam tatillerle 9 gün dinlenmiş olucam 10. gün için tereddüt etmiyorum sizi duyunca rahatladı içim :)
Evde kaldığında bütün gün acaba tuttumu ya tutmadıysa deyip düşünüyosun cnm bende teansfer günü ile beraber 3 gün yattım evde sonra işe gittim masa başı orurmaya çalıştım genelde çok yorucu olmuuor zaten canım.sağol canım inşallah yollardan korkuyorum okuldan çok aslında...
Okulda dikkat et. Çocukların carpmasindan falan ben de çok korkuyordum. Bi metre kala savunmaya geçiyordum: ) öğrencilerim bile hissetmiştir bişeyler olduğunu: ) yollar konusunda da haklisin benim eşim götürüp getiriyordu aksi olsa zaten ben de 10 gün gitmezdim. Sen nasıl rahat olacaksan kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap. Yorma kendini ayakta durma çok eğilme tamamdir bencesağol canım inşallah yollardan korkuyorum okuldan çok aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?