- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
teşekkür ederim canım doğru diyosun hem hamile kalırsam daha çok rapora ihtiyacım olabilir haklarımı sonra kullanırımBen özel bir hastanede hemşireyim.ben 5.gün başladım işe.evde olunca daha çok kafana takiyorsun ama işe gidince aklın dağılıyor canım daha iyi oluyor bence
aaaahhh ahh transfer olduğum gün eşim şehir dışına gitti toplantısı var sonuç belli olunca gelicek o yüzdende tediginim aslında neyse taksi falan bakıcam artık başımın çaresine sağol canım :)Okulda dikkat et. Çocukların carpmasindan falan ben de çok korkuyordum. Bi metre kala savunmaya geçiyordum: ) öğrencilerim bile hissetmiştir bişeyler olduğunu: ) yollar konusunda da haklisin benim eşim götürüp getiriyordu aksi olsa zaten ben de 10 gün gitmezdim. Sen nasıl rahat olacaksan kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap. Yorma kendini ayakta durma çok eğilme tamamdir bence
Tatlım bana ertesi gün başlayabilirsin.dediler ben üç gün keyfi rapor kullandım ilk iki gün iyi idi üçüncü gün cookkkk sıkıldım kendini.nasıl iyi hissedeceksen o zaman çalış çünkü her bünye farklıteşekkür ederim canım doğru diyosun hem hamile kalırsam daha çok rapora ihtiyacım olabilir haklarımı sonra kullanırım
Tedirgin olma canım eğer 10 gün dinleneceksen Rabbimin izniyle yeter zaten sonra minibüs ile de gidebilirsin. Hep yatma bence dışarı çıkıp yürüyüşler yap. Tabii doktorun sana nasıl yapman gerekiyorsa söylemiştir akıl vermiş gibi olmayalim :) tavsiye bizimkiler canim. İnşallah eşin geldiğinde mutlu haber verirsin :)aaaahhh ahh transfer olduğum gün eşim şehir dışına gitti toplantısı var sonuç belli olunca gelicek o yüzdende tediginim aslında neyse taksi falan bakıcam artık başımın çaresine sağol canım :)
Ooo seninki zormus ya müdürüm :) benim 13.günüm zaten canım sonuç da belli oldu zaten. Geçen haftadan beri de gidiyorum okula ama seninki gibi zor ve stresli değil yoksa ben de gidemezdimA aryastark1 ben bir lisede müdür başyardımcısıyım ben 10 gün rapor aldım,bitince on gün daha alırım benim okulum çok stresli,o yüzden düşünmüyorum test gününe kadar gitmeyi eğer seni yoracak strese sokacaksa gitme derim
inşallah canımmm inşallahhh...doktorum çok rahat beden eğitimi değilse branşın başla dedi kendini yorma dinlen dedi.10. gün başlayayım dediğin gibi 9 gün yeter zaten :)Tedirgin olma canım eğer 10 gün dinleneceksen Rabbimin izniyle yeter zaten sonra minibüs ile de gidebilirsin. Hep yatma bence dışarı çıkıp yürüyüşler yap. Tabii doktorun sana nasıl yapman gerekiyorsa söylemiştir akıl vermiş gibi olmayalim :) tavsiye bizimkiler canim. İnşallah eşin geldiğinde mutlu haber verirsin :)
Bende öğretmenim canım, transferden beri evdeyim test günüme kadar çalışmicam canımkızlar oğretmenim rapor kullanıcam 10. gün başlasam sorun olurmu sizce? calışanlar nasıl yaptınız?
Canım tabii ki bildiklerimizi birbirimizle paylaşacaz. Rica ederim ne demek :) sen de hep motive ettin güç verdin bana. Birbirimize dua ediyoruz , birbirimiz için seviniyoruz çok güzel şeyler bunlar. Hayatta iyi insanlar güzel insanlar da var. Buranin güzelliği de buAyşegül sen az önce seninle transfer gecesi konusmalarimizi okudum cnm ya senbilirsin uyardın beni parfüm kullanma sakin diye beni parfümü bosaltip giderdim yoksa kullanmadan gitmek gerekiyormus ben söylenenleri iyi dinlememişim :)sen uyarmıştın saol tatlim
Hayırlı olsun canımKizlar bende araniza katıldım canlar 12yillik evliyim 3cu tüp denedik cuma günü transferim oldu inş bebislerim benimledir.yeni hamis arkadaslari tebrik ederim transfer olanlarida hayirli olsun inş dualariniza benide ekleyin canlar
Heyecandan midemde kelebekler ucuo canimmm bu gece sabah olur mu kiYarin sonuc alcak arkadaslar nasilsiniz???
Evet 3. Gün embiryosu canim12. Gun olduguna gore 3. Gun embriyosu demi canim ? Hayirli olsun !
ne güzel bunlar güzel heyecanlar arkadaşlar inşallah canım yarın güzel haberlerini alır hepimiz mutlu oluruz..Heyecandan midemde kelebekler ucuo canimmm bu gece sabah olur mu ki
Novaart tüp bebek merkezinde çukurambarTatlım sen hangi merkezde tedavi oldun?
Olur tatlim allahin izniyle sabah erken gideceksin demi canim .hayirli ve guzel haberler alirsiniz insallah.Heyecandan midemde kelebekler ucuo canimmm bu gece sabah olur mu ki
Canım sormuştum bugün sana cevap verdin belki ama bildirim gelmedi sanırım. Doktor senden başka test istedi miayca 28 bugün nasılsın tatlım ben çok şükür iyiyim inşalllah böyle devam eder tüm arkdaşların da artarak mutlulukları katlasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?