2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben özel bir hastanede hemşireyim.ben 5.gün başladım işe.evde olunca daha çok kafana takiyorsun ama işe gidince aklın dağılıyor canım daha iyi oluyor bence
teşekkür ederim canım doğru diyosun hem hamile kalırsam daha çok rapora ihtiyacım olabilir haklarımı sonra kullanırım

Ayşegül sen az önce seninle transfer gecesi konusmalarimizi okudum cnm ya senbilirsin uyardın beni parfüm kullanma sakin diye beni parfümü bosaltip giderdim yoksa kullanmadan gitmek gerekiyormus ben söylenenleri iyi dinlememişim :)sen uyarmıştın saol tatlim

aaaahhh ahh transfer olduğum gün eşim şehir dışına gitti toplantısı var sonuç belli olunca gelicek o yüzdende tediginim aslında neyse taksi falan bakıcam artık başımın çaresine sağol canım :)

Tamam Can'ım öyle yap o zaman ..ben ilkokul öğretmeniyim çocuklar çok iyi geliyor bana derdi tasayı unutuyorum o yüzden bir de az sayıda olunca ...sen de evde dizi falan izle mutlaka yürüyüş yap kafanı dağıt ben şimdiden yok göğüs Ağrı'sı yok bel Ağrı'sı başladım yoklamaya kendimi ..bana iyi gelmedi benim 28 şubat test tarihim Allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim canım doğru diyosun hem hamile kalırsam daha çok rapora ihtiyacım olabilir haklarımı sonra kullanırım
Tatlım bana ertesi gün başlayabilirsin.dediler ben üç gün keyfi rapor kullandım ilk iki gün iyi idi üçüncü gün cookkkk sıkıldım kendini.nasıl iyi hissedeceksen o zaman çalış çünkü her bünye farklı

A aryastark1 ben bir lisede müdür başyardımcısıyım ben 10 gün rapor aldım,bitince on gün daha alırım benim okulum çok stresli,o yüzden düşünmüyorum test gününe kadar gitmeyi eğer seni yoracak strese sokacaksa gitme derim

Tedirgin olma canım eğer 10 gün dinleneceksen Rabbimin izniyle yeter zaten sonra minibüs ile de gidebilirsin. Hep yatma bence dışarı çıkıp yürüyüşler yap. Tabii doktorun sana nasıl yapman gerekiyorsa söylemiştir akıl vermiş gibi olmayalim :) tavsiye bizimkiler canim. İnşallah eşin geldiğinde mutlu haber verirsin :)

Ooo seninki zormus ya müdürüm :) benim 13.günüm zaten canım sonuç da belli oldu zaten. Geçen haftadan beri de gidiyorum okula ama seninki gibi zor ve stresli değil yoksa ben de gidemezdim

inşallah canımmm inşallahhh...doktorum çok rahat beden eğitimi değilse branşın başla dedi kendini yorma dinlen dedi.10. gün başlayayım dediğin gibi 9 gün yeter zaten :)

Canım tabii ki bildiklerimizi birbirimizle paylaşacaz. Rica ederim ne demek :) sen de hep motive ettin güç verdin bana. Birbirimize dua ediyoruz , birbirimiz için seviniyoruz çok güzel şeyler bunlar. Hayatta iyi insanlar güzel insanlar da var. Buranin güzelliği de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…