2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canm sakın sıkışık gitme orda su ic hatta ben hiç su icmedm biraz sıkışık gttm 4 saat tuttum tuvaletimi bebegm tutunmustu ama gelismedi malsf kimyasal gebelik gecrdm bu arda benm hastne eşimi yanma koymadi ben istedm gelsn dye yok dedi hemşire sonradan öğrendimki eşleri yanına almıyorlarms transfer de opuda alıyorlarms bide 5 dk işlem hiç stres yapma haftya cuma yada cumartesi benm trensferm var allah n izniyle

Canm sakın sıkışık gitme orda su ic hatta ben hiç su icmedm biraz sıkışık gttm 4 saat tuttum tuvaletimi bebegm tutunmustu ama gelismedi malsf kimyasal gebelik gecrdm bu arda benm hastne eşimi yanma koymadi ben istedm gelsn dye yok dedi hemşire sonradan öğrendimki eşleri yanına almıyorlarms transfer de opuda alıyorlarms bide 5 dk işlem hiç stres yapma haftya cuma yada cumartesi benm trensferm var allah n izniyle
Hadi şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun cnm senin de güzel.haberlerini okuruz ins

Ikinci denemen mi olacak canim
Insaallah bu sefer olur. Allah kolaylik versin hepimize

Arkadaşlar sizler de ayni durumdansınız önceden bukadar çok.nete takilmazdim ama simdi benle.ayni şeyleri yasayan ayni hisleri taşıyan insanlarla yazışmak sorunlRi korkulari ayni.beklentileri yasamak biraz rahatlatıyor ve tek biseye odaklanmiyorsun hepinize çok.Çok teşekkürler inş güzel.haberleri paylaşmaya devam ederiz.

Kızlar size doktor transfer sonrası hangi ilaçlari yada iğneleri verdi ? Benimki biraz çok da niye öyle ki

canım benim ki de çok estrofem progenex ecopirin enox iğneler 12 tane seninkiler hangileri

canım benim ki de çok estrofem progenex ecopirin enox iğneler 12 tane seninkiler hangileri
Benim niye çok anlamadim. Bak sayayım: estrofem, coraspin ,folbiol ,crinone jel , pregnyl iğne ( üç tane ) , hibor ( her gün) pruluton iğne (üç günde bir ) bir de tek bir iğne var

Benim niye çok anlamadim. Bak sayayım: estrofem, coraspin ,folbiol ,crinone jel , pregnyl iğne ( üç tane ) , hibor ( her gün) pruluton iğne (üç günde bir ) bir de tek bir iğne var
haklısın çokmuş ben de folik zaten önceden başlamıştım sakın kullanmamazlık etme çok önemli bide cal D vita var bide arada B12 alıyorum ama vitaminleri saymadım ama vardır bir sebebi kullan boşa yazmazlar..çok mu pimpirikli olduk :)

haklısın çokmuş ben de folik zaten önceden başlamıştım sakın kullanmamazlık etme çok önemli bide cal D vita var bide arada B12 alıyorum ama vitaminleri saymadım ama vardır bir sebebi kullan boşa yazmazlar..çok mu pimpirikli olduk :)
Evet vitaminleri söylemedim ben de :) kullanacam da iğneler biraz çok gibi geldi dediğin gibi vardır bildikleri. Olumlu olsun da razıyız ignelere :)

Evet vitaminleri söylemedim ben de :) kullanacam da iğneler biraz çok gibi geldi dediğin gibi vardır bildikleri. Olumlu olsun da razıyız ignelere :)
evet canım seninkiler gerçekten çok muş ama foliği mutlaka ama mutlaka kullan çok önemli ben önceden başlamıştım.

Çekirdek yemiyorum canım ama ananas birkaç gündür günde iki dilim yiyorum. Onun dışında mutlaka günde bi yumurta bi kase yoğurt bir de muhakkak c vitamini olan meyve yiyorum
ben de hergün birtane muz bugün sütte içtim yogurt yeme ye çalışıyorum eşim bugün bana sağlıklı beslenmeye başlamışsın dedi :)

ben de hergün birtane muz bugün sütte içtim yogurt yeme ye çalışıyorum eşim bugün bana sağlıklı beslenmeye başlamışsın dedi :)
:) aman muz kabiz yapmasın seni canım ha. Sütünü iç yoğurdunu ye tabi hatta esinle birlikte sağlıklı beslenin :) Allah' in izniyle tutarsa daha da dikkat edecez onlar da etsinler

Arkadaşlar günaydın bugün kun feyekun transferi vardı inş sorunsuz bir şekilde transferi yapılırda aramıza katılır.seni bekliyoruz kun feyekun.
aysegulsen sen de merak ediyor musun ?ay çok merak ettim kun feyekunu .gelsin anlatsın hemen hislerini..bugün başka acaba transfer yaptıran arkadaşlar var mı?bekleyenler nasıllar?

Back
X