2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Anlamazlar canım nerden anlasın yatıyolar kalkıyolar hoppp çocuk oluyor nerden bilcekler ne yaşadığımıız ben son zamanlarda çok baskı hisediyorum bNa güzel dilekte de bulunmasınlar bir toplum da ay seninde olsun inşallah şunu yaptın mı bunu yaptın mı demeleri gecenlerde yaslı bır teyze mevlutteydım herkesin içinde doktora gidiyor musun dedi cahilliğine versem ne olur ki canımı acıtıyolar

İşte bu erkekleri anlamıyorum yahu hertürlü iğneyi ilaçları alan benim sana ne oluyor Bitane bişey veriyorsun alt trafı o zoruna gidiyor kendini çok iğrenç hisediyormuş flan filan afff Allahım afff
Hayret bisey ya. Biz napalim iki gunde bir muayenesi toolamasi transferi .
Erkrkler işte canım bizim gibi degiller takilma sen embriyocuklarina odaklan. Şu ani düşün . Olmazsa yi düşünme şimdilik. .. olumsuz sonuc alanimiz olursa yine burda dertlesicez o zaman çözümler aricaz ama şu an ne olur sonrayi düşünme. Ve inşaallah burda hep mujdeler olsun hep olumluyu konuşalım

Bana birileri benim hayatımda ters giden bir durumu hatırlatmasınlar istemiyorum kızlar cNımı cok acıtıyolar ya topluma gırmek istemiyorum artık ama mallesef giriyorum

Anlamazlar canım nerden anlasın yatıyolar kalkıyolar hoppp çocuk oluyor nerden bilcekler ne yaşadığımıız ben son zamanlarda çok baskı hisediyorum bNa güzel dilekte de bulunmasınlar bir toplum da ay seninde olsun inşallah şunu yaptın mı bunu yaptın mı demeleri gecenlerde yaslı bır teyze mevlutteydım herkesin içinde doktora gidiyor musun dedi cahilliğine versem ne olur ki canımı acıtıyolar
Ya demi bide anlamayan acıyarak bakanlar sinir oluyorum ya halbuki o sırada insanın içi yanıyor.bana tüp bebekte annesi babası sizmisinz diye soran var

Ya demi bide anlamayan acıyarak bakanlar sinir oluyorum ya halbuki o sırada insanın içi yanıyor.bana tüp bebekte annesi babası sizmisinz diye soran var
Bide akıl verenler neler neler afff diliyorum Rabbimden imtihanımız bu kabul ediyorum bazen sineye çekemiyorum ne yani çocuk mutluluk mu Allahını severseniz ya sırf şu mahalle baskısı denen şeyi yaşatıyolar o yüzden de anne olmak istiyorum biran önce çeneleri kapansın bana akıl vermesinler istemiyorım

İşte derdimize mi yanalim böyle abuk sabuk canimzii yakanlarami yanalim.
Zor kizlar zor ama girdik bi yola Allahın izniyle zamani da geldiyse hepsi geride kalacak bu sıkıntıların

Bide akıl verenler neler neler afff diliyorum Rabbimden imtihanımız bu kabul ediyorum bazen sineye çekemiyorum ne yani çocuk mutluluk mu Allahını severseniz ya sırf şu mahalle baskısı denen şeyi yaşatıyolar o yüzden de anne olmak istiyorum biran önce çeneleri kapansın bana akıl vermesinler istemiyorım
Aynen ay yazık sunu yap bunu yap niye yok ya size ne diyenim var artık

A

Aaamiinnn canim amiiiin hepimiz icin aamiiiin
Bir önceki tedavim de bebek arabasından tutund bebek odasına kadar bakar durudum şimdi temkinliyim hayalı mı mınımuma tutuyorum yıkımı ağır oluyor bilmiyorum ama şuan anıra anıra ağlamak istiyorum

Haklısın bende bakmıştım bide evde idrar testi yaptım test gunünde cok edindim değer düşük olunca yıkıldım

Sosyal paylaşım sitelerinde insanların çocuklArıyla resimlerini koyuyolar ya elbette maşallah derim ama benim de olsa bNa anne dese evee pıtırcık yada pıtırcıklar olsa fena olmaz mı duygusala bağladım yine yaaa Ben tedaviye giirnce çok fena olıyorum ama psikolojim bozuluyor

Sosyal paylaşım sitelerinde insanların çocuklArıyla resimlerini koyuyolar ya elbette maşallah derim ama benim de olsa bNa anne dese evee pıtırcık yada pıtırcıklar olsa fena olmaz mı duygusala bağladım yine yaaa Ben tedaviye giirnce çok fena olıyorum ama psikolojim bozuluyor
Çok normal canım yanlış değişin İnan bunları bende yaşıyorum gizli gizli ağlıyorum hata gözyaşlarımı artık kontrol edemiyorum bide şimdi hormonlar ilaçlar mahvoldukmtabi

Kızlar sizin kaçıncı denemeniz
Bir aşılama ilk tüp bebekte benim transferim iptal oldu embriyo gelişmediği için ikinci tüpte iki tane koydulR ama olmadı şimdi 3 . İşte benim daha yeni toplandı yumuşlar perşembe 5 güne giderse ki inşAllah transfer olcak

Aahh ahhh hemde ne güzel olur :(( benim ilk denemem test icin daha bir hafta var nasil gececek bilmiyorum

Back
X