Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım günaydın hoşgeldin aramıza hayırlı olsun inşallah tutar.Inşalahhh.aminnnn ilk defa kimyasal oldu. Bu sefer daha umutluyum 3 embriyo konuldu
Günaydın cnm iyi bakalım benim ki her akşam göbekten.Günaydın arkadaşlar, ben bugün sabahki iğnemi yaptırdım ismi prolutex 25 mg .
Cipsoni niciğim günaydın sıvı toplanması ben de de oldu önce yoktu ilaçlardan ötürü oluştu bizde alınması gerekiyordu döndürüp martta deneyecektik ama biz kısmet dedik bu ay yaptırdık bakalım nasipse varsa inşallah tutunmayı etkilemez inşÇok olsaydı alırdım dedi falan filan eşimde sıkıntı yok
İnşallah canım doktorum da uygun görse alırdı çok göremedi demek ki bilmiyorum canım Allahım hakkımızda hayırlısını versin amin .Cipsoni niciğim günaydın sıvı toplanması ben de de oldu önce yoktu ilaçlardan ötürü oluştu bizde alınması gerekiyordu döndürüp martta deneyecektik ama biz kısmet dedik bu ay yaptırdık bakalım nasipse varsa inşallah tutunmayı etkilemez inş
Amin inşallah ya ben çok ta takıp takıntı yapmak istem iyorum nasipte varsa olur yoksa yapacak birşey yok sen de rahat ol.İnşallah canım doktorum da uygun görse alırdı çok göremedi demek ki bilmiyorum canım Allahım hakkımızda hayırlısını versin amin .
Tangledcigim hangi asamada farkedildi o sıvı toplanmasıCipsoni niciğim günaydın sıvı toplanması ben de de oldu önce yoktu ilaçlardan ötürü oluştu bizde alınması gerekiyordu döndürüp martta deneyecektik ama biz kısmet dedik bu ay yaptırdık bakalım nasipse varsa inşallah tutunmayı etkilemez inş
Aynen öyle canim gerek görse es gecmezdi demekki üstünde durulacak birsey değilİnşallah canım doktorum da uygun görse alırdı çok göremedi demek ki bilmiyorum canım Allahım hakkımızda hayırlısını versin amin .
Ay ne güzel ayni gün :))Banim de 23 şubat
Yumurtalar toplanırken önce acaba yumurta mı denildi sonra birkaç dr birlikte baktı değil dediler transferin yapılıp yapılmaması yüzde şansı açıklandı sıvının engel olabileceği açıklandı biz eşimle yapılsın dedik tutmazsa diğer sefer sıvı sız deneriz dedik yapacak bişey yok nasipse varsa saolsun eşim çok destekTa
Tangledcigim hangi asamada farkedildi o sıvı toplanması
Bu hafta arkadaşlar geri sayım başladı sayeniz de çok şükrederse yok relax nasipse varsa olur olmazsa devam ama inş hissediyordum hepimiz peşpeşe güzel haberler paylaşacağız sonra bitmiyor 9 ay devam ederizAy ne güzel ayni gün :))
Hadi hayırlısı bakalim yaa cok heyecanli çooook
Yumurta toplanmadan önceki son kontrolde açıklandı bizde o kadar tedavinin boşa gitmesini istemedik ben iğne olurken ilaç kullanırken eşim çok üzülüyor dedi boşa gitmesin o kadar ilaç yüklendin şansımızı deneyelim nasip dedi ben de onayladımEvet canim nasip kismet. Iyi yapmışsınız inşaallah olacak ..
Peki sen o an baygındin sonradan mi öğrendin bunları
ilahi ayça :)) paylaşmadan durabilirmiyiz ama bana da öyle oluyor geç geliyor ben cevap yazıyorum sonra bir bakıyorummm oooo ben hangi bilidiriyi geriden cevaplamışım komik oluyor .ama birşey kaçırmadın hala beklemedeyiz sadece geri sayım başladı ben de :)Neler yazmissiniz bende dunden belli bakiyorum bildiri yok hic diyorum bizim kizlar yok neden yok diyorum meger bana bildirim gelmemis :))))
Valla baktim ole kimse yok dedim bizim kizlara noldu :))bugunu saymazsam iki gun kaldi sonucailahi ayça :)) paylaşmadan durabilirmiyiz ama bana da öyle oluyor geç geliyor ben cevap yazıyorum sonra bir bakıyorummm oooo ben hangi bilidiriyi geriden cevaplamışım komik oluyor .ama birşey kaçırmadın hala beklemedeyiz sadece geri sayım başladı ben de :)
ayçacığım aynı gündük deeğil mi? 18 de hadi inşallah önden senle ben arkadaşlar arkamızdan inş güzel hayırlı haberler veririz.:)Valla baktim ole kimse yok dedim bizim kizlara noldu :))bugunu saymazsam iki gun kaldi sonuca
Iki guuuunnn ayyy cok heyecanli yaa :))Valla baktim ole kimse yok dedim bizim kizlara noldu :))bugunu saymazsam iki gun kaldi sonuca
çok saol canım inşallah hayırlı önden biz inş hayırlı güzel haberleri verriz sizlerde hepiniz dualarım dasınız inşallah tüm bekleyen anne adaylarımız inşallah..Iki guuuunnn ayyy cok heyecanli yaa :))
A ayca 28_tangled_ @aysegulsen ilk guzel haberlerimiz sizden olacak . Hepiniz icin duaciyim