2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

bende dün doktor a gittim ikili test istedi cinsiyet tahmini de yaptı bana göre şuan kız gibi ama daha çok erken dedi bende hep kızım olsun istiyordum inşallah yanılmıyordur sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma :))

Gunaydin kizlar.benim birkac gundur elimde parmaklarimi hareket ettirirken agrim oluyor.ayni zamanda sirt bolgemde de agri var.gozlerimin etrafi şiş gibi.13 haftaligim odem icin erken degil mi sizce.boyle bisey yasayan var mi
Günaydın canım, elde parmaklarda ağrı uyuşmak normal deye duydum ben, Benim de sırtımda bazen ağrı oluyor. Ama ğarılar rahatsız ediyorsa doktorunla görüş bir.

Gunaydin kizlar.benim birkac gundur elimde parmaklarimi hareket ettirirken agrim oluyor.ayni zamanda sirt bolgemde de agri var.gozlerimin etrafi şiş gibi.13 haftaligim odem icin erken degil mi sizce.boyle bisey yasayan var mi

Canım ağrının sancının yada şişliğin belli bir zamanı yok. Ben 9 ay boyunca hiç şişmedim mesela ama bel ağrım en başından sonuna kadar hep oldu. O senin bünyene göre yada o gün çok iş yapmana, ayakta kalmana vs. Değişebilir. Eğer geçmezse rahatsız ederse doktorunla görüş.

En şanslısı sensin hemen öğrendin kurtuldun meraklı bekleyişlerden :)

Teşekkürler canım. İnşallah hep beraber doğuma kadar sorunsuz rahat gidelim. geçen gittiğimde yazdı, folık asiti bırak dedi. günde 1 kere elevit kullanıyorum.

Banada Elevit, Balık yağı hapı ve ferrum fort(demir) ilaçları yazdı.. Ben gittiğimde 11 haftalıktım hesabıma göre, folik asiti bırakıyoruz dedi. 2li testimde gebelik yaşı 12hafta 1 günlük gözüküyor hiç anlamadımki ben. Bi yanlışlık yoktur inşallah.

Yok canım, bende de her gittiğimde bebek SAT tarihimden ileride oluyor, ya 12+1'de 13 haftalık görüldü. Normal. bizde buralarda balık yağı yazmıyorlar... balık çok mu ondan mı acaba

Yok canım, bende de her gittiğimde bebek SAT tarihimden ileride oluyor, ya 12+1'de 13 haftalık görüldü. Normal. bizde buralarda balık yağı yazmıyorlar... balık çok mu ondan mı acaba

Ben reglmden önce hamile kalmış olamam korunuyorduk çünkü.
Biz kendimize göremi tutacağız hesabı yoksa 2li testte gözüken zamana göremi ozman Bende bikaç gündür kullanıyorum eşimin zoruylada kilo yapıo diolar korkuyorumda ya.

Selam hanimlar,
Benim bu sabah yine kanamam oldu :'(
Hemen doktorumu aradim gittim muayene etti içeride sorun yok nedensiz oluyor sanirim hamileligim boyunca olacak. Bu ucuncu, yaklasik 21 gunde gibi tekrarliyor. Is de yapmıyorum yormuyorumda kendimi. İnşallah sağlıcakla kucagima alabilirim melegimi. Pruloton depot igne verdi iki tane, progestan zaten kullaniyorum.
Gunun iyi yani cinsiyetini ogrendim. Kizimiz olacak inşallah
Dualarinizi eksik etmeyin. İnşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yaavrularimizi.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım, geçmiş olsun..
Birşey olmaz Allahın izniyle

İştah açıyor, tabii ki sonuçta da kilo alıyorsun ama her hafta balık yiyorsan o zaman kullanmayabilirsin. Ama sen kullan, doktordan iyi mi bilicez

Allahın izniyşe birşey olmaz. Benim görümcem 9 ay boyunca kanama olmuş, çocuğu şimdi ilk okula gidiyor

İştah açıyor, tabii ki sonuçta da kilo alıyorsun ama her hafta balık yiyorsan o zaman kullanmayabilirsin. Ama sen kullan, doktordan iyi mi bilicez

Balık yiyemiorum ben zaten mevsimide geçti.. Hergün almim en iisi haftada 2-3 alayım

Hayırlı olsun Can'ım inşallah kötü birşey olmaz hepimiz hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…