Günaydın canım, elde parmaklarda ağrı uyuşmak normal deye duydum ben, Benim de sırtımda bazen ağrı oluyor. Ama ğarılar rahatsız ediyorsa doktorunla görüş bir.Gunaydin kizlar.benim birkac gundur elimde parmaklarimi hareket ettirirken agrim oluyor.ayni zamanda sirt bolgemde de agri var.gozlerimin etrafi şiş gibi.13 haftaligim odem icin erken degil mi sizce.boyle bisey yasayan var mi
Gunaydin kizlar.benim birkac gundur elimde parmaklarimi hareket ettirirken agrim oluyor.ayni zamanda sirt bolgemde de agri var.gozlerimin etrafi şiş gibi.13 haftaligim odem icin erken degil mi sizce.boyle bisey yasayan var mi
Günaydın kızlar, bugün 2li test sonuçum çıktı, sonuçlar iyiimiş, 50,000 1 ihtimal. Doktor 17-18. haftalarda gel dedi.
Gözün aydın Can'ımGünaydın kızlar, bugün 2li test sonuçum çıktı, sonuçlar iyiimiş, 50,000 1 ihtimal. Doktor 17-18. haftalarda gel dedi.
İnşallah Can'ım hayırlı haberlerini bekliyoruzHadi gözün aydın canım. Benimde yarın randevum. İnşAllah bende güzel haberlerle gelirim.
Bizde simdi kadin tutmayi planlıyoruz. Ben ve görumcem hamileyiz. Zaten gorucem cok agir geciriyo. Kayinvalidem de hasta yemek temizlik yapamiyo soyle dusunduk her hafta 1 gun gorumceme ve bana gelicek haftanin diger gunleri kayinvalideme gidicek maasa baglayip parayi bolusmeyi dusunuyoruz. Bakalim ablada kabul ederse oyle bi dusuncemiz var.
Günaydın kızlar, bugün 2li test sonuçum çıktı, sonuçlar iyiimiş, 50,000 1 ihtimal. Doktor 17-18. haftalarda gel dedi.
Teşekkürler canım. İnşallah hep beraber doğuma kadar sorunsuz rahat gidelim. geçen gittiğimde yazdı, folık asiti bırak dedi. günde 1 kere elevit kullanıyorum.Gözünaydın canım inşallah hep böyle devam eder..
Doktorun vitamin demir ilacı vs verdi mi?
Teşekkürler canım. İnşallah hep beraber doğuma kadar sorunsuz rahat gidelim. geçen gittiğimde yazdı, folık asiti bırak dedi. günde 1 kere elevit kullanıyorum.
Yok canım, bende de her gittiğimde bebek SAT tarihimden ileride oluyor, ya 12+1'de 13 haftalık görüldü. Normal. bizde buralarda balık yağı yazmıyorlar... balık çok mu ondan mı acabaBanada Elevit, Balık yağı hapı ve ferrum fort(demir) ilaçları yazdı.. Ben gittiğimde 11 haftalıktım hesabıma göre, folik asiti bırakıyoruz dedi. 2li testimde gebelik yaşı 12hafta 1 günlük gözüküyor hiç anlamadımki ben. Bi yanlışlık yoktur inşallah.
Yok canım, bende de her gittiğimde bebek SAT tarihimden ileride oluyor, ya 12+1'de 13 haftalık görüldü. Normal. bizde buralarda balık yağı yazmıyorlar... balık çok mu ondan mı acaba
Selam hanimlar,
Benim bu sabah yine kanamam oldu :'(
Hemen doktorumu aradim gittim muayene etti içeride sorun yok nedensiz oluyor sanirim hamileligim boyunca olacak. Bu ucuncu, yaklasik 21 gunde gibi tekrarliyor. Is de yapmıyorum yormuyorumda kendimi. İnşallah sağlıcakla kucagima alabilirim melegimi. Pruloton depot igne verdi iki tane, progestan zaten kullaniyorum.
Gunun iyi yani cinsiyetini ogrendim. Kizimiz olacak inşallah
Dualarinizi eksik etmeyin. İnşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yaavrularimizi.
İştah açıyor, tabii ki sonuçta da kilo alıyorsunBen reglmden önce hamile kalmış olamam korunuyorduk çünkü.
Biz kendimize göremi tutacağız hesabı yoksa 2li testte gözüken zamana göremi ozmanBende bikaç gündür kullanıyorum eşimin zoruylada kilo yapıo diolar korkuyorumda ya.
Allahın izniyşe birşey olmaz. Benim görümcem 9 ay boyunca kanama olmuş, çocuğu şimdi ilk okula gidiyorSelam hanimlar,
Hemen doktorumu aradim gittim muayene etti içeride sorun yok nedensiz oluyor sanirim hamileligim boyunca olacak. Bu ucuncu, yaklasik 21 gunde gibi tekrarliyor. Is de yapmıyorum yormuyorumda kendimi. İnşallah sağlıcakla kucagima alabilirim melegimi. Pruloton depot igne verdi iki tane, progestan zaten kullaniyorum.
Dualarinizi eksik etmeyin. İnşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yaavrularimizi.
İştah açıyor, tabii ki sonuçta da kilo alıyorsunama her hafta balık yiyorsan o zaman kullanmayabilirsin. Ama sen kullan, doktordan iyi mi bilicez
Hayırlı olsun Can'ım inşallah kötü birşey olmaz hepimiz hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallahSelam hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?