- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Ben yazana kadar çıkmışsın bile :) Gözünaydın sevindim, sağlıkla şansla gelsin kızın, darısı başımıza..Ben çıktımmm, herşey yolunda çok şükür. %80 kız dedi. İkinci kızım geliyor inşAllahhh.
tek benim doktorum gıcıklık yaptı bence söylememekleneise hayırlısı 3 hafta daha beklemem lazım..
Hayırlısı olsun Can'ım herşey yolundaya önemli olan oBen çıktımmm, herşey yolunda çok şükür. %80 kız dedi. İkinci kızım geliyor inşAllahhh.
çok insandan duydum demir mide bulantısı yapıyor. Allah'tan ben kullanmıyorum... sen doktorunla görüş belki dozunu azaltabilir?Bende doktorumu arıyacam kızlar üç ay mide bulantısı yaşamadım şimdi mide bulantısı yaşıyorum acayip halsizdim çözdüm olayı verdiği Demir hapı yapıyor iştahım bile kesildi içtiğiniz ilaçlar size değiltiriyorsa doktorunuzu arayın
İnşAllah hayırlısıyla kucağına alırsın aminEki Görüntüle 1814307
tugder ben kızımla belirtileri aynı olduğu için yine kız heralde diyordum canım.
Bu cinsiyet ultrasonumuz. Eğer bebek kız sa o çift okla gösterilen yerde iki tane beyaz nokta gibi şeyler görüyoruz dedi. Eğer erkekse daha yukarda tek çizgi gibi görünüyor dedi. Sende şuan aşağıda 2 nokta görünüyor. Yanılma payımız tabiki olabilir ama %80 kız diyorum dedi.
Bende doktorumu arıyacam kızlar üç ay mide bulantısı yaşamadım şimdi mide bulantısı yaşıyorum acayip halsizdim çözdüm olayı verdiği Demir hapı yapıyor iştahım bile kesildi içtiğiniz ilaçlar size değiltiriyorsa doktorunuzu arayın
kızlar doğum hikayelerini okuyor musunuz? benim ilk hamileliğim olduğu için herşeyi merak ediyorum :)
Ben erkek hissediyordum cnm çevremde hep erkek sanki falan diye yorum yapinca erkek hissettim ama büyük ihtimalle kız dedi doktor sağlıklı olsun da inşBu 4. Kızmı oldu aramızda bende geç gidecektim memlekete gitme durumum olacak memlekete gidersem haftaya doktorda olacağım bakalım ben erkek hissettim ama bakalım cinsiyetine öğrenenler tahmin ediyorlarmıydı acaba B BirAnneBirEvlat sen bilmiştin kız hissediyorum diye cinsiyet öğrenenlerden yorum bekliyorum
Listemi tutsak kızlar? sat tarihi beklenen doğum tarihi ve cinsiyetle ilgili? Dünden Nisan anneleri topiğine bakıyorum, çok heyacanlıııkimisi doğum yapmış, kimisi hazırda doğumda kimisi günleri sayıyor.... ayyy inşallah bizim için de o günler gelecek
ben de merakla okuyorum nerde görsem. Blogcuanne com var, orda günlükler de pozitif doğum hikayeleri de oluyor, hep onları okuyorum, açığı hamile kalmadan önce sezaryen düşünüyordum, o hikayeleri okudukça cesaretlendimkızlar doğum hikayelerini okuyor musunuz? benim ilk hamileliğim olduğu için herşeyi merak ediyorum :)
canım senin ilk doğumun nasıl geçti? normal doğum yaptıysan, müsait olduğunda bir anlat bizlere, moral olsunBen ikinciye hamile olduğum için artık merak ettiğim hiçbirşey yok, gerçi birincide de çok araştırmamıştım. Araştırdıkça gözüm kötü şeylere takılıyor, evham yapmaya başlıyorum
canım senin ilk doğumun nasıl geçti? normal doğum yaptıysan, müsait olduğunda bir anlat bizlere, moral olsun
ben de merakla okuyorum nerde görsem. Blogcuanne com var, orda günlükler de pozitif doğum hikayeleri de oluyor, hep onları okuyorum, açığı hamile kalmadan önce sezaryen düşünüyordum, o hikayeleri okudukça cesaretlendimgüzel hikayeler var
O zaman iyi bir SSVD yaptıran doktor bulman lazım. Bazi doktorlar pek SSVD taraftarı değiller. ama ben çok okudum SSVD yapanlar hakkında, gayet da başarılı doğum yapmışlar. İnşallah seninki de güzel ve rahat geçerBenim doğumum sezeryan oldu canım. Çok şükür iyi geçti, öyle aman aman ağrım sancım olmadı. Ama ikincide inşAllah normal istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?