2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bende doktorumu arıyacam kızlar üç ay mide bulantısı yaşamadım şimdi mide bulantısı yaşıyorum acayip halsizdim çözdüm olayı verdiği Demir hapı yapıyor iştahım bile kesildi içtiğiniz ilaçlar size değiltiriyorsa doktorunuzu arayın

Bu 4. Kızmı oldu aramızda bende geç gidecektim memlekete gitme durumum olacak memlekete gidersem haftaya doktorda olacağım bakalım ben erkek hissettim ama bakalım cinsiyetine öğrenenler tahmin ediyorlarmıydı acaba B BirAnneBirEvlat sen bilmiştin kız hissediyorum diye cinsiyet öğrenenlerden yorum bekliyorum

çok insandan duydum demir mide bulantısı yapıyor. Allah'tan ben kullanmıyorum... sen doktorunla görüş belki dozunu azaltabilir?

tugder ben kızımla belirtileri aynı olduğu için yine kız heralde diyordum canım.

Bu cinsiyet ultrasonumuz. Eğer bebek kız sa o çift okla gösterilen yerde iki tane beyaz nokta gibi şeyler görüyoruz dedi. Eğer erkekse daha yukarda tek çizgi gibi görünüyor dedi. Sende şuan aşağıda 2 nokta görünüyor. Yanılma payımız tabiki olabilir ama %80 kız diyorum dedi.

Listemi tutsak kızlar? sat tarihi beklenen doğum tarihi ve cinsiyetle ilgili? Dünden Nisan anneleri topiğine bakıyorum, çok heyacanlııı kimisi doğum yapmış, kimisi hazırda doğumda kimisi günleri sayıyor.... ayyy inşallah bizim için de o günler gelecek

İnşAllah hayırlısıyla kucağına alırsın amin

Kullandığının demir ilacının ismi ne canım, yan etkilerine baktınmı? İlaçla alakalı olmayabilir bulantın normalde olabilir ama doktorun en doğru cevabı verir tabi :)
Geçmiş olsun

kızlar doğum hikayelerini okuyor musunuz? benim ilk hamileliğim olduğu için herşeyi merak ediyorum :)

Ben ikinciye hamile olduğum için artık merak ettiğim hiçbirşey yok, gerçi birincide de çok araştırmamıştım. Araştırdıkça gözüm kötü şeylere takılıyor, evham yapmaya başlıyorum

Ben erkek hissediyordum cnm çevremde hep erkek sanki falan diye yorum yapinca erkek hissettim ama büyük ihtimalle kız dedi doktor sağlıklı olsun da inş

Emin olun 9 ay çabucak geçiyor da, o son 1 hafta 10 gün hiç geçmiyor. Hergün git nst ye gir, muayene ol, doktorun gözünün içine bakıyodum açılman başlamış doğuma alıyoruz desin diye. Ama o herşey yolunda yarın gel deyip yolluyordu. Çanta kapının yanında, ev derli toplu, ha gittim, ha gidicem beklemek varya bitiriyor insanı. Hastanede işlemler yapılıyor, 10 dk gözümde 10 gün gibi büyüyo, işlemler bitsede kızıma kavuşsam artık. Her an her saniye apayrı bir heyecan.

kızlar doğum hikayelerini okuyor musunuz? benim ilk hamileliğim olduğu için herşeyi merak ediyorum :)
ben de merakla okuyorum nerde görsem. Blogcuanne com var, orda günlükler de pozitif doğum hikayeleri de oluyor, hep onları okuyorum, açığı hamile kalmadan önce sezaryen düşünüyordum, o hikayeleri okudukça cesaretlendim güzel hikayeler var

canım senin ilk doğumun nasıl geçti? normal doğum yaptıysan, müsait olduğunda bir anlat bizlere, moral olsun

canım senin ilk doğumun nasıl geçti? normal doğum yaptıysan, müsait olduğunda bir anlat bizlere, moral olsun

Benim doğumum sezeryan oldu canım. Çok şükür iyi geçti, öyle aman aman ağrım sancım olmadı. Ama ikincide inşAllah normal istiyorum.

aynen ben de canım sezeryan düşünüyordum okuya okuya artık normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum güzel bilgi verenler var bişeyler öğrenmek daha da cesaretlendiriyor beni

Benim doğumum sezeryan oldu canım. Çok şükür iyi geçti, öyle aman aman ağrım sancım olmadı. Ama ikincide inşAllah normal istiyorum.
O zaman iyi bir SSVD yaptıran doktor bulman lazım. Bazi doktorlar pek SSVD taraftarı değiller. ama ben çok okudum SSVD yapanlar hakkında, gayet da başarılı doğum yapmışlar. İnşallah seninki de güzel ve rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…