kızlar bende ew taşıyacam yeni ewe gececez. eşyalar gelecek temizlik olacak ne yapacağımı bilmiyorum yavaş yavaş yapıcam artık
Ben ev taşıdığımda 5 aylık hamileydim gerçekten zor oluyor. Ne kadar yardım eden olursa olsun sonuça senin evin. Herşeyi senin ayarlaman gerekiyor. Ne nereye konacak, nasıl yerleştirilecek onun başında durmak bile yoruyor insanı.
Kızlar merhaba benim sat 26 ocak. Bugün doktora gittim 11 hafta 3 günlük dediler. Ancak eve gelince akintim arttı. Lavaboya gidince elime nohut büyüklüğünde sümüksü bişey geldi. Böyle biseyle karşılaşan oldu mu karın ağrım da çok fazla. Lütfen bi cevap verin
İnşallah bişey olmaz akinti hep coktu ama ilk defa böyle bişey gelince korktum
Evin işi bitermi Can'ım ev işi çok nankör benim işim hayatta ev işine yardım etmez o eve kadın çağır der ama bende kadın olayına içim sinmedi benimde camlar senin ki gibi boydan boya diğer odalarımda zor değil camları benim komşu 7,5 aylıkken doğum yaptı 7 aylıkken veya 6 aylıkken herşeyi hazırlamak lazım aslında doğumun ne Zaman olacağı belli olmuyorBen normalde her süpürge açışımda alt camları bezle geçiyorum, uzun süre yapmazsam zor oluyo çok kirleniyo. Zaten salonum boydan boya balkona denk geliyor silmek kolay içerden dışardan. Diğer iki odanın camlarıda çok büyük değil. Ben genelde haftaiçi sil, süpür, toz al, cifle o işleri yapıyorum. Haftasonu eşim evdeyken halıları balkona attırıyorum, perde yıkayacaksam ona indirtiyorum. Öyle hallediyoruz şimdilik. Benim sürekli evin içinde birşeyler yiyip ortalığı karıştıran bir kızım olduğu için süpürge elimden düşmüyor mecburen. Yaz biterken halıları yıkamaya veririm diyorum. Halılar gelene kadarda dip köşe hallederim heryeri, doğuma yakın evi elden geçirmiş olurum. Şu sıra baza düzenleme işimiz var, yazlıklar kışlıklar ayarlanacak, kızımın küçülenleri ayrılıp, eksik olanlar için alışverişe çıkılacak. İşler bitmezzzz...
Slm kızlar ya ben bugun işimi bitirdim çok şükür ama göbek deliğinin yanında sol tarafta bi acı hissi var böyle bişey alırken oturup kalkarken sanki geriliyomus gibi acaba çok uzandım camlara falan bişeymi oldu sizde de göbekde acıma varmı?
Evin işi bitermi Can'ım ev işi çok nankör benim işim hayatta ev işine yardım etmez o eve kadın çağır der ama bende kadın olayına içim sinmedi benimde camlar senin ki gibi boydan boya diğer odalarımda zor değil camları benim komşu 7,5 aylıkken doğum yaptı 7 aylıkken veya 6 aylıkken herşeyi hazırlamak lazım aslında doğumun ne Zaman olacağı belli olmuyor
Cvb için teşekkür ederim canım yarın Dr gitcem inşallah kendimi çok yorum diye bi sorun olmaz benim dua edin yarın hayırlı sonuçlar alabiliyimBenimde bir dönem öyle olmuştu canım. Oturup kalkamıyordum çok acıyordu. Bebek büyüdükçe karnımız gerildikçe oluyor canım. Devam ederse doktorunla görüş, benimki geçmemişti doktorum bir ilaç verdi o rahatlattı.
İnşallah canim bişey olmaz yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadircanım merak etme allahın izniyle bişey olmaz. ama biraz dikkat etmen lazım. dinlenmen gerek artık kendini yormamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?