2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bu hafta ben kendimi acayip yorgun hissediyorum umarım haftaya iyi hissederim çünkü bende temizlik yapacam valla kadın çağırmam ben bir kere çağırdım kendi yaptığın temizlik gibi olmuyor kadın gittikten sonra arkasından bir daha ben temizlik yaptım onun için kendimi yormadan benim yapmam lazım birde ben acayip titizim herkesin yaptığı temizliği kabul edemeyeceğimi kadın çağırdığımda anladım

dikkat et o zaman canım birilerinden yardım iste tek zor olur temizlemek tamamda bişeyleri yerinden kaldırmak sakıncalı bence

benim düşük tehlikem vardı 2 ay annemde kaldım hiç iş yapmadım yattım. son kontrolde doktorum evinin işini yapabilirsin kendini yormadan ama yürüyüş yapma dedi. evi baskası süpürsün sen yavaş yavaş sil toz al yemeğini yap sonra dinlen yorma kendini dedi. eve geçmeden birini ayarladım evi temizlettim bir haftadır evimdeyim sadece yemek ve bulaşık başka hiç bir iş yapmıyorum. arkadaşım geldi evimi süpürdü sağolsun bir kaç gün sonrada eşim süpürür. 3 yıldan sonra oldu benimkide evi çer çöp götürsün iş miş yapmam. komşularımda sağolsunlar işin olunca söyle çamaşırın varsa asalım yorma kendini diye soyluyorlar. ayın 21inde kontrolumuz var cinsiyet öğrenicez inşallah gösterirse. geçen seferde baktı doktor ama bizimki hiç oralı değil göstermedi kendini :)

Ben hep esimle yapiyodum 3 gunde bitiyorduk. Pencereler balkon tuvalet banyo esim 3 odayida yavas yavas ben yapiodum. Ama iste kayinvalideme kadin gelmesi gerekiyormus hergun temizlik yemek utu vs. Rutin isler icin ama para agir geliyo diye bolusmek istemisler esimede mantikli gelmis her geldiginde normalde 120ye geliyolarmis simdi boylede haftada 4 gun hep gelicekmis. Daha uygunmus. Banada her hafta cok geliyo her hafta ne yaptircam kadina diye dusunuyorum.

Ben normalde her süpürge açışımda alt camları bezle geçiyorum, uzun süre yapmazsam zor oluyo çok kirleniyo. Zaten salonum boydan boya balkona denk geliyor silmek kolay içerden dışardan. Diğer iki odanın camlarıda çok büyük değil. Ben genelde haftaiçi sil, süpür, toz al, cifle o işleri yapıyorum. Haftasonu eşim evdeyken halıları balkona attırıyorum, perde yıkayacaksam ona indirtiyorum. Öyle hallediyoruz şimdilik. Benim sürekli evin içinde birşeyler yiyip ortalığı karıştıran bir kızım olduğu için süpürge elimden düşmüyor mecburen. Yaz biterken halıları yıkamaya veririm diyorum. Halılar gelene kadarda dip köşe hallederim heryeri, doğuma yakın evi elden geçirmiş olurum. Şu sıra baza düzenleme işimiz var, yazlıklar kışlıklar ayarlanacak, kızımın küçülenleri ayrılıp, eksik olanlar için alışverişe çıkılacak. İşler bitmezzzz...

kızlar bende ew taşıyacam yeni ewe gececez. eşyalar gelecek temizlik olacak ne yapacağımı bilmiyorum yavaş yavaş yapıcam artık

Ben ev taşıdığımda 5 aylık hamileydim gerçekten zor oluyor. Ne kadar yardım eden olursa olsun sonuça senin evin. Herşeyi senin ayarlaman gerekiyor. Ne nereye konacak, nasıl yerleştirilecek onun başında durmak bile yoruyor insanı.

Kızlar merhaba benim sat 26 ocak. Bugün doktora gittim 11 hafta 3 günlük dediler. Ancak eve gelince akintim arttı. Lavaboya gidince elime nohut büyüklüğünde sümüksü bişey geldi. Böyle biseyle karşılaşan oldu mu karın ağrım da çok fazla. Lütfen bi cevap verin

wallahi hiç deme canım napıcamı bilmiyorum annemde yok tekim aslında. nasıl yaparsam bilmiyorum.

Bunun gibi akıntısı olan var mi yada bilen var mi normal

Eklentiler

• 20160412_143642_HDR-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 45

normal canım merak etme. kanaman olmadıysa her herhangi bi sıkıntı yok ne olur ne olmaz. dikkat et kendine yinede. çok yorulma.

Evin işi bitermi Can'ım ev işi çok nankör benim işim hayatta ev işine yardım etmez o eve kadın çağır der ama bende kadın olayına içim sinmedi benimde camlar senin ki gibi boydan boya diğer odalarımda zor değil camları benim komşu 7,5 aylıkken doğum yaptı 7 aylıkken veya 6 aylıkken herşeyi hazırlamak lazım aslında doğumun ne Zaman olacağı belli olmuyor

Slm kızlar ya ben bugun işimi bitirdim çok şükür ama göbek deliğinin yanında sol tarafta bi acı hissi var böyle bişey alırken oturup kalkarken sanki geriliyomus gibi acaba çok uzandım camlara falan bişeymi oldu sizde de göbekde acıma varmı?

Benimde bir dönem öyle olmuştu canım. Oturup kalkamıyordum çok acıyordu. Bebek büyüdükçe karnımız gerildikçe oluyor canım. Devam ederse doktorunla görüş, benimki geçmemişti doktorum bir ilaç verdi o rahatlattı.

Bayramda şehir dışında olucaz inşAllah. Döndükten sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Ancak toparlanırım. Annemi kayınvalidemi hepsini organize etmem lazım. Hastanede yanıma biri lazım, evde kızımla kalmaya biri lazım. Biri karnımda biri yanımda, ikisini birden düşünmem lazım.

Cvb için teşekkür ederim canım yarın Dr gitcem inşallah kendimi çok yorum diye bi sorun olmaz benim dua edin yarın hayırlı sonuçlar alabiliyim

Gunaydin kizlar.benim birkac gundur elimde parmaklarimi hareket ettirirken agrim oluyor.ayni zamanda sirt bolgemde de agri var.gozlerimin etrafi şiş gibi.13 haftaligim odem icin erken degil mi sizce.boyle bisey yasayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…