Selam hanimlar,
Benim bu sabah yine kanamam oldu :'(
Hemen doktorumu aradim gittim muayene etti içeride sorun yok nedensiz oluyor sanirim hamileligim boyunca olacak. Bu ucuncu, yaklasik 21 gunde gibi tekrarliyor. Is de yapmıyorum yormuyorumda kendimi. İnşallah sağlıcakla kucagima alabilirim melegimi. Pruloton depot igne verdi iki tane, progestan zaten kullaniyorum.
Gunun iyi yani cinsiyetini ogrendim. Kizimiz olacak inşallah
Dualarinizi eksik etmeyin. İnşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yaavrularimizi.
Merhaba hanımlar bizimde bugün kontrolümuz vardı çok şükür iyi geçti cinsiyet içinde kıza benziyor dedi bakalım bidahakine kesinleşek inş :)
Sağol canım inş senin bebisde gösterir Allah gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı doğarlar inşOhh maşallah bu üçüncü kız,bu sene kız senesi galiba gözünüz aydın :) bende cuma gününü iple çekiyorum Rabbimden hayırlısı :)
İnşallah canım bakalım önce sağlıklı olsunda insan yinede merak ediyor elinde değil :)Sağol canım inş senin bebisde gösterir Allah gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı doğarlar inş
Banada Elevit, Balık yağı hapı ve ferrum fort(demir) ilaçları yazdı.. Ben gittiğimde 11 haftalıktım hesabıma göre, folik asiti bırakıyoruz dedi. 2li testimde gebelik yaşı 12hafta 1 günlük gözüküyor hiç anlamadımki ben. Bi yanlışlık yoktur inşallah.
canım normalde bende gittiğimde bir hafta geriden takip ediyordum en sonki doktora gittiğimde hesapladığım haftasındaydı.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım, geçmiş olsun..
Birşey olmaz Allahın izniyle
Allahın izniyşe birşey olmaz. Benim görümcem 9 ay boyunca kanama olmuş, çocuğu şimdi ilk okula gidiyor
Hayırlı olsun Can'ım inşallah kötü birşey olmaz hepimiz hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallah
Gözünaydın canım darısı bana inşallah bende bir türlü gidemedim doktora 1 ayı geçtiinşallah cuma günü gidicem benimkide gösterir cinsiyetini inşallah :) buarada ne olır ne olmaz yorma kendini bol bol sol tarafına yat dinlen Allahın izniyle bişey olmaz sıkma canını
Farketmez Can'ım aç tokIkili test için cuma gününe randevu aldim. Aç ya da tok karnına olmak farkediyor mu? Ilk hamileliğin verdiği bir acemilik içindeyimher şeyi önce size danışıyorum
Teşekkürler canımFarketmez Can'ım aç tok
Günaydın canım, her sabah omuz boyun ve hafif baş ağrısı ile uyanıyorum. Sonra ağrı gidiyor ama.. Yastığım mı iyi değil yoksa ne anlayamadım..Günaydın kızlar birşey soracam size geçen benim omzum tutuldu sabaha kadar ağrıdan duramadım. Sıcak su koydum yattım sabaha karşı kalktığımda düzelmişti bugün yine aynı sorunla karşılıyorum kalkım omuz Ağrı'sıyla sizde böyle sorunlar var mı
Güzel haberlerle gel inşAllahKızlarrr hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum. Dua edin olurmu.
Kızlarrr hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum. Dua edin olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?