2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Gözünaydın canım darısı bana inşallah bende bir türlü gidemedim doktora 1 ayı geçti inşallah cuma günü gidicem benimkide gösterir cinsiyetini inşallah :) buarada ne olır ne olmaz yorma kendini bol bol sol tarafına yat dinlen Allahın izniyle bişey olmaz sıkma canını

Merhaba hanımlar bizimde bugün kontrolümuz vardı çok şükür iyi geçti cinsiyet içinde kıza benziyor dedi bakalım bidahakine kesinleşek inş :)

Merhaba hanımlar bizimde bugün kontrolümuz vardı çok şükür iyi geçti cinsiyet içinde kıza benziyor dedi bakalım bidahakine kesinleşek inş :)

Ohh maşallah bu üçüncü kız,bu sene kız senesi galiba gözünüz aydın :) bende cuma gününü iple çekiyorum Rabbimden hayırlısı :)

canım normalde bende gittiğimde bir hafta geriden takip ediyordum en sonki doktora gittiğimde hesapladığım haftasındaydı.

canım normalde bende gittiğimde bir hafta geriden takip ediyordum en sonki doktora gittiğimde hesapladığım haftasındaydı.

Benim önde gözüküyor hesabımdan 1 hafta.. Haftalık hesabımızı kendimize göremi yapacağız yoksa testte gözükene göremi acaba ?

Ikili test için cuma gününe randevu aldim. Aç ya da tok karnına olmak farkediyor mu? Ilk hamileliğin verdiği bir acemilik içindeyim her şeyi önce size danışıyorum

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım, geçmiş olsun..
Birşey olmaz Allahın izniyle

amin canım inşallah

Allahın izniyşe birşey olmaz. Benim görümcem 9 ay boyunca kanama olmuş, çocuğu şimdi ilk okula gidiyor

böyle olanları duymak iyi geliyor teşekkür ederim. ilk olduğunda daha çok korkmuştum. bende böyle gideceğine ama sağlıcakla kucağıma alacağıma inanıyorum Allah'ın izniyle.

Hayırlı olsun Can'ım inşallah kötü birşey olmaz hepimiz hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallah

amin canım inşallah

teşekkür ederim :) amin inşallah gösterir seninkide. normalde kontrolum ayın 21 in deydi acil durum olunca önce gitmiş oldum yoksa bir hafta daha bekleyecektim bende öğrenmek için.
zaten 2 ay sürekli yattım annemdeydim.yeni yeni yemek yapmaya başladım. başka iş yapmıyorum temizlik filan yapmıyorum. dışarı bile çıkmıyorum güzelim bahar havasında evdeyim sürekli. doktorum sürekli yatmana gerek yok yemeğini yapabilirsin. dışarıda çıkabilirsin ama yarım saatten fazla yürüme arabaylada çıksan yarım saatlik mesafeye gidebilirsin dedi. inşallah böyle böyle atlatırız 9 ayımızı

selam kızlar nasılsınız bu sıra girmedim halim yoktu bu sıra çok ağır temizlikleri yapmayın evi sürün silin ama diger işler cocuk için allah korusun düsük yapabiliriz bende hamile kalmadan once cok iş yapardım evde tek olunca yapacak bir sey yok temizlik gezme benimde burda ailem yok yardım edecek o yuzden kadın cagırıyorum halılarıda yıkamayıca verecem bu sıralar temizlik yapmayın canımızdan onemli mi gelecek misafir bana mı geliyor yoksa evimemi kızlar yani =)dikkat edin bu sıra bende berak edyorum cinsiyeti ama soylemedi ama artık belli oldu bu hafta doktura gidecekim allahın izni ile =)

Günaydın kızlar birşey soracam size geçen benim omzum tutuldu sabaha kadar ağrıdan duramadım. Sıcak su koydum yattım sabaha karşı kalktığımda düzelmişti bugün yine aynı sorunla karşılıyorum kalkım omuz Ağrı'sıyla sizde böyle sorunlar var mı

Günaydın canım, her sabah omuz boyun ve hafif baş ağrısı ile uyanıyorum. Sonra ağrı gidiyor ama.. Yastığım mı iyi değil yoksa ne anlayamadım..

Bende omuz Ağrı'sı oluyor duramıyorum ağrıdan hergün değilde üşütüyorum desem ince yatmıyorum doktora soracam bi

tek benim doktorum gıcıklık yaptı bence söylememekle neise hayırlısı 3 hafta daha beklemem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…