- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Canım merhaba mutlu haftalar.Kızlar günaydın, nasılsınız? İyi ve güzel haftalar hepinizeBir sorum var, şimdi benim gittiim özel doktorum doğum yaptırmıyor, devlete de ara sıra gidiyorum. Eşim de kaç gündü beynimin etini yiyor doktorunu değiş. Doğum yaptırmyor. Sonuna kadar aynı doktoru olsun falan. O kadar stress yapıyor ki sankı o doğuracak gibi Bense değişmek istemiyorum. Eşim bir yerden duymuş da diğer doktorlar seni takip etmediği için doğuma almıcak. Öyle şey olur mu ya??? ne düşünüyorsunuz? İlk başta devlette yaparım diyordum, ama ordakı ebeleri gördüm, korktum, hepsi insanı affedersiniz hayvan gibi davranıyor. Doktorlar çok samimi ama ebeler aman amannnn..... Doğum yapan annelerimizin tavsiyuelerine ihtiyacım var...
sağ ol canım cevabın için. doğru diyorsun. özel doktorumu değişmek istemiyorum, çünki adamın hakkı var üstümde, 1.5 yıl'dan sonra hamile kaldım, onun yanına 3 ay gittim ve doğru takip etti, o yüzden bebeğimi Allaha ve ona borcluyum gibi düşünüyorum :)) belke saçma bir şey ama öyle düşünüyorum. Beniö olduğum yerde doktor seçimi çok zor çünki parmakla sayılacak kadar doktor var... Bir de arkadaşlarım da normal doğum yaparsan devlete git diyorlar.. o yüzden devletteki ile bağlantımı kesmiyorum... ayy ben hiç düşünmüyordum doğuma var diyordum, eşim iki gündü stresse saldı beniCanım merhaba mutlu haftalar.
Benimde ilk doğumum olcak deneyimli değilim ama herkesin söylediği tek bir şey var seni bilen doktorun doğumuna girmesinin doğru olduğu..
Allah vermesin tabi ama tehlikeli bir durum oluştuğu taktirde herzaman muayne olduğun senin rahatsızlık sorunlarını vs bilen doktorun ona göre önlem alacaktır. Tabi deneyimli annelerin yorumları daha doğru olur benim fikrim bu yönde.
Tabiki hayır doğum yaparlar ama sen bilmediğin bir doktora ne kadar güvenirsin bendede eşini dinle ve doktorunu şimdiden ayarlamıyorsan da son iki ay kala mutlaka değiştirKızlar günaydın, nasılsınız? İyi ve güzel haftalar hepinizeBir sorum var, şimdi benim gittiim özel doktorum doğum yaptırmıyor, devlete de ara sıra gidiyorum. Eşim de kaç gündü beynimin etini yiyor doktorunu değiş. Doğum yaptırmyor. Sonuna kadar aynı doktoru olsun falan. O kadar stress yapıyor ki sankı o doğuracak gibi Bense değişmek istemiyorum. Eşim bir yerden duymuş da diğer doktorlar seni takip etmediği için doğuma almıcak. Öyle şey olur mu ya??? ne düşünüyorsunuz? İlk başta devlette yaparım diyordum, ama ordakı ebeleri gördüm, korktum, hepsi insanı affedersiniz hayvan gibi davranıyor. Doktorlar çok samimi ama ebeler aman amannnn..... Doğum yapan annelerimizin tavsiyuelerine ihtiyacım var...
İnşallah bu düzende devam eder çok iyi maşallah. Benimde bulantılarım geçti ama bazı kokulardan bende hoşlanmıyorum.
Hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda ilk bebek olunca insan daha bi fzla heyecanla merak ediyor sanırım..
Merhaba kızlar ya benim size bi sorum olcak ben bugünlerde kendimi biraz fazla yoruyorum cam siliyorum dolap siliyorum baya baya uzanarak is yapıyorum geçen gün duvara kağıt çektim ve baya zorladım kendimi ve bugün yine cam silerken göbeğimde bi acı hissettim acaba bişey olurmu bebeğime zarar vericek bişeymi yaptım lütfen bi bilginiz varsa cvp yazın çok korkuyorum ve bebeğim 3 yıl sonra klomen tedavisiyle oldu oyüzden daha fazla endiseleniyorum
Can'ım iş yap ama yormadan cok zorlamadan nir gün yapıyorsun ertesi günü dinlen valla ben ili haftada bir dolap silerdim cam silerdim üç aydır genel temizlik yapmıyorum önce Bebek bende haftaya genel temizlik yapacam bir gün yapar bir gün dinlenirimMerhaba kızlar ya benim size bi sorum olcak ben bugünlerde kendimi biraz fazla yoruyorum cam siliyorum dolap siliyorum baya baya uzanarak is yapıyorum geçen gün duvara kağıt çektim ve baya zorladım kendimi ve bugün yine cam silerken göbeğimde bi acı hissettim acaba bişey olurmu bebeğime zarar vericek bişeymi yaptım lütfen bi bilginiz varsa cvp yazın çok korkuyorum ve bebeğim 3 yıl sonra klomen tedavisiyle oldu oyüzden daha fazla endiseleniyorum
Merhaba kızlar ya benim size bi sorum olcak ben bugünlerde kendimi biraz fazla yoruyorum cam siliyorum dolap siliyorum baya baya uzanarak is yapıyorum geçen gün duvara kağıt çektim ve baya zorladım kendimi ve bugün yine cam silerken göbeğimde bi acı hissettim acaba bişey olurmu bebeğime zarar vericek bişeymi yaptım lütfen bi bilginiz varsa cvp yazın çok korkuyorum ve bebeğim 3 yıl sonra klomen tedavisiyle oldu oyüzden daha fazla endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?