2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canım merhaba mutlu haftalar.
Benimde ilk doğumum olcak deneyimli değilim ama herkesin söylediği tek bir şey var seni bilen doktorun doğumuna girmesinin doğru olduğu..
Allah vermesin tabi ama tehlikeli bir durum oluştuğu taktirde herzaman muayne olduğun senin rahatsızlık sorunlarını vs bilen doktorun ona göre önlem alacaktır. Tabi deneyimli annelerin yorumları daha doğru olur benim fikrim bu yönde.

sağ ol canım cevabın için. doğru diyorsun. özel doktorumu değişmek istemiyorum, çünki adamın hakkı var üstümde, 1.5 yıl'dan sonra hamile kaldım, onun yanına 3 ay gittim ve doğru takip etti, o yüzden bebeğimi Allaha ve ona borcluyum gibi düşünüyorum :)) belke saçma bir şey ama öyle düşünüyorum. Beniö olduğum yerde doktor seçimi çok zor çünki parmakla sayılacak kadar doktor var... Bir de arkadaşlarım da normal doğum yaparsan devlete git diyorlar.. o yüzden devletteki ile bağlantımı kesmiyorum... ayy ben hiç düşünmüyordum doğuma var diyordum, eşim iki gündü stresse saldı beni

Devletle bağlantını kesmemek veya orda doğum yapmak senin seçimin canım sen öyle istiyorsan tabiki öyle olur. :)
Allah razı olsun doktorundan minnet duyman çok normal ama kendini ve bebeğinide düşünmek zorundasın.

canım bence mantıklı olan doğumu kendi doktoruna yaptırman çünkü seni bebeği tanıyan o olacak. bence başka bi doktora bakman canım günün daha fazla geçmeden.

Tabiki hayır doğum yaparlar ama sen bilmediğin bir doktora ne kadar güvenirsin bendede eşini dinle ve doktorunu şimdiden ayarlamıyorsan da son iki ay kala mutlaka değiştir

İkili testin sonuçu için gittiğimde soracağım doktora, kaç haftaya kadar takip ediyor ve sonra kime yönlendiriyor.. Olmazsa değişirim doktoru... teşekkürler kızlar cevaplarınız için

Merhaba kızlar ya benim size bi sorum olcak ben bugünlerde kendimi biraz fazla yoruyorum cam siliyorum dolap siliyorum baya baya uzanarak is yapıyorum geçen gün duvara kağıt çektim ve baya zorladım kendimi ve bugün yine cam silerken göbeğimde bi acı hissettim acaba bişey olurmu bebeğime zarar vericek bişeymi yaptım lütfen bi bilginiz varsa cvp yazın çok korkuyorum ve bebeğim 3 yıl sonra klomen tedavisiyle oldu oyüzden daha fazla endiseleniyorum

Benim ikinci olunca, hem tecrübeden dolayı çok telaşım yok. Hemde kızımla koşturmaktan hemen akşam oluyor. O yüzden heyecan yapmaya, düşünmeye vaktim kalmıyor diyebilirim.

Canim hem kendin soyluyorsun tedavi ile oldugunu hemde dikkat etmiyorsun..
Hepimiz isimizi gucumuzu yapiyoruz ama dikkatli olarak kendimizi hirpalamadan..
Kanama olmadigi surece birsey olmadigini biliyorum ben ama emin deilim ama agrilarin muhtemelen kendini cok zorladigin icindir..
Kendini yorma dinlene dinlene yavad yavas yap herseyi bebegin daha onemli deilmi

Bu arada kızlar özel hastanelerde de doktorlar doğumunuza gelmeyebiliyor. Doktorun o gün mesaisi 3 te bitiyorsa, siz 4 te doğum için gitseniz hastaneye o an hangi doktor varsa o geliyor. Her hastane böyle değil tabi ama bunuda araştırın mutlaka. Doktora güvenmek çok önemli, son dakika başka doktorun eline kalmak kötü birşey.

Can'ım iş yap ama yormadan cok zorlamadan nir gün yapıyorsun ertesi günü dinlen valla ben ili haftada bir dolap silerdim cam silerdim üç aydır genel temizlik yapmıyorum önce Bebek bende haftaya genel temizlik yapacam bir gün yapar bir gün dinlenirim

canım merak etme allahın izniyle bişey olmaz. ama biraz dikkat etmen lazım. dinlenmen gerek artık kendini yormamalısın.

Merhaba kizlar nasil gidiyo ? cinsiyet ogrenen oldumu hic ? Ben cok mu erken ogrendim ?

bende geçen hafta halı sildim balkona attım balkonda bayılacaktım demekki kendini iyi hissetmekle her işi yapamıyacağimizi anladım artık yapmıyorum zaten cok çabuk yoruluyorum.hç bi şekilde ağrım sizim yok kanamam da yok ama yıne de yapamıyacağimı anladım.

Bizde simdi kadin tutmayi planlıyoruz. Ben ve görumcem hamileyiz. Zaten gorucem cok agir geciriyo. Kayinvalidem de hasta yemek temizlik yapamiyo soyle dusunduk her hafta 1 gun gorumceme ve bana gelicek haftanin diger gunleri kayinvalideme gidicek maasa baglayip parayi bolusmeyi dusunuyoruz. Bakalim ablada kabul ederse oyle bi dusuncemiz var.

Ben daha önce her hafta temizlik yapardım, artık ayda bir kere yapıyorum, kendimi çok yormuyorum. Zaten iki kişiyiz, sabah çıkıp akşam geliyoruz eve.

bizde akşamdan akşama eve uğruyoruz çoğu zaman kayınvvalidemde yemek yiyoruz ama yine de hafta da bir kendimi yormadan yapıyorum ama bahar temizliğini pek yapacak durumakında değil değilim annemlerde yakın değil ki yardıma gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…