2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Ultrasona gireceğiniz zaman doktorunuz su içip sıkışık olmanız gerektiğini söyledi mi???

O zaman daha net görüntü alınabiliyormuş.

Ultrasona gireceğiniz zaman doktorunuz su içip sıkışık olmanız gerektiğini söyledi mi???

O zaman daha net görüntü alınabiliyormuş.
Bana doktorum değil ama beni ultrasona hazırlayan bayan idrarınız varmı biraz sesi evet demiştim evet bol su için idrarınız olsun diyorlar

Cildinizde kuruma varmı kızlar benim yüzüm de dudaklarımda kuruma var

Merhabalar,
burayı hep takip ediyordum bu güne kısmetmiş aranıza katılmak :)
az önce hamile olduğumu öğrendim. İki gündür testlerde 2. çizgi hep silik çıkıyordu,bugün kan testi yaptırdım ve müjdeli haberi aldım ^^

Tebrikler Can'ım

Cildinizde kuruma varmı kızlar benim yüzüm de dudaklarımda kuruma var
Merhaba canım, bende 1-2 hafta önce oldu elim çok kurudu, derisi soyuldu resmen. ama normalmış, deride kuruluk ve lekeler olabilir.

canım hayırlı olsun. bende hem test yaptım 2. silik çizgi çıktı. dünde kan testi yaptık bebeğimiz var :)

arkadaşlar benim anlayamadiğim konu var SAT yani son adet tarihinde adetin ilk gününde mi söleniyor sonra bitiş adeti gününde mi??
bu ay çok güzel haberler aldik rabbim kucaginiza almaya nasip etsin banada eksik etmesin amin...

Canım ilk adet gününe göre doktorlar hesap yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…