2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bende aynı durumdayım....Şuan sadece dua ediyor ve bekliyorum.İlk gebeliğim, herşey yolunda ama bebek görünmüyor Lekelenmem de yok.Yolk kesesi de oluşmuş.Acaba benim meleğim biraz minik mi daha?

Bende aynı durumdayım....Şuan sadece dua ediyor ve bekliyorum.İlk gebeliğim, herşey yolunda ama bebek görünmüyor Lekelenmem de yok.Yolk kesesi de oluşmuş.Acaba benim meleğim biraz minik mi daha?

kızlar benim bebeğimde çok yeni daha doktora gittim dün test yaptık gayet iyi değerlerin dedi ama benim kese hiç gözükmüyor şuanda. daha çok küçük o yüzden gözükmüyodur. gebelik var ama dedi. tabi yine keseyi görmemiz gerek dedi.

merhaba bende 2 gün önce öğrendim. kese gözükmedi ama daha çok minik miş inşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur

canım boş gebelikte yolk kesesi olmaz diye biliyorum. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar. Kötü düşünme. Belke de geç döllenme olmuştur. Hemen kötü düşünme.

evet bencede kötü düşünme canım bekle bakalım daha çok yeni olabilir.

Bu forumu yeni gördüm.Ben 4 Şubatta gebelik testi ve kan tahlili ile öğrendim.Çok heyecanlandım tabiki:) Şuan kese var ve büyüyor,yolk kesesi de mevcut ama bebek görünmüyor Lekelenmem yok.Doktor boş gebelik ihtimalini söyledi.Bu yüzden çok üzgünüm Forumlarda 9 haftalıkken görenler hatta kürtaja giderken görenler bile mevcut.Bende bir umut bekliyorum...Haftaya başka bir doktora gideceğim.İnsan içinde henüz canlanmamış olsa bile onu kaybetmekten çok korkuyor...Sizden dua istiyorum lütfen...Hamileliği yolunda giden herkesi de tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarına versin inşallah...

Canım bende öyle biliyorum daha doğrusu internetten öyle okudum.Bundan dolayı umudum var:)Ama doktor bu ihtimali söylediğinden beri de ağlıyorum ve üzgünüm

Ben sağlıklı, sağlıksız 3 gebelik geçirdim. Bu 4. Gebeliğim. Bir evladım var çok şükür.

Çok doktora gittim. Kese görünsün diyorlar, sonra kalp atışı olmaşı diyorlar, sonra 3 aylık riskli dönemi atlatman gerekir diyorlar. Doktorlar herşeyi açık açık söylüyor bunları kafaya takmayın.

Hepimiz şubat annesiyiz ama hepimizin aynı haftadayız ama hepimizin şuan kan değerleri farklı. Ben keseyi gördüm sen görmedin acaba bir sorunmu var gibi bir durum yok arkadaşlar.

Kan testi yapar yapmaz kese görünmez, değerin biraz artması lazım. Kesenin büyümesi lazım.

Biz anneyiz, hissetmesende testte çift çizgiyi gördüğün an içini annelik duygusu kaplıyor, herşeye daha duygusal yaklaşıyoruz. Doktorların her söylediğinin altında birşey aramayın.

Ve benden size bir tavsiye mümkün olduğu kadar araştırmaktan vazgeçin. Çünkü internette milyonlarca olumlu yazıda olsa siz gidip olumsuza takılıyorsunuz ve kendinizi harap ediyorsunuz.

Hepinize, hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve vaktinde gelen evlatlar nasip etsin Rabbim inşAllah.

Canım bende öyle biliyorum daha doğrusu internetten öyle okudum.Bundan dolayı umudum var:)Ama doktor bu ihtimali söylediğinden beri de ağlıyorum ve üzgünüm
Ağlama sakın, bebek minik de olsa üzgün olduğunu hişsediyo. İyi şeyler düşün. Bazen geç görünüyor. Doktorlar her ihtimali söyler. Olumlu düşün tamammı?

Size kesinlikle katılıyorum banada ultrasonda baktı bişey görükmüyor ama gebelik war dedi gelecek carsamba keseyi görmek için tekrar çağırdı endişe sadece bebegimizi üzer bekleyelim görelim arkadaşlar

Ağlama sakın, bebek minik de olsa üzgün olduğunu hişsediyo. İyi şeyler düşün. Bazen geç görünüyor. Doktorlar her ihtimali söyler. Olumlu düşün tamammı?
Tamam :)İnşallah herşey güzel olur

Arkadaşlar merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim.isteyen herkes umarım bir an önce bebişine kavuşur benimkinin kesesi henüz oluşmadı ama bir tedirginlik var içimde normal mi

Arkadaşlar merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim.isteyen herkes umarım bir an önce bebişine kavuşur benimkinin kesesi henüz oluşmadı ama bir tedirginlik var içimde normal mi

Canım bnde yeni hamileyim kese görükmedi ultrasonda cok küçük bebegim daha merak etme sorun yok

Canım bnde yeni hamileyim kese görükmedi ultrasonda cok küçük bebegim daha merak etme sorun yok
Sanki kese görünmeden içim rahat etmeyecekmiş gibi ama çok şükür ciddi bir sıkıntım olmadı öğrendiğimden beri sadece hafif batmalar oldu karnımda o da normalmiş sanırım acemilik böyle bir şey :))

Kizlar ben de hamileyim. 1 yilin sonunda Allah bugyn hayirli haberi almayi nasip etti. Adetimi 1 gun gecti kan testinde beta hcg 55 cikti ins artarak ilerler.
Herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin Allah isteyen herkese de versin.

Cok şükür canım aman bişey olmasın yasaya yasaya öğreniyoruz benimde ilk bebeğim ben cok araştırıyorum

Kizlar ben de hamileyim. 1 yilin sonunda Allah bugyn hayirli haberi almayi nasip etti. Adetimi 1 gun gecti kan testinde beta hcg 55 cikti ins artarak ilerler.
Herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin Allah isteyen herkese de versin.

Canım hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin. Hcg değerinde 55 cok düşük değilmi nasıl net cıkmış sonucun anlamadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…