2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm sat 29 ocak :) bugun doktora gidicez bakalım Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm sat 29 ocak :) bugun doktora gidicez bakalım Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)

Canm benmde sat 29 :) yedi gun once ikinciyi czgigi silikngordum cok sukur dunde adet olmadim guzel haberler alrz ins hep. Sende dr a gtcekmssn bugun ins musmutlu dönersin kese gorunurmu ki cnm

Canm benmde sat 29 :) yedi gun once ikinciyi czgigi silikngordum cok sukur dunde adet olmadim guzel haberler alrz ins hep. Sende dr a gtcekmssn bugun ins musmutlu dönersin kese gorunurmu ki cnm
inşallah canımyaa ben de onu merak ediyorum sat a göre 5. haftaya girdim aslında ama bakalım hayırlısı :) sen doktora gitmedin mi ? :)

inşallah canımyaa ben de onu merak ediyorum sat a göre 5. haftaya girdim aslında ama bakalım hayırlısı :) sen doktora gitmedin mi ? :)
Bende 5. Haftaya grmis gorunuyorum cnm
Bugun doktrmu arayim diorum ama 6. Haftami beklerim cnm heraldr insallah kese bazrn o zaman bile zor gorunuyor gbii senn bugun idrara cok cokkk sikisik gtt bari

Bende 5. Haftaya grmis gorunuyorum cnm
Bugun doktrmu arayim diorum ama 6. Haftami beklerim cnm heraldr insallah kese bazrn o zaman bile zor gorunuyor gbii senn bugun idrara cok cokkk sikisik gtt bari
benim doktorum hep alttan bakıyo adetli olsam bile heralde yine öyle bakar diye düşünüyodum ama öyle mi yapayım :/

benim doktorum hep alttan bakıyo adetli olsam bile heralde yine öyle bakar diye düşünüyodum ama öyle mi yapayım :/
Valla canm dr un tabi ne yapacagini daha iyi biliyodur ama ne gerk var.. Herneyse sen genede su ic gidene kadr. Insallah hemencik gorursun bana da mesj att lutfenn:)

Valla canm dr un tabi ne yapacagini daha iyi biliyodur ama ne gerk var.. Herneyse sen genede su ic gidene kadr. Insallah hemencik gorursun bana da mesj att lutfenn:)
tamam öyle yaparım :) inşallah bakalım yazarım tabii :)

Günaydın kızlar benim de sat 29 ocak ve 2 gün önce idrarda ve kanda öğrendim hamile olduğumu. Sanırım ben de 6. haftayı bekleyeceğim doktor için

Herhangi bi durum yoksa brkleyin hanımlar ben 5. Haftasında gittim hiçbişey göremedik 6. Haftası için randewu werdi doktor.

Kizlar ben de hamileyim. 1 yilin sonunda Allah bugyn hayirli haberi almayi nasip etti. Adetimi 1 gun gecti kan testinde beta hcg 55 cikti ins artarak ilerler.
Herkese hayirli saglikli bebisler nasip etsin Allah isteyen herkese de versin.
Canım gözün aydın dikkat et kendine çok yeni olunca beta düşük olabilir inşaallah sağlıklı bir şekilde büyür ve kucağına alırsın

Canım gözün aydın dikkat et kendine çok yeni olunca beta düşük olabilir inşaallah sağlıklı bir şekilde büyür ve kucağına alırsın

Tesekkurler canim evet muhtemelen gec dollenme doktor da daha yeni gebelik bu dedi. Pazartesi tekrar kanda baktiricam ins guzel artarak ilerler.

kızlar selam testte ikinci çicgiyi görüdm sat 23 ocaktı bu arada.dün kan verdim sonuc ptsi
cuma da doktora gidecem artık ondan sonra evet hamileyim demek istiyorum

karnimdan bakti :)) rahim kaljnligim 15mm cok guzel dedi :) kan verdim 50civarinda olmasi lazim suan dedi bi de prolaktine bakalik dedi.. bhcg degerinin takibini yapalim dedi degerine gore muhtemelenpazartesi yine cagirim artisa bakariz dedi :))progesteron destegi verdi dusuk ihtimalini onlemek icin bi de kan sulandirici verdi benim pko oldugu icin :))) kese daha yok tabi :)) pazartesi de kan verdiktensonra kese gormek icin cagiririm gun veririm dedi :) isilll1

aramızda 1 gün varmış canım.cuma gıdecem ptsı de sonucu alırım.tsh baktırdım da salı da seker ve demire filan bakacklar sağlık ocagında

Benim tsh sorunum hep var onun için ilaç kullanıyorum.
3 kez beta hcg baktırdım hastanede
Düzenli artış var. Diğer tahlilleride gittiğimde doktor mutlaka ister zaten. Kan sayımı, şeker, demir vs.

Şimdilik beklemedeyim. Biraz zaman geçsinki gittiğimde herşeyi görelim.

Hayırlı olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…