2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

kızlar selam testte ikinci çicgiyi görüdm sat 23 ocaktı bu arada.dün kan verdim sonuc ptsi
cuma da doktora gidecem artık ondan sonra evet hamileyim demek istiyorum
Canım umarım bir an önce mutlu haberi alırsın bir de hamilelik belirtilerini araştır onlarla daha iyi anlıyorsun ama bende senin gibi düşünüyordum doktora gidince emin olacağım diyordum gönlünü ferah tut

evet canım bende iyi doktor arayışındayım şu an

Hayrli olsun cnm bende dr la konstm br hafta snra gidicem ins dua et banada guzel haberler alayim ins

selam kızlar bende hamile oldumu ögrendim kimse söylemedim bu sefer ilk düşük oldu o yuzden ama simdi atrık allah şükürler olsun çok iyi kalp atışı felan duydum çok mutluyum ama bu hamile halimle eşim askere göndereceyim umarım allah izni ile yapıp hem gelir =(

slm arkadaşlar sonunda dayanamayıp dr a gittim çok şükür bugün 4 hafta 2 günlük Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktorum :)

hayırlı olsun cnm allahının izni ile kollarına alırsın =)

ya kızlar benim 8 hafta da bulunuyorum ama sanki 9 hafta taki belirtileri gösteriyor idar cıkıyorum kasıklarım agrıyor anlamadım ya

selam arkadaşlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu doktora en erken perşembe günü gidebilicem bi sorun olur mu gecikmiş olur muyum

selam arkadaşlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu doktora en erken perşembe günü gidebilicem bi sorun olur mu gecikmiş olur muyum
Öncelikle hayırlı olsun Bence bir an önce bir doktora git canım hem için rahatlar zaten çok kısa sürüyor ilk muayene:)

Ben de alabilirim canım fikrini istanbulda yım
Canım ben avrupa yakasında esenlerdeyim çok araştırdım esenler medipol burcu hanımı çok övdüler hiç kötü bir şey duymadım çok yoğun bir doktor zaten ama gittim dedikleri gibiydi o kadar memnun kaldım ki herkese anlatır oldum her şeyden önce seni rahatlatıyor güleryüzlü anlayışlı bu taraflardaysan öneririm

Amin Can'ım inşallah

Öncelikle sağol Can'ım burda da nir arkadaş doktor boş gebelik demişti ama çok şükür bebeğimin kalp atışını duydu hemen karamsar olmayan hayırlısı ise rabbim nasip etsin isteyen herkese

Cok güzel anlatmışın Can'ım

Arkadaşlar herkese iyi geceler iki gündür giremedim siteye ve maşallah aramıza katılan çokça insan olmuş herkesi tebrik ederim inşallah rabbim hamile olan herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin isteyende herkese hayırlısıyla nasip etsin kimse karamsar olmasın herşeyi hep iyi düşünün unutmayın ki kötüyü düşünürseniz çağırırsınız ayrıca ben de bir anne adayı olarak doktora gidene kadar herşey yolunda mı acaba diye endişeye kapılıyorum bu kadarı da cok normal bazıları erken görüyor keseyi bazıları geç ben 6 haftamda kalp atışını duydum 6 hafta duyamayan var ben şu anda 4 aylık hamile gibi karnım var herkesin vücudu belirtileri farklı arkadaşlar iyi düşünelim ve en önemlisi duayı eksik etmeyelim iyi geceler herkese

isilll1 insallah guzel haberler vericeksin canim icini ferah tut :)) bak benim bhcg 50civari beklenirken 100 cikti sanirim cogul :) pazartesi cagirdi yine doktor artisa bakicak herseyin hayirlisi bakalim :))

Canım kesinlikle haklısın doktorlar hep kötü ihtimali söylüyor ama anne adayı olarak onlar gibi bakamıyoruz bol dua edip dikkat edicez gerisi nasibimiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…