Canım umarım bir an önce mutlu haberi alırsın bir de hamilelik belirtilerini araştır onlarla daha iyi anlıyorsun ama bende senin gibi düşünüyordum doktora gidince emin olacağım diyordum gönlünü ferah tutkızlar selam testte ikinci çicgiyi görüdm sat 23 ocaktı bu arada.dün kan verdim sonuc ptsi
cuma da doktora gidecem artık ondan sonra evet hamileyim demek istiyorum
evet canım bende iyi doktor arayışındayım şu anBenim tsh sorunum hep var onun için ilaç kullanıyorum.
3 kez beta hcg baktırdım hastanede
Düzenli artış var. Diğer tahlilleride gittiğimde doktor mutlaka ister zaten. Kan sayımı, şeker, demir vs.
Şimdilik beklemedeyim. Biraz zaman geçsinki gittiğimde herşeyi görelim.
Hayrli olsun cnm bende dr la konstm br hafta snra gidicem ins dua et banada guzel haberler alayim inskarnimdan bakti :)) rahim kaljnligim 15mm cok guzel dedi :) kan verdim 50civarinda olmasi lazim suan dedi bi de prolaktine bakalik dedi.. bhcg degerinin takibini yapalim dedi degerine gore muhtemelenpazartesi yine cagirim artisa bakariz dedi :))progesteron destegi verdi dusuk ihtimalini onlemek icin bi de kan sulandirici verdi benim pko oldugu icin :))) kese daha yok tabi :)) pazartesi de kan verdiktensonra kese gormek icin cagiririm gun veririm dedi :)isilll1
hayırlı olsun cnm allahının izni ile kollarına alırsın =)slm arkadaşlar sonunda dayanamayıp dr a gittim çok şükür bugün 4 hafta 2 günlük Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktorum :)
teşekkür ederim cnm amin hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımızahayırlı olsun cnm allahının izni ile kollarına alırsın =)
Öncelikle hayırlı olsun Bence bir an önce bir doktora git canım hem için rahatlar zaten çok kısa sürüyor ilk muayene:)selam arkadaşlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu doktora en erken perşembe günü gidebilicem bi sorun olur mu gecikmiş olur muyum
İstanbuldaysan fikir verebilirim doktor hakkında:)evet canım bende iyi doktor arayışındayım şu an
Ben de alabilirim canım fikrini istanbulda yımİstanbuldaysan fikir verebilirim doktor hakkında:)
Canım ben avrupa yakasında esenlerdeyim çok araştırdım esenler medipol burcu hanımı çok övdüler hiç kötü bir şey duymadım çok yoğun bir doktor zaten ama gittim dedikleri gibiydi o kadar memnun kaldım ki herkese anlatır oldum her şeyden önce seni rahatlatıyor güleryüzlü anlayışlı bu taraflardaysan öneririmBen de alabilirim canım fikrini istanbulda yım
Amin Can'ım inşallaharkadaşlar benim anlayamadiğim konu var SAT yani son adet tarihinde adetin ilk gününde mi söleniyor sonra bitiş adeti gününde mi??
bu ay çok güzel haberler aldik rabbim kucaginiza almaya nasip etsin banada eksik etmesin amin...
Öncelikle sağol Can'ım burda da nir arkadaş doktor boş gebelik demişti ama çok şükür bebeğimin kalp atışını duydu hemen karamsar olmayan hayırlısı ise rabbim nasip etsin isteyen herkeseBu forumu yeni gördüm.Ben 4 Şubatta gebelik testi ve kan tahlili ile öğrendim.Çok heyecanlandım tabiki:) Şuan kese var ve büyüyor,yolk kesesi de mevcut ama bebek görünmüyorLekelenmem yok.Doktor boş gebelik ihtimalini söyledi.Bu yüzden çok üzgünüm Forumlarda 9 haftalıkken görenler hatta kürtaja giderken görenler bile mevcut.Bende bir umut bekliyorum...Haftaya başka bir doktora gideceğim.İnsan içinde henüz canlanmamış olsa bile onu kaybetmekten çok korkuyor...Sizden dua istiyorum lütfen...Hamileliği yolunda giden herkesi de tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarına versin inşallah...
Cok güzel anlatmışın Can'ımBen sağlıklı, sağlıksız 3 gebelik geçirdim. Bu 4. Gebeliğim. Bir evladım var çok şükür.
Çok doktora gittim. Kese görünsün diyorlar, sonra kalp atışı olmaşı diyorlar, sonra 3 aylık riskli dönemi atlatman gerekir diyorlar. Doktorlar herşeyi açık açık söylüyor bunları kafaya takmayın.
Hepimiz şubat annesiyiz ama hepimizin aynı haftadayız ama hepimizin şuan kan değerleri farklı. Ben keseyi gördüm sen görmedin acaba bir sorunmu var gibi bir durum yok arkadaşlar.
Kan testi yapar yapmaz kese görünmez, değerin biraz artması lazım. Kesenin büyümesi lazım.
Biz anneyiz, hissetmesende testte çift çizgiyi gördüğün an içini annelik duygusu kaplıyor, herşeye daha duygusal yaklaşıyoruz. Doktorların her söylediğinin altında birşey aramayın.
Ve benden size bir tavsiye mümkün olduğu kadar araştırmaktan vazgeçin. Çünkü internette milyonlarca olumlu yazıda olsa siz gidip olumsuza takılıyorsunuz ve kendinizi harap ediyorsunuz.
Hepinize, hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve vaktinde gelen evlatlar nasip etsin Rabbim inşAllah.
Canım kesinlikle haklısın doktorlar hep kötü ihtimali söylüyor ama anne adayı olarak onlar gibi bakamıyoruz bol dua edip dikkat edicez gerisi nasibimiz zatenArkadaşlar herkese iyi geceler iki gündür giremedim siteye ve maşallah aramıza katılan çokça insan olmuş herkesi tebrik ederim inşallah rabbim hamile olan herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin isteyende herkese hayırlısıyla nasip etsin kimse karamsar olmasın herşeyi hep iyi düşünün unutmayın ki kötüyü düşünürseniz çağırırsınız ayrıca ben de bir anne adayı olarak doktora gidene kadar herşey yolunda mı acaba diye endişeye kapılıyorum bu kadarı da cok normal bazıları erken görüyor keseyi bazıları geç ben 6 haftamda kalp atışını duydum 6 hafta duyamayan var ben şu anda 4 aylık hamile gibi karnım var herkesin vücudu belirtileri farklı arkadaşlar iyi düşünelim ve en önemlisi duayı eksik etmeyelim iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?