2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

@isilll1 insallah guzel haberler vericeksin canim icini ferah tut :)) bak benim bhcg 50civari beklenirken 100 cikti sanirim cogul :) pazartesi cagirdi yine doktor artisa bakicak herseyin hayirlisi bakalim :))
Beta hcg testini ne zaman yaptiniz 100 cikti? Ben adet gunu yaptirdim 55 cikti deger dusuk diye cok korkuyorum hamile olduguma sevinemedim tam anlamiyla =(

Mrb cnm bidaha doktora gittin mi ben 22 sinde gittim kalbi atmaya başlamış pıt pıtttt :)) bugün 8+2 olduk bidahaki kontrol allah nasip ederse 31 martta

Beta hcg testini ne zaman yaptiniz 100 cikti? Ben adet gunu yaptirdim 55 cikti deger dusuk diye cok korkuyorum hamile olduguma sevinemedim tam anlamiyla =(

En az 4-5 gün bekleyip kan testini yaptirmanizi öneririm düşük çıkması geç döllenmeyle de alakalı olabilir benim adetimden 4 gün geçince 710 çıkmıştı su an 8+2 deyim ovulasyon gününden 3 gün sonra dollenmis dedi doktor SAT 1 ocak bat 29 ocaktı su anda 2 adet donemi geçirdim

Merhaba arkadaslar hepiniizi tebrik ederim.insallah salim kucaginiza alirsiniz ben tam olarak adet baslangicini bilmiyorum ama tahminen 2 subatti ben hamile oldugumu hissettim mide bulantilarindan test yaptim pozitif doktora gittim kan verdim 44 cikti yarin tekrar kan vericem daha verdigimdr adetime nerden baksan 5 gun vardi nasil sizce kizlar dua edin banada 1 kurtajim var bir dusugum var sonra oglumu aldim kucagima sukurler olsun 4 yasinda kan pihtilasmasi var buyuzden dogum yapana kadar igne kullaniyorum keseyi gorunce vericem dedi cvplarinizi bekliyorum

Evet ben de gec dollenmeden supheleniyorum. Testi erken yaptim muhtemelen o yuzden. Kimyasal falan olsaydi lekelenme vs olurdu diye dusunuyorum oyle bi durumum yok umarim yarin guzel bi artis gorurum.

QUOTE="ifosenel, post: 45381142, member: 642667"]Günaydın anne adayları nasılsınız bugun :)[/QUOTE]
Benim bugün hep mide bulantım oldu hersey burnuma kokuyor artık

Öncelikle hayırlı olsun Bence bir an önce bir doktora git canım hem için rahatlar zaten çok kısa sürüyor ilk muayene:)
Tesekkur edrim canim evet erken gidicem bugun tekrar idrar testi yaptim dunkunden daha silik cikti bhcg dusuyormu diye stres yaptim

Benim de basladı bulantılar cok degil ama var onun dısında ne gorsem canım cekiyor psikolojikmi bilmiyorum bunun için erken degilmi kızlar.

Evet hep birlikte buyucekler:)benimki tabi iki hafta erken dogacak:) sezeryan oldugu icin yarin tekrar kan vericem hayirlisi bakalim sonucu paylasirim sizlerlede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…