Beta hcg testini ne zaman yaptiniz 100 cikti? Ben adet gunu yaptirdim 55 cikti deger dusuk diye cok korkuyorum hamile olduguma sevinemedim tam anlamiyla =(@isilll1 insallah guzel haberler vericeksin canim icini ferah tut :)) bak benim bhcg 50civari beklenirken 100 cikti sanirim cogul :) pazartesi cagirdi yine doktor artisa bakicak herseyin hayirlisi bakalim :))
Canım benimde aynı tarihlerde adet olmam gerekiyordu 4 gün bekledim olmayınca idrarda gördüm pozitif çizgiyi. 2 şubatta doktora göründüm önce görünmez dedi ama keseyi gördük bebekler çok küçükler daha susam tanesi kadar o yüzden görünmemeleri çok normal banada 2 hafta sonra gel dedi bekliyorum sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor sanki insallah görürüz bebişleri
Beta hcg testini ne zaman yaptiniz 100 cikti? Ben adet gunu yaptirdim 55 cikti deger dusuk diye cok korkuyorum hamile olduguma sevinemedim tam anlamiyla =(
Evet ben de gec dollenmeden supheleniyorum. Testi erken yaptim muhtemelen o yuzden. Kimyasal falan olsaydi lekelenme vs olurdu diye dusunuyorum oyle bi durumum yok umarim yarin guzel bi artis gorurum.En az 4-5 gün bekleyip kan testini yaptirmanizi öneririm düşük çıkması geç döllenmeyle de alakalı olabilir benim adetimden 4 gün geçince 710 çıkmıştı su an 8+2 deyim ovulasyon gününden 3 gün sonra dollenmis dedi doktor SAT 1 ocak bat 29 ocaktı su anda 2 adet donemi geçirdim
Hayırlı olsun canım bebeğin ve sen hoşgeldiniz ☺kızlar beni de alın aranıza bugün hamile olduğumu öğrendim :)
Hayırlı olsun canım bebeğin ve sen hoşgeldiniz ☺
Kişisel bilgilerden tahmini Doğum tarihini yazınca oluyor canım yazıp kaydet de ☺çok çok sağol canım bu altta hamileliği gösteren şey nasıl yapılıyor :)
adet gunum bugun ama dun cikti bu deger :)Beta hcg testini ne zaman yaptiniz 100 cikti? Ben adet gunu yaptirdim 55 cikti deger dusuk diye cok korkuyorum hamile olduguma sevinemedim tam anlamiyla =(
tamam canım çok sağol :)Kişisel bilgilerden tahmini Doğum tarihini yazınca oluyor canım yazıp kaydet de ☺
Benimde muhtemel dogum tarihi 8 kasimkızlar beni de alın aranıza bugün hamile olduğumu öğrendim :)
Tesekkur edrim canim evet erken gidicem bugun tekrar idrar testi yaptim dunkunden daha silik cikti bhcg dusuyormu diye stres yaptimÖncelikle hayırlı olsun Bence bir an önce bir doktora git canım hem için rahatlar zaten çok kısa sürüyor ilk muayene:)
Can'ım vermedim bugun çok silik çizgi çıktı yarın vereyim dedim ay ne güzel aynı anda büyüyecekler inşallah :)Benimde muhtemel dogum tarihi 8 kasimkan verdinmi
tebrik ediyorum canım çok sevindimkızlar beni de alın aranıza bugün hamile olduğumu öğrendim :)
Benim de basladı bulantılar cok degil ama var onun dısında ne gorsem canım cekiyor psikolojikmi bilmiyorum bunun için erken degilmi kızlar.
Çoooook teşekkürler Can'ım :)tebrik ediyorum canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?