2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Slm kızlar ben bi cocuk annesiyim ve suan ikinci bebeğime 3 yıl sonra uzun uğraşlar ve tedavi sonrası kaldim sat 8 ocak ben şu zamana kadar 3 kez ultrason a girdim ve bu hafta ici Dr tekrar kalp atışı için cagirdi ve 4 olucak yaklaşık 3,5 haftada 4 kez ultrasona girmiş olucam acaba bu zararlimi bebeğim icin oğlumda hiç bukadar acele etmemiştim ama bu bebeğimde bir an önce kalp atislarini duymak için sabırsızlaniyorum inşallah bu hafta duyarım kalp atislarini bebegimin ve siz kaçıncı haftada duydunuz?

ben şuan 5. haftadayım daha keseyi bile göremedi doktor. çarsamba günü keseyi görmek için randevu verdi. 2 hafta sonrada yani 8 haftalıkken bebeğin kalp atışını dinleyeceğini söyledi.

Ben de yarın kan vereceğim paylaşalım inşallah çok sağlıklı gebelikler yaşarız
Insallah canim oncedende kotu tecrubeler yasadigim icin cok endiseliyim daha esime bile soylemedim 3 mart evlilik yildonumum onu bekliyorum:) yarin ikimizde yazalim

Insallah canim oncedende kotu tecrubeler yasadigim icin cok endiseliyim daha esime bile soylemedim 3 mart evlilik yildonumum onu bekliyorum:) yarin ikimizde yazalim
haha şaka gibi herşey mi aynı olur benim de eşimin doğumgünü 3 mart bende söylemedim o günü bekliyorum :)

Ayy gercektenmi bende bi surpriz yapmayi dusunuyorum isyerine kargo gondermeyi icine bebek ayakkabisi koyup o olmazsa evde vericem sen ne dusunuyosun
Benim eşim evden çalışıyor o ihtimalim çok yok doğumgününü ya bi kendi adıma hediye aldım bir de müstakbel çocuğu adına :) onunkinin üstüne doğumgünün kutlu olsun babacım yazıcam :)

Beta hcg testini ne zaman yaptiniz 100 cikti? Ben adet gunu yaptirdim 55 cikti deger dusuk diye cok korkuyorum hamile olduguma sevinemedim tam anlamiyla =(

Canım Beta HCG ye takılma. Benim kızımda 2 gün geçmişti. Beta HCG değerim 15 çıkmıştı. Seninkinin yanında ne kadar düşük bir değer. Ama değerin düşük çıkması değil düzenli olarak artması önemli. Bak benim kızım şimdi 2 yaşına girecek çok şükür.

Ne guzel yazmissin. İcimi aydinlattin cok tesekkur ederim. Umarim senin ki gibi guzel bi hikayesi olur benim hamileligimin de.

Ne guzel yazmissin. İcimi aydinlattin cok tesekkur ederim. Umarim senin ki gibi guzel bi hikayesi olur benim hamileligimin de.

Rabbim ömür verdiyse çıkan değerlerin, kanamaların, hastalıkların hiçbir önemi yok. Rabbim ol desin yeter ki.
Bende ikinci bebeğim için beklemedeyim. Haftaya kontrolümüz var bakalım.

Rabbim ömür verdiyse çıkan değerlerin, kanamaların, hastalıkların hiçbir önemi yok. Rabbim ol desin yeter ki.
Bende ikinci bebeğim için beklemedeyim. Haftaya kontrolümüz var bakalım.
Dogru diyorsun valla hepimize hayirli saglikli hamilelikler diliyorum.

Merhaba canım, ben de doktordan ultrasyonun zararlı olup olmadığını sordum. Zararlı değil dedi. Ses dalgaları ile çalışıyor. Bebeğin üzerinde 5 dakdan çok kalarsa o zaman bebeğin dokularına sıcaklık gidiyr. O yüzden ultrasyon müayinesi az sürüyor. Ben 7 haftalıkken duydum kalp atışlarını. Kalp atışlarını da çok dinletmedi, 5-10 saniye. Ama kesinlikle zararlı değil söyledi. Hayırlı uğurlu olsun 2. bebişin

Gunaydinnn.sabah kan verdim ama sonuc 7 gibi cikcakmis onceden 1 saat icinde cikiyodu neyse hayirlisi olsun yapcak bisi yok yarinda doktora gostercem umarim artmistir dua edelim birbirimize:)

kızlar günaydın bende suan 7+2 günlük hamileyim. gecen hafta gittiğimde sadece keseyi gördük hersey yolunda dedi. ama bebeği göremedi. cumartesi tekrar cağırdı. siz bebişlerinizi ne zaman gördünüz. biz 1 yıldır uğraşıyorduk. çok yıkım olur eğer boş gebelikse. ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı. kendimi yiyip bitiriorum hafta sonu nasıl gelecek bakalım

Ben de 7 haftalıkken gördük bebeği. Her keste farklı oluyo ama. Geç döllenme olabilir. O zaman bebek bir az geç görünüyor. Merak etme. İyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…