2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Rabbim ömür verdiyse çıkan değerlerin, kanamaların, hastalıkların hiçbir önemi yok. Rabbim ol desin yeter ki.
Bende ikinci bebeğim için beklemedeyim. Haftaya kontrolümüz var bakalım.
O kadar haklısın ki...Ama işte kalbimize dinletemiyoruz bi türlü :) Halbuki Allah ol derse olur...Olmayacaksa da zaten bu söylediklerin bahanesi olur.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize...

kızlar merhaba iş tempomdan dolayı çok fazla bakamıyorum sayfaya elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum bu arada size bir sorum olacak dün akşamdan itibaren tuvalete girdiğimde idrarın sonunda kahverengi akıntı daha doğrusu idrarın sonu kahverengi olarak geliyo 2 kez oldu akşam acile gittik idrar tahliline bakıldı normal denildi ama yinede tereddüt ediyorum sizlerde de böyle oldumu

Merhaba canım teşekkür ederim bu ultrason olayini çok fazla kafama takmıştim çok şükür bi zararı yokmuş cevabın için çok sağol . Bide ben oğlumda 8. Haftada duymuştum kalp atışını ama bu bebeğimde çok acele ediyorum ve endiseleniyorum inşallah bi sorun olmaz rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucagina almayı nasip etsin insallah...

Ben de 7 haftalıkken gördük bebeği. Her keste farklı oluyo ama. Geç döllenme olabilir. O zaman bebek bir az geç görünüyor. Merak etme. İyi düşün
Evet sanırım biraz fazla stres yapıyorum iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun dimi? Inşallah çarşamba günü kalp atislarini duyabilirim bebegimin

Evet sanırım biraz fazla stres yapıyorum iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun dimi? Inşallah çarşamba günü kalp atislarini duyabilirim bebegimin
İnşallah canım. daha önce hamile kalmak için stres yapıyoruz, sonra keseyi görmek için, sonra kalp atışı, sonra 3 ayı dolduralım falan filan... bitmiyor ve bitmez

Bende aynı stresteyim Çarşamba günü bende doktora gideceğim.Allah'ım inşallah herşey yolunda gider...

İnşallah canım. daha önce hamile kalmak için stres yapıyoruz, sonra keseyi görmek için, sonra kalp atışı, sonra 3 ayı dolduralım falan filan... bitmiyor ve bitmez
Evet yaaa hakikaten hamile kalınca bütün stresler bitecek sanmıştım

Stresler bitmez canlar. Her ay testlerde çift çizgiyi görmek için beklersin. Sonra kan testi, sonra kese, sonra kalp atışı, sonra ikili testi, bugün az oynadı, bu hafta az gram almış derken devam eder. Sonrada doğar sütüm yettimi, kilo aldımı diye üstüne eklenir. Anne olmak çift çizgiyi gördüğün andan itibaren bebeğinin senden önce gelmesi demek. Bu nedenle de herşeyi fazlasıyla ince eleyip sık dokuyoruz.

Ama şunları söyliyeyim.
- Beta hcg değerinin hiçbir önemi yok, önemli olan düşük olması değil, düzenli olarak artması. 15 ken 30 olmuşsa bu değer düşükte olsa düzenli artmış demektir.
- Döllenmeye göre kese ve kalp atışı farklı zamanlarda görünür, merak etmeyin Rabbimin izniyle hepsini görürsünüz. Bu süreçte doktorların söylediği, kese henüz görünmedi, görünmeden bebek var diyemeyiz gibi sözleri takıpta kendinizi üzmeyin.
- Ben ilk hamileliğimde hamileliğim boyunca yattım. Rahatsızdım. 1 hafta arayla kontrole gittiğim zamanlar oldu. Doktor her gdişimde ultrasonda baktı, ve hep vajinal baktı çünkü erken doğum riskim vardı.

Ama ne vajinal ultrasonda bakınca düşük yaptım, nede sık ultrason yüzünden bebeğim zarar gördü. Bunları bu kadar kafaya takmayın.

Doktorunuz siz düşük yapın diye inadına vajinal yolla bakmaz, bebeğe zararı olacağını bile bile devamlı ultrasona sokmaz. Sizden birşey istiyorsa sebebi vardır. Doktorunuzu seçin ve ona güvenin.

Aaa ne guzel.kese gorduk biz.bu h.sonu kalp atisi icin gitcez.ben ankdayim sen
ben istanbul dayım. Bu sabah doktora gittim yine. Hiç bir şey gözükmüyor dedi doktor. SAT a göre görünmesi lazım dedi ama gözükmüyor. Geç döllenme olmuştur dedi. Tahlil sonuçları normal bir gebeliği gösteriyor ama bir de alttan muayene etmek istiyorum dedi. Her şey normal ama kese yokbir hafta sonra tekrar gideceğim. Muhtemelen göreceğiz dedi. Bakalım hayırlısı.

Kzlar smdi yaptm sanrm hamileym goruyorsunuz dimi cizgiyi

Eklentiler

• IMG_20160229_131802.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 65
Canım ne güzel anlattın ya tercüman oldun resmen Rabbim nasip ederse oluyor işte

Arkadaşlar merhaba adetim 3 gün geçmişti kan testi yaptırdım 174 çıktı 3 gün sonra yaptırdım 753 çıktı değer henüz dr gitmedim nezaman gitmeliyim kaç haftalıktır bebeğim ilk hamileliğim heycanlyıım çok herkese Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin en sonki adet günüm 24 ocak sat dediğiniz nedir buraya bugün üye oldum acemiyim :)

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin En kısa zamanda doktora git, belki keseyi görebilirsin. sat - son adet tarihi. değerinin yükselmesi çok iyi. İnşallah sağlıklı hamileliyk geçiresen

Hayırlı olsun öncelikle Değerlerin benimkilerle neredeyse aynıymış , doktorun bana dediğini direk yazıyorum sana ; hcg değeri 1500ü geçince ultırasondan görebiliyoruz dedi. Yani normal artış gösteriyorsa (ki değerlerin stabil ilerlemiş) 2 gün sonra görünmesi muhtemel kesenin Benim de adet gecikmesinden 3 gün sonra 181.2 di ertesi 3 gün sonra 744 dedi. Doktor artışın güzel olduğunu söyledi bugün. Tekrar hayırlı olsun

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin En kısa zamanda doktora git, belki keseyi görebilirsin. sat - son adet tarihi. değerinin yükselmesi çok iyi. İnşallah sağlıklı hamileliyk geçiresen
sağol canım amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin 8 aydır evliyim hiç korunmadık 2 ay önce kontrole gittim kısmet bugüneymiş inşallah büyüdüğünüde görürüz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın inşallah

canım senn son adetin ne zamandı hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim güzel haberler alalım inşallah heycanlı stres içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…