Ozaman benim sonucumda norma geldi bana cok emin olmamakla birlikte sat 2 subat ben cuma gunu yani 4 gun oncesi yapturdim 44 cikti bugun 100un uzerinde cikmasi lazim.hayirli olsun bebegin canimArkadaşlar merhaba adetim 3 gün geçmişti kan testi yaptırdım 174 çıktı 3 gün sonra yaptırdım 753 çıktı değer henüz dr gitmedim nezaman gitmeliyim kaç haftalıktır bebeğim ilk hamileliğim heycanlyıım çok herkese Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin en sonki adet günüm 24 ocak sat dediğiniz nedir buraya bugün üye oldum acemiyim :)
cnm benimde 8 hafta galiba bende mide bulantısı ve kasıklarda arıma bende de var cnm yat uzan dinlenAyrica kizlar midemde ara ara bulanti oluyo ama oyle ogurme seklinde degil kasiklarimdada adet sancisi gibi varmi ayni belirtileri yasayan
Ben ve dinlenmek aksama kadar ayaktayim çalissam bukadar ayakta durmam heraldecnm benimde 8 hafta galiba bende mide bulantısı ve kasıklarda arıma bende de var cnm yat uzan dinlen
Ayrica kizlar midemde ara ara bulanti oluyo ama oyle ogurme seklinde degil kasiklarimdada adet sancisi gibi varmi ayni belirtileri yasayan
28 yasindayim 3.gebeligim bi kimyasal gebelik bi kurtaj kalbi atmadigi icin 3.sunde kucagima aldim bir oglum var.tesekkur ederim.unsallah hayirli olurSENİNDE HAYIRLI OLSUN CANIM ARTMASI COK İYİMİŞ AMA ERKEN KÜÇÜK BİZİMKİLER BİNLERE CIKIOMUS DAHA DEGER BENDE ADET AGRISI GIBI OLDU HEP ADET OLCAM SANDIM BEBEK TUTUNMAK ICIN AGRI YAPIOMUS TEBRİKLER YASIN KAC İLK GEBELİKMİ
İyi canım günde iki kat artması gerekiyormus saglıkla kucagımıza alırız insallah bunda gülsün yüzün insallah Allahım herkesin yardımcısı olsunKizlar sonuc 157 3 gun once 44tu iyi dimi sizce nasil?
Insallah canim sagolasin ben kalp atislarini duyana kadar hic rahat edemicem allah ogjnleri nasip etsin hepimizeİyi canım günde iki kat artması gerekiyormus saglıkla kucagımıza alırız insallah bunda gülsün yüzün insallah Allahım herkesin yardımcısı olsun
Canım benim son regl tarihimin ilk günü 26 ocaktı.canım senn son adetin ne zamandı hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim güzel haberler alalım inşallah heycanlı stres içindeyim
Hadi hayırlı olsun canımŞubatın son gününde çift çizgiyi gördüm bende çok şükür
Artis iyi cnm dra gittinmi benim 174den 3 günde 753 gibi oldu hala gtmedim dr gözükmez die arkadaslar acele etme.dediKizlar 3 gun once yni beklenen adet gunun de 55 cikmisti bugun 233 cikti. Artis nasil sizce?
Canım artış güzel gözüküyor Hayırlı olsun.Kizlar 3 gun once yni beklenen adet gunun de 55 cikmisti bugun 233 cikti. Artis nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?