2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Ayy zaman gecmiyo saat 7yi iple cekiyorum insallah iyi bi artis gorurum sonra kese sonra kalp atislari insallah zaten keseyi gorunce igneye baslayacagim hayirlisini versin rabbim esime bebegin agzindan bi mektup yazdim allah nasip ederse 3 martta yani iki gun sonra yollayacagim cok heyecanliyim aksam sonuc cikinca hbr vericem sizede

Ozaman benim sonucumda norma geldi bana cok emin olmamakla birlikte sat 2 subat ben cuma gunu yani 4 gun oncesi yapturdim 44 cikti bugun 100un uzerinde cikmasi lazim.hayirli olsun bebegin canim

Ayrica kizlar midemde ara ara bulanti oluyo ama oyle ogurme seklinde degil kasiklarimdada adet sancisi gibi varmi ayni belirtileri yasayan

Ayrica kizlar midemde ara ara bulanti oluyo ama oyle ogurme seklinde degil kasiklarimdada adet sancisi gibi varmi ayni belirtileri yasayan
cnm benimde 8 hafta galiba bende mide bulantısı ve kasıklarda arıma bende de var cnm yat uzan dinlen

Bende de kasık ve bel ağrısı var.Nette baktım çoğu hamilelerde var sanırım bu.Doktorda normal olduğunu söylemişti.Çalışıyorum o yüzden uzanmak dinlenmek mümkün değil Eve gidince uzanınca geçiyor rahatlıyorum.

Ben oglumda hic bir belirti yasamadim ama bu devam ederse hayirliyla degisik olacak gibi gorunuyo :)

SENİNDE HAYIRLI OLSUN CANIM ARTMASI COK İYİMİŞ AMA ERKEN KÜÇÜK BİZİMKİLER BİNLERE CIKIOMUS DAHA DEGER BENDE ADET AGRISI GIBI OLDU HEP ADET OLCAM SANDIM BEBEK TUTUNMAK ICIN AGRI YAPIOMUS TEBRİKLER YASIN KAC İLK GEBELİKMİ

28 yasindayim 3.gebeligim bi kimyasal gebelik bi kurtaj kalbi atmadigi icin 3.sunde kucagima aldim bir oglum var.tesekkur ederim.unsallah hayirli olur

Kizlar sonuc 157 3 gun once 44tu iyi dimi sizce nasil?

İyi canım günde iki kat artması gerekiyormus saglıkla kucagımıza alırız insallah bunda gülsün yüzün insallah Allahım herkesin yardımcısı olsun
Insallah canim sagolasin ben kalp atislarini duyana kadar hic rahat edemicem allah ogjnleri nasip etsin hepimize

Kizlar 3 gun once yni beklenen adet gunun de 55 cikmisti bugun 233 cikti. Artis nasil sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…