2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlar ben de öğreneli bir hafta oluyor, inanmak için 3 farklı test yapmamız gerekti Kan testinde de bhcg adetimin beklendiği günün bir gün sonrasında 131 çıktı :)

Taa nişanımdan beri takip ediyorum forumu ama şimdi kısmet oldu üye olmak, kimseye söyleyemiyorum doktora gitmeden ama kimseyle de konuşmazsam çatlıycam :)

Çok heyecanlı ama aynı zamanda da gerginim bir aksilik çıkar mı diye, yarın ilk kez doktora gideceğim, kese bile görünmeyebilir sanırım değil mi ? Yarın 4+5 olacak sanıyorum benim :)

Ne dersiniz ?

Bir de Ankara için doktor tavsiyelerinize de açığım :) Umarım çok heyecanlı ama mutlu bir 9 ay bekliyordur bizi :)

Ben de hamileyim kızlaar 2. Çocuğum olacak inşallah :) 26 şubatta öğrendim hamile olduğumu
Benimde ikinci çocuğum olacak hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin. Ben daha bugün öğrendim 36.9 kan değerim daha iki hafta bekleyeceğim sürpriz bir durum olmazsa daha sonra kalp atışı için gidecegim inşallah

Benim ilk hamileliğim olduğu için eşim de ben debiraz fazla panik yaptık sanırım, o yüzden doktora gitmek için daha fazla bekleyemiyoruz.

Sormam gereken çok fazla şey va çünkü, örneğin, biz hamilelik öncesi doktora gittiğimizde bana bir demir ilacı vermişti, hamile olduğumu öğrenince bıraktım, onu sormam lazım, bir de folik asit harici vitamin kullanan var mı ??

Ben çok yoğun çalışıyorum, son bir haftadır inanılmaz suçluluk hissediyorum, yoruluyorum, bebeğim de yoruluyor,ya bir şey olursa diye

Hayirli olsun 2 gun sonra tekrarla kan testini ben 55 le ogrendim 3 gun sonra 233 cikti

İnşallah hepimiz sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar getiririz dünyaya :) ben hala doktora gitmedim inşallah her şey yolundadır. Bu perşembe gidicem nasipse

Cuma kan vereceğim inşallah ama bu konuda tecrübeliyim düşük kan değeri olması önemli değil iki gebeligimde de düşük değerlerle öğrendim ama hızlıca artıyor lar Rabbim sağ salim kavuştursun kuzucuklar a inşallah

Kızlar bende hamileyimmm ama sanirim daha cok yeni degerlerim biraz dusuk

Ben de hamileyim kızlar çok ilginç gelişiyor. SAT 12 Ocaktı 4 şubatta bebek denemeye başladık. Geç döllenme olmuş hiç beklemiyordum çünkü günüm geçtiğinde gebelik testlerim negatif çıktı. En son adetim üzerinden 12 gün geçtiğinde baktım o zaman bile negatif çıkıyordu çok endişelendim. Kan verdim beta 15,6 çıktı. Bugün de idrarda nihayet pozitif çıktı. Ama betayı sürekli ölçtürmem lazım malesef çalıştığım yer Göynük ve burada bakamıyorlar ne saçma iş. Kese görünmedi daha erkenmiş. Acaba kaç günlük hamileyim 12 şubatı mı almam lazım?

Bende 5in üstünde olmasi gerekiyor diye biliyorum cAnım Allahım sana da nasip etsin

Kızlar bende dün keseyi görmek için gittim kese oluşmuş ama kanama kanalı varmış yakınında düşük riskin var dedi doktor dinlenmen lazım deyip her şeyi yasakladı siz yaşadınız mı böyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…