- 29 Şubat 2016
- 99
- 62
- 88
- 33
Aynen Benim değerlerde böyle , doktor 1500 den önce gözükmez dedi.Artis iyi cnm dra gittinmi benim 174den 3 günde 753 gibi oldu hala gtmedim dr gözükmez die arkadaslar acele etme.dedi
Doktora yarin gidicem cagirdi beni de evet daha erken bise goremez ama ilac fln yazar belkiArtis iyi cnm dra gittinmi benim 174den 3 günde 753 gibi oldu hala gtmedim dr gözükmez die arkadaslar acele etme.dedi
Benimde ikinci çocuğum olacak hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin. Ben daha bugün öğrendim 36.9 kan değerim daha iki hafta bekleyeceğim sürpriz bir durum olmazsa daha sonra kalp atışı için gidecegim inşallahBen de hamileyim kızlaar 2. Çocuğum olacak inşallah :) 26 şubatta öğrendim hamile olduğumu
Ben de 26 sinda ogrendim ilk gebeligim hayirli olur ins =)Ben de hamileyim kızlaar 2. Çocuğum olacak inşallah :) 26 şubatta öğrendim hamile olduğumu
Hayirli olsun 2 gun sonra tekrarla kan testini ben 55 le ogrendim 3 gun sonra 233 ciktiBenimde ikinci çocuğum olacak hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin. Ben daha bugün öğrendim 36.9 kan değerim daha iki hafta bekleyeceğim sürpriz bir durum olmazsa daha sonra kalp atışı için gidecegim inşallah
Ahmoz bakalım bebişlerimiz ne olacak :)Ben de 26 sinda ogrendim ilk gebeligim hayirli olur ins =)
Evet meraklardayimm =) ayni sureclerde ayni hayirli guzel haberleri aliriz insallah.Ahmoz bakalım bebişlerimiz ne olacak :)
Bildigim kadariyla 5in uzerinde olmali deger.Kizlar beta hcg testi yaptım 0.7 çıktı gebelik var mıdır?
Canım Allahın izniyle artar sağlıklı bir gebelikse sen hiç merak etmeKızlar bende hamileyimmm ama sanirim daha cok yeni degerlerim biraz dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?