2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canım aynı durumdayım senle folik asitle birlikte b12 kullanıyorum folidoce adı hatta yoğun çalışmadan mıdır nedir dün doktor düşük riskimin olduğunu söyledi bende vicdan azabı çektim biraz şimdi izin aldım bir hafta doktor her şeyi yasakladı o yüzden dikkat et sende kendine çok yorma kendini

Rabbim nasip ederse yaşarım inşaallah güzel duygularıda tabii insan yinede üzülüyor ne kadar bilinçli olsada

Yarın dr randevum var...Bugün öyle zor geçiyor ki bana offff...İşteyim çok sıkıldım Dua edin lütfen, öyle ihtiyacım var ki buna

Hemen geçecek merak etme bi bakmissin akşam olmuş
Aslında şuan isteğim bugünün ve yarının geçmesi...Çünkü yarında öğleden sonra randevu...Ve yarın doktorun "Her şey yolunda, bebeğiniz gayet sağlıklı..Siz sadece bebeğiniz küçük olduğundan görememişsiniz.Kendinize dikkat edin" vs. demesi... İşte ozaman akşamın huzurunu hissedeceğim.

Pff deniyorum ama benim işimle de kendini yormamak olmuyor ki rapor desen nereye kadar alabilirim

Bugün öğlede sonra gideceğiz bakalım, ben de folicode kullanıyorum ek bir şey verirse muhakkak haber veririm :)

Bu gidişte ne kese ne Bebek hiçbir şey görmeyeceğiz sanırım ama en azından içim biraz olsun rahatlar inşallah.

İnsanlara söylemek için sabırsızlanıyorum ama ilk aylarda olabilecek o kadar fazla komplikasyon var ki çok endişeliyim

Kızlar benim ilk anneliğim olacak ama sanırım daha bebiş gelmeden sonsuz endişe başladı :) :) bu işte ilerleyen aylarda ve yıllarda, aman ateşi mi var, ay neden ağlıyor acaba, ay yuvada iyi bakıyorlar mı çocuğumun bir şeye ihtiyacı var da ilgilenmiyorlarsa ya? Okulun ilk günü nasıl? Ay çok geç oldu nerede kaldı ? Aman dersleri Nasıl bu sene bitecek mi üniversite diye sonsuza kadar devam edecek sanırım :)

Canım bence çok söyleme etrafına sonra hayal kırıklığına uğrayan sen olursun tam sağlıklı bir bebiş olursa herkese söylersin rahatça :)) bende başka bir doktora daha göreneyim dedim bende gidiyorum senden de güzel haberleri bekliyorum :))

Hayırlısı olsun canım :) benimde ilk gebelik herkese söyledik Rabbim korur inşallah
Hayırlı olsun canım bende herkese söyledim ama pişman oldum açıkcası tabii ki Rabbime emanet ama şimdi düşük riskim olunca pişmanlık duydum fazlasıyla(

Hayırlı olsun canım bende herkese söyledim ama pişman oldum açıkcası tabii ki Rabbime emanet ama şimdi düşük riskim olunca pişmanlık duydum fazlasıyla(
Canım senn nekadarlk kan degerin kac benm pazar 753 tü daha dra da gtmedim alsammi ki randevu stres yapma canım Rabbim korusun inşalallah herşey Allahtan bi tutunsalar haşhaşlarimiz bnm sat 24 ocakti

Herkese Merhaba,

Hamile miyim değilmiyim sorunlarından sonra hamile kalıyoruz ve sonrasında başka şeylerle kaygılanmaya başlıyoruz. Benim cumartesi günü kontrolüm var ve okadar sabırsızlanıyorumki doktor çok iyi sorun yok desin diye dua ediyorum inanın. Zormuş herşey, etrafındaki insanlarla çok konuşup endişelerini anlatamıosun çünkü evhamlı diye tabir ederler diye düşünüyosun
Ancak burada okuyarak ve destek olarak aşmaya çalışıyor insan, herşeyin hayırlısı diyelim

Canıııımmm kese göründüüüüü :)
Daha minicik 5 mm gerçi kesenin kendisi bile :)
Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz bakalım kalp atışı için.

Yani en az haftaya kadar bekleyeceğim söylemek için ama şöylemde düşündüm tabii ki 12 hafta öncesi herkese söylemem ama yakınlara söylenebilir bence sonuçta rabbim korusun ama olumsu bir şey olduğunda da en yakınlarımızın desteğine ihtiyacımız var değil mi??

İnşallah çok güzel dinlen sen birşeycik çıkmasın tekrar doktora gittiğinde :)

Hayırlısı olsun canım :) benimde ilk gebelik herkese söyledik Rabbim korur inşallah

İnşallah korur canım benim ben de sabredemiyorum inan Sen gittin mi doktora ? Göründü mü bebiş??

Yok cnm daha gitmedim senn son adet günü ne suan li kan degerin ne

Canım senn nekadarlk kan degerin kac benm pazar 753 tü daha dra da gtmedim alsammi ki randevu stres yapma canım Rabbim korusun inşalallah herşey Allahtan bi tutunsalar haşhaşlarimiz bnm sat 24 ocakti
Canım benim 800 dü 10 gün önce bugün başka doktorada gittim ciddi düşük riskin var 5 haftalıkmış dedi beklemedeyim

Canım çok sevindim senin adına bende düşük riskimin daha ağır olduğunu öğrendim(

Canım çok sevindim senin adına bende düşük riskimin daha ağır olduğunu öğrendim(
Kanaman falan var mı? kendini nasıl hisediyorsun? İlaç falan verdi mi? Rabbime sığın, dua et. Öyle insanlar tanıyorum, hamilelik boyunca kanamaları olmuş ama cocuklarını sağ salim kucağına almışlar. dua et.

Kizlar bana gore artisim normal ama doktor daha dusuk ultrasyonda gorulmez dedi iyide iki kati artmasi gerekiyo artti niye oyle dedi anlamadim haftaya cuma gunune randevu verdi ama ben bu cuma tekrar kan testi yaptiracagim bi bakayim nekadar icim rahatlasin diye dusunuyorum zaten ben daha adet tarihimden bile emin degilim

Ben 1700 üstünde gittim, görünmedi, 2 gün sonra gittim yine ultrasyonla görünmedi ama alttan müayine ile göründü. Çok ufaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…