Canım aynı durumdayım senle folik asitle birlikte b12 kullanıyorum folidoce adı hatta yoğun çalışmadan mıdır nedir dün doktor düşük riskimin olduğunu söyledi bende vicdan azabı çektim biraz şimdi izin aldım bir hafta doktor her şeyi yasakladı o yüzden dikkat et sende kendine çok yorma kendiniBenim ilk hamileliğim olduğu için eşim de ben debiraz fazla panik yaptık sanırım, o yüzden doktora gitmek için daha fazla bekleyemiyoruz.
Sormam gereken çok fazla şey va çünkü, örneğin, biz hamilelik öncesi doktora gittiğimizde bana bir demir ilacı vermişti, hamile olduğumu öğrenince bıraktım, onu sormam lazım, bir de folik asit harici vitamin kullanan var mı ??
Ben çok yoğun çalışıyorum, son bir haftadır inanılmaz suçluluk hissediyorum, yoruluyorum, bebeğim de yoruluyor,ya bir şey olursa diye
Kızlar bende dün keseyi görmek için gittim kese oluşmuş ama kanama kanalı varmış yakınında düşük riskin var dedi doktor dinlenmen lazım deyip her şeyi yasakladı siz yaşadınız mı böyle bir durum[/QUOTE
Yaşayanlar var canım tanıdığım canını sıkma bol bol dinlen ilaçlarını kullan güzelce ALLAH a emanet
Canım Allahın izniyle artar sağlıklı bir gebelikse sen hiç merak etme
Hemen geçecek merak etme bi bakmissin akşam olmuşYarın dr randevum var...Bugün öyle zor geçiyor ki bana offff...İşteyim çok sıkıldımDua edin lütfen, öyle ihtiyacım var ki buna
Aslında şuan isteğim bugünün ve yarının geçmesi...Çünkü yarında öğleden sonra randevu...Ve yarın doktorun "Her şey yolunda, bebeğiniz gayet sağlıklı..Siz sadece bebeğiniz küçük olduğundan görememişsiniz.Kendinize dikkat edin" vs. demesi...Hemen geçecek merak etme bi bakmissin akşam olmuş
Canım aynı durumdayım senle folik asitle birlikte b12 kullanıyorum folidoce adı hatta yoğun çalışmadan mıdır nedir dün doktor düşük riskimin olduğunu söyledi bende vicdan azabı çektim biraz şimdi izin aldım bir hafta doktor her şeyi yasakladı o yüzden dikkat et sende kendine çok yorma kendini
Canım bence çok söyleme etrafına sonra hayal kırıklığına uğrayan sen olursun tam sağlıklı bir bebiş olursa herkese söylersin rahatça :)) bende başka bir doktora daha göreneyim dedim bende gidiyorum senden de güzel haberleri bekliyorum :))Pff deniyorum ama benim işimle de kendini yormamak olmuyor ki rapor desen nereye kadar alabilirim
Bugün öğlede sonra gideceğiz bakalım, ben de folicode kullanıyorum ek bir şey verirse muhakkak haber veririm :)
Bu gidişte ne kese ne Bebek hiçbir şey görmeyeceğiz sanırım ama en azından içim biraz olsun rahatlar inşallah.
İnsanlara söylemek için sabırsızlanıyorum ama ilk aylarda olabilecek o kadar fazla komplikasyon var ki çok endişeliyim
Kızlar benim ilk anneliğim olacak ama sanırım daha bebiş gelmeden sonsuz endişe başladı :) :) bu işte ilerleyen aylarda ve yıllarda, aman ateşi mi var, ay neden ağlıyor acaba, ay yuvada iyi bakıyorlar mı çocuğumun bir şeye ihtiyacı var da ilgilenmiyorlarsa ya? Okulun ilk günü nasıl? Ay çok geç oldu nerede kaldı ? Aman dersleri Nasıl bu sene bitecek mi üniversite diye sonsuza kadar devam edecek sanırım :)
Hayırlı olsun canım bende herkese söyledim ama pişman oldum açıkcası tabii ki Rabbime emanet ama şimdi düşük riskim olunca pişmanlık duydum fazlasıylaHayırlısı olsun canım :) benimde ilk gebelik herkese söyledik Rabbim korur inşallah
Canım senn nekadarlk kan degerin kac benm pazar 753 tü daha dra da gtmedim alsammi ki randevu stres yapma canım Rabbim korusun inşalallah herşey Allahtan bi tutunsalar haşhaşlarimiz bnm sat 24 ocaktiHayırlı olsun canım bende herkese söyledim ama pişman oldum açıkcası tabii ki Rabbime emanet ama şimdi düşük riskim olunca pişmanlık duydum fazlasıyla(
Canım bence çok söyleme etrafına sonra hayal kırıklığına uğrayan sen olursun tam sağlıklı bir bebiş olursa herkese söylersin rahatça :)) bende başka bir doktora daha göreneyim dedim bende gidiyorum senden de güzel haberleri bekliyorum :))
Hayırlısı olsun canım :) benimde ilk gebelik herkese söyledik Rabbim korur inşallah
Canıııımmm kese göründüüüüü :)
Daha minicik 5 mm gerçi kesenin kendisi bile :)
Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz bakalım kalp atışı için.
Yani en az haftaya kadar bekleyeceğim söylemek için ama şöylemde düşündüm tabii ki 12 hafta öncesi herkese söylemem ama yakınlara söylenebilir bence sonuçta rabbim korusun ama olumsu bir şey olduğunda da en yakınlarımızın desteğine ihtiyacımız var değil mi??
İnşallah çok güzel dinlen sen birşeycik çıkmasın tekrar doktora gittiğinde :)
İnşallah korur canım benim ben de sabredemiyorum inanSen gittin mi doktora ? Göründü mü bebiş??
Canım benim 800 dü 10 gün önce bugün başka doktorada gittim ciddi düşük riskin var 5 haftalıkmış dedi beklemedeyimCanım senn nekadarlk kan degerin kac benm pazar 753 tü daha dra da gtmedim alsammi ki randevu stres yapma canım Rabbim korusun inşalallah herşey Allahtan bi tutunsalar haşhaşlarimiz bnm sat 24 ocakti
Canım çok sevindim senin adına bende düşük riskimin daha ağır olduğunu öğrendimCanıııımmm kese göründüüüüü :)
Daha minicik 5 mm gerçi kesenin kendisi bile :)
Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz bakalım kalp atışı için.
Yani en az haftaya kadar bekleyeceğim söylemek için ama şöylemde düşündüm tabii ki 12 hafta öncesi herkese söylemem ama yakınlara söylenebilir bence sonuçta rabbim korusun ama olumsu bir şey olduğunda da en yakınlarımızın desteğine ihtiyacımız var değil mi??
İnşallah çok güzel dinlen sen birşeycik çıkmasın tekrar doktora gittiğinde :)
İnşallah korur canım benim ben de sabredemiyorum inanSen gittin mi doktora ? Göründü mü bebiş??
Kanaman falan var mı? kendini nasıl hisediyorsun? İlaç falan verdi mi? Rabbime sığın, dua et. Öyle insanlar tanıyorum, hamilelik boyunca kanamaları olmuş ama cocuklarını sağ salim kucağına almışlar. dua et.Canım çok sevindim senin adına bende düşük riskimin daha ağır olduğunu öğrendim(
Ben 1700 üstünde gittim, görünmedi, 2 gün sonra gittim yine ultrasyonla görünmedi ama alttan müayine ile göründü. Çok ufaktı.Kizlar bana gore artisim normal ama doktor daha dusuk ultrasyonda gorulmez dedi iyide iki kati artmasi gerekiyo artti niye oyle dedi anlamadim haftaya cuma gunune randevu verdi ama ben bu cuma tekrar kan testi yaptiracagim bi bakayim nekadar icim rahatlasin diye dusunuyorum zaten ben daha adet tarihimden bile emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?