- 1 Haziran 2009
- 744
- 147
- 628
- 40
Hayırlısı olsun insallah hepimiz sagsaglim alalım yavrularimizi kucagımıza inşallahMerhaba Şubat anneleri :) Çalıştığım için çok sık giremiyorum siteyehepinizi tebrik ediyorum <3 allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) bende herkeze söylemek istiyorum bilhassa kızıma :) ama 2 kez bebek kaybettiğim için cesaret edemiyorum çünkü çok üzülür biliyorum Cumartesi doktora gittim. HCG değerim 1054 çıktı. Bu da 4-5 haftaya tekabül edermiş. Son adet tarihime göre hesaplarsam (20.01.2016) 6,5 haftalık falan olması gerekiyor.. ama doktor herşeyin normal seyrettiğini söyledi Bu cumartesi tekrar randevum var. İnşallah bu sefer bebeğimin kalbi atar :'( benim için dua edin olur mu?
Yok ben daha gitmedim ama sabırsizlaniom artk persembe.fln gitcem heraldeCanıııımmm kese göründüüüüü :)
Daha minicik 5 mm gerçi kesenin kendisi bile :)
Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz bakalım kalp atışı için.
Yani en az haftaya kadar bekleyeceğim söylemek için ama şöylemde düşündüm tabii ki 12 hafta öncesi herkese söylemem ama yakınlara söylenebilir bence sonuçta rabbim korusun ama olumsu bir şey olduğunda da en yakınlarımızın desteğine ihtiyacımız var değil mi??
İnşallah çok güzel dinlen sen birşeycik çıkmasın tekrar doktora gittiğinde :)
İnşallah korur canım benim ben de sabredemiyorum inanSen gittin mi doktora ? Göründü mü bebiş??
Canım ağrım ve kanamam yok her an olabilirmiş iğne verdi doktor dinleniyorum bendeKanaman falan var mı? kendini nasıl hisediyorsun? İlaç falan verdi mi? Rabbime sığın, dua et. Öyle insanlar tanıyorum, hamilelik boyunca kanamaları olmuş ama cocuklarını sağ salim kucağına almışlar. dua et.
merhaba sat 8 ocak inşallah bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelirler allah herkese nasip etsinBaktım Şubat anneleriyle ilgili bir konu yoktu bende açtım:) Benim SAT 6 Ocak'tı burda konuşup dertleşelim :)
ben gördüm keseyi dün gittik bebek gözükmüyo dedi haftaya tekrar gitcem bu nedemek oluyo kese var ama bebek gözükmüyo nedenki acabaYok ben daha gitmedim ama sabırsizlaniom artk persembe.fln gitcem heralde
Yeni oldugunicin kücük önce kese gözükürmüs sonra bebegin kalp atısı duyulurmus cnm :) hayırlısı olsun kese bile güzel haberben gördüm keseyi dün gittik bebek gözükmüyo dedi haftaya tekrar gitcem bu nedemek oluyo kese var ama bebek gözükmüyo nedenki acaba
teşekkürler cevabın için bir hafta nasıl geçecek çok heycanlıyım canım bebişim benim allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucamıza almayı nasip etsin (amin)Yeni oldugunicin kücük önce kese gözükürmüs sonra bebegin kalp atısı duyulurmus cnm :) hayırlısı olsun kese bile güzel haber
Ben gecen persembe ögrendim büyüsün die hala bekliyorum sabırsızlanıyorum hayırlısı artık canım saglıklı olsunlar insallah hepteşekkürler cevabın için bir hafta nasıl geçecek çok heycanlıyım canım bebişim benim allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucamıza almayı nasip etsin (amin)
Canım ağrım ve kanamam yok her an olabilirmiş iğne verdi doktor dinleniyorum bende
zaten ultrasyonda bakmadi gorunmez dedi haftaya cumaya gel dedi 10 gun ben okadar sabredemem bu cuma kan vericem sonucun yuksek ciktigini goreyim icin rahatlasin kisiye gore degisiyo bu kan zaten anlamiyorum kiminin adet gununde yuzlerde kiminin binlerde neye gore acabaBen 1700 üstünde gittim, görünmedi, 2 gün sonra gittim yine ultrasyonla görünmedi ama alttan müayine ile göründü. Çok ufaktı.
Teşekkür ederim canım progestan iğnesi verdiGeçmiş olsun canımne iğnesi verdi doktor??
Canım erken gitme garanti olsun diye demiştir doktor birde beta hcgnin düzenli yükselmesi önemli rakam önemli değil sen gönlünü ferah tutzaten ultrasyonda bakmadi gorunmez dedi haftaya cumaya gel dedi 10 gun ben okadar sabredemem bu cuma kan vericem sonucun yuksek ciktigini goreyim icin rahatlasin kisiye gore degisiyo bu kan zaten anlamiyorum kiminin adet gununde yuzlerde kiminin binlerde neye gore acaba
Teşekkür ederim canım progestan iğnesi verdi
zaten ultrasyonda bakmadi gorunmez dedi haftaya cumaya gel dedi 10 gun ben okadar sabredemem bu cuma kan vericem sonucun yuksek ciktigini goreyim icin rahatlasin kisiye gore degisiyo bu kan zaten anlamiyorum kiminin adet gununde yuzlerde kiminin binlerde neye gore acaba
Off iğneyide hiç sevmem neyseki abim yapacak eli hafiftir onun yinede ürküyor insanben progestanı kapsül olarak kullanıyorum. Artı Clexane diye kan sulandırı iğne yapıyorum her gün
Canim bende baslayacagim claxen igneye hemde dogum yapana kadarOff iğneyide hiç sevmem neyseki abim yapacak eli hafiftir onun yinede ürküyor insan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?