2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Merhaba Şubat anneleri :) Çalıştığım için çok sık giremiyorum siteye hepinizi tebrik ediyorum <3 allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) bende herkeze söylemek istiyorum bilhassa kızıma :) ama 2 kez bebek kaybettiğim için cesaret edemiyorum çünkü çok üzülür biliyorum Cumartesi doktora gittim. HCG değerim 1054 çıktı. Bu da 4-5 haftaya tekabül edermiş. Son adet tarihime göre hesaplarsam (20.01.2016) 6,5 haftalık falan olması gerekiyor.. ama doktor herşeyin normal seyrettiğini söyledi Bu cumartesi tekrar randevum var. İnşallah bu sefer bebeğimin kalbi atar :'( benim için dua edin olur mu?

Hayırlısı olsun insallah hepimiz sagsaglim alalım yavrularimizi kucagımıza inşallah

Yok ben daha gitmedim ama sabırsizlaniom artk persembe.fln gitcem heralde

Canım ağrım ve kanamam yok her an olabilirmiş iğne verdi doktor dinleniyorum bende

ben gördüm keseyi dün gittik bebek gözükmüyo dedi haftaya tekrar gitcem bu nedemek oluyo kese var ama bebek gözükmüyo nedenki acaba
Yeni oldugunicin kücük önce kese gözükürmüs sonra bebegin kalp atısı duyulurmus cnm :) hayırlısı olsun kese bile güzel haber

Yeni oldugunicin kücük önce kese gözükürmüs sonra bebegin kalp atısı duyulurmus cnm :) hayırlısı olsun kese bile güzel haber
teşekkürler cevabın için bir hafta nasıl geçecek çok heycanlıyım canım bebişim benim allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucamıza almayı nasip etsin (amin)

teşekkürler cevabın için bir hafta nasıl geçecek çok heycanlıyım canım bebişim benim allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucamıza almayı nasip etsin (amin)
Ben gecen persembe ögrendim büyüsün die hala bekliyorum sabırsızlanıyorum hayırlısı artık canım saglıklı olsunlar insallah hep

Ben 1700 üstünde gittim, görünmedi, 2 gün sonra gittim yine ultrasyonla görünmedi ama alttan müayine ile göründü. Çok ufaktı.
zaten ultrasyonda bakmadi gorunmez dedi haftaya cumaya gel dedi 10 gun ben okadar sabredemem bu cuma kan vericem sonucun yuksek ciktigini goreyim icin rahatlasin kisiye gore degisiyo bu kan zaten anlamiyorum kiminin adet gununde yuzlerde kiminin binlerde neye gore acaba

Canım erken gitme garanti olsun diye demiştir doktor birde beta hcgnin düzenli yükselmesi önemli rakam önemli değil sen gönlünü ferah tut

Kan verdiğin yere göre de değişiyor. Ben özelde verdim 123,6 çıktı 4 gün sonra sağlık ocağında verdim 193 çıktı. Çok üzldüm büyümüyor diye. sonra cumartesi tekrar özelde kan verdim 1054 çıktı. Sağlık ocağındaki ebe bana test kitlerinin değişik olduğundan rakamların da değişik çıktığını söyledi :) boşuna evham yapmışım yani :)

Ayy suan ne hissetcegimi bikmiyorum sevinemiyorum bile cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum umarim iyi cikar sonucum icim biraz rahatlar evet onu duymustum her yerde farkli cikiyo ben ayni yerde vermeyi dusunuyorum ama orasi sabah ver aksam cikiyo oyuzden baska bi ozelde yaptircam

Chitlenbik sen neden kullaniyosun

Arkadaşlar merhaba misafirim olduğundan girmedim yine bir türlü ben size birşey soracam evet hamilelik döneminde vücut değişir yarın doktora gideceğim gitmişken de soracam ama sizlerede soruyum sırtınızda değişiklik var mı benim ki içine girmiş durumda bu hafta bel ağrım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…