2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

ben de şubatta öğrendim hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah
progestan verdi doktor bana da, 10 gün sonra kalp atışı dinlemeye çağırdı, çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor

günaydın anne adayları nasılsınız?
bende bugün bebeğimin görmeye gidecem.

Yasemin hayirli haberlerle gel canim nekadarlik seninki kac cikti kanda?

Kizlar gunaydin cok endiseleniyorum daha sevinemiyorum nolcak benim halim bilmiyorum cuma gunu tekrar kan yaptircam doktor istemedi ama icim rahatlasin kizlar bide goguslerim hala aciyo varmi hala gogusleri aciyan

Yasemin hayirli haberlerle gel canim nekadarlik seninki kac cikti kanda?

sağol canım benim 5 hafta 3 günlük oldu bugün keseyi görmeye gidecez. geçen hafta gittiğimde hiçbişey göremedi ama hamilelik var dedi doktor. gecen hafta yapmıştık testi 949,3 çıktı.

Kizlar gunaydin cok endiseleniyorum daha sevinemiyorum nolcak benim halim bilmiyorum cuma gunu tekrar kan yaptircam doktor istemedi ama icim rahatlasin kizlar bide goguslerim hala aciyo varmi hala gogusleri aciyan

canım benim göğüslerime el değmiyor.

sağol canım benim 5 hafta 3 günlük oldu bugün keseyi görmeye gidecez. geçen hafta gittiğimde hiçbişey göremedi ama hamilelik var dedi doktor. gecen hafta yapmıştık testi 949,3 çıktı.
Anladim canim iyi cikmis galiba benim hatam hem son adet tarihini bilmiyotum hemde dusunceme gore 4 gun once yaptirmam.bizede gelince haber ver canim
canım benim göğüslerime el değmiyor.
Ay iyi bari korkuyodum bende hasta olacagim zamanda siserdi benim tabi olunca giderdi ama simdi inmedi ayni duruyo da korktum

arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,benim size anlatıp sormak istediklerim var. Bende şuan hamileyim en son adet başlangıç tarihim 14 ocak fakat bende 10 gün atmalar oluyordu genellikle hamileliğimide 12 şubatta idrar testindeki silik çizgiyle 15 şubatta kan testiyle anladık sonra aile hekimliğine gidip tekrar 1 gün arayla yaptırdık kan testi ilk kan testim 126 aile hekimliğinde 1 gün arayla yaptığım 326 küsürdü ben biraz bekleyip doktora gittim bana kesenin çok küçük olduğunu boş gebelik ya da dış gebelik tarzında bişeyler söyledi ağladım moralim bozuldu o gün kan testi yapmışlardı betam 4168 çıktı sonra 3 gün sonra kendi özel doktoruma gittim hiç bir sorun olmadığını gayet normal gebelik kesende normal değerlerinde dedi sadece rahim kasılman çok dedi corasprin verdi 1 hafta sonraya randevu verdi bebişin kalp atışlarını duyarız inşallah dedi ben daha cumartesi gidicem tam gittiğim zamanda doktorun hesabına göre 6 hafta 4 günlük olacam gebeliğime sevinemedim acaba bebeişimin kalp atışlarını duyar mıyım çok korkuyorum lütdf

Duyarsin canim insallah moralini bozma aslinda bizim sorunumuz bazi seyleri bilmemiz millet bi idrar yapiyo bir ay sonra doktora gidiyo biz idrar yapiyoz 3 kere 4 kere kan veriyoruz sonra kesesini sonra kalp atislarini bekliyoruz ilk iki ayi kendimize maalesef stres yapiyoruz bende aynisini yapiyorum maalesef keske diyorum hic bilmeseydim bunca seyi insallah yiyecek ekmekleri vardirda hepmiz saglicakla kucagimiza aliriz

amin inşallah yaa içimi ferahlattın,sen doğru diyorsun keşke bir şey bilmesek herşey daha kolay olacaktı bir de bazı doktorlar gerçekten çok acımasızca davranıyor ne bir adam akıllı açıklama ne bişey,benim kendi doktorum çok kızdı herşey gayet iyi kesen güzel yere tutunmuş dedi yani zaten çok kötü bir şey olsa bir hafta sonra gel kalp atışlarını inşallah duyarız demezdi,insan şu ilk aylarda çok stres yapıyormuş onu anladım ilk gebeliğim,gebe kalmadan önce hep forumları okuyordum gebe kalmak için benim ne zaman olacak diye nasip oldu şimdide sevi
nemiyoruz bile :)

tekrar merhaba arkadaşlar malesef bende haberler kötü akşamdan beri hastanedeyim malesef bebeğimi kaybettim dr sağlıklı bir gebelik olmadığını o nedenle vücudun attığını vs anlattı öğleden sonrada kürtaj için gidecem içimde parçalar kalmış temizlenmesi gerekiyomuş dünyam yıkıldı resmen akşamdan beri ağlamaktan gözlerimiz şişti sizler çok dikkat edin bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inş dualarım sizinle

Aa gecmis olsun canim nasildiki senin nolduda dusuk yaptin kanin falan iyi degilmiydi cok uzuldum canim allah yardimcin olsun

bizde bişey anlamadık aslında tuvaletim geldiğini hissettim gittiğimde kanama vardı hemen acşle gittik hemen testler felan yapıldı dr arandı değerlede düşüş vardı sabah için hemen çağırdı gittik ama sonuç malesef olumsuz tek bildiğim sancılarım çoktu kasıklarımda

hastalıktaki gibi olmuyor canım daha farklı göğüs ucu koyulaşıyor. damar damar oldu sanki göğsüm

canım ne oldu hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…