Canım çok zor ya Allah yardımcımız olsunCanim bende baslayacagim claxen igneye hemde dogum yapana kadar
Yasemin hayirli haberlerle gel canim nekadarlik seninki kac cikti kanda?
Kizlar gunaydin cok endiseleniyorum daha sevinemiyorum nolcak benim halim bilmiyorum cuma gunu tekrar kan yaptircam doktor istemedi ama icim rahatlasin kizlar bide goguslerim hala aciyo varmi hala gogusleri aciyan
günaydın anne adayları nasılsınız?
bende bugün bebeğimin görmeye gidecem.
Negüzel bende cumartesiyi bekliyorum ve sabırsızlanıyorum
Güzel haberlerle gerlirsin inşallah.
Anladim canim iyi cikmis galiba benim hatam hem son adet tarihini bilmiyotum hemde dusunceme gore 4 gun once yaptirmam.bizede gelince haber ver canimsağol canım benim 5 hafta 3 günlük oldu bugün keseyi görmeye gidecez. geçen hafta gittiğimde hiçbişey göremedi ama hamilelik var dedi doktor. gecen hafta yapmıştık testi 949,3 çıktı.
Ay iyi bari korkuyodum bende hasta olacagim zamanda siserdi benim tabi olunca giderdi ama simdi inmedi ayni duruyo da korktumcanım benim göğüslerime el değmiyor.
arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,benim size anlatıp sormak istediklerim var. Bende şuan hamileyim en son adet başlangıç tarihim 14 ocak fakat bende 10 gün atmalar oluyordu genellikle hamileliğimide 12 şubatta idrar testindeki silik çizgiyle 15 şubatta kan testiyle anladık sonra aile hekimliğine gidip tekrar 1 gün arayla yaptırdık kan testi ilk kan testim 126 aile hekimliğinde 1 gün arayla yaptığım 326 küsürdü ben biraz bekleyip doktora gittim bana kesenin çok küçük olduğunu boş gebelik ya da dış gebelik tarzında bişeyler söyledi ağladım moralim bozuldu o gün kan testi yapmışlardı betam 4168 çıktı sonra 3 gün sonra kendi özel doktoruma gittim hiç bir sorun olmadığını gayet normal gebelik kesende normal değerlerinde dedi sadece rahim kasılman çok dedi corasprin verdi 1 hafta sonraya randevu verdi bebişin kalp atışlarını duyarız inşallah dedi ben daha cumartesi gidicem tam gittiğim zamanda doktorun hesabına göre 6 hafta 4 günlük olacam gebeliğime sevinemedim acaba bebeişimin kalp atışlarını duyar mıyımçok korkuyorum lütdf
Anladim canim iyi cikmis galiba benim hatam hem son adet tarihini bilmiyotum hemde dusunceme gore 4 gun once yaptirmam.bizede gelince haber ver canim
Ay iyi bari korkuyodum bende hasta olacagim zamanda siserdi benim tabi olunca giderdi ama simdi inmedi ayni duruyo da korktum
bizde bişey anlamadık aslında tuvaletim geldiğini hissettim gittiğimde kanama vardı hemen acşle gittik hemen testler felan yapıldı dr arandı değerlede düşüş vardı sabah için hemen çağırdı gittik ama sonuç malesef olumsuz tek bildiğim sancılarım çoktu kasıklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?