2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canım bende cumartesi günü gidicem inan bendede aynı korkular oluyor, ya sorun varsa belirtilerim hafifledi acaba bişemi oldu diye diye kendimi yiyip bitiriorum. Bukadar takmamak lazım sende takma. Herşeyin hayırlısı.
İnşallah ikimizde duyarız bebeğimizin kalp atışlarını

İNŞALLAH :)

şeker seninle sanırım aynı tarihlerde gebe kaldık bende şuan 6 hafta içindeyim cumartesi sen kaç olacaksın ben 6+4 olucam

bebeğimi kaybettim cnm

ayy canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun.dünyada rızkı yokmuş demek ki önemli olan sana bişey olmaması bunu veren allahım diğerinide verir inşallah. hem bundan sonra hamile kalman daha kolay olur allahınn izniyle.

aynen cnm inş en kısa zamanda inş yeniden güzel haberler alırım

Bende 5+6 oldum bugün. Cumartesi 6+2 olucaz. O gün doktora gitmeyi düşünüyorum. İlk bebeğimde o haftada kalp atışınıda duymuştuk. Belki yine duyarız.

En son geçen hafta salı günü yani 23 şubatta beta hcg baktırdım. 930 du.

Daha önce çocuk sahibi olmuş olanlar daha iyi anlar, göğüslerimde arada ağrı oluyor. Emzirdiğimiz dönemde süt dolarken olan ağrı gibi.

Onun dışında başka bir belirtim yok şuanlık.

22 aylık bir evladım var. En hareketli dönemi. Peşinde koşmak zorundayım, kucağıma almak zorundayım. Fazlasıyla yorucu geçiyor maalesef ama Rabbim korur inşAllah. Şuan elimden başka birşey gelmiyor.

Çok geçmiş olsun canım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Aynı süreci bende yaşadım. Ben 6 haftalıkken kalp atışını duydum. 8 haftalıkken kontrole gittim kalbi atmıyordu. Gelişimi 6 haftada kalmıştı. Kürtaj oldum. Bünyeden bünyeye farkediyor ama benim rahmim hemen toparlanmıştı. O ay olmam gereken tarihte adetimi de olmuştum. Ertesi ay yeniden hamile kaldım. Bu süreçte doktorlar rahim kendini toplamadan yeniden hamilelik olursa düşük riski olmadı açısından 6 ay korunma öneriyorlar ama 1 ay sonrasında adet olup kontrole gittiğinde eğer herşey yolundaysa yeniden hamile kalabilirsin. Beklemene gerek kalmaz. Kürtaj olunca rahim temizlendiği için hamile kalmak daha kolay oluyor. Rabbim bana hemen verdi, inşAllah sanada aratmadan bekletmeden hemen verir, yerini doldurur.

Benim sat 27 ocaktı cok sukur bende hamileyim.benimkisi tup bebek :)
Cnm merhaba benim de son son adetim 26 ocak ve bnm de tüp bebek.çok şükür kan testim olumlu sonuçlandı.iki gün sonra ikiye katladı. Dr la gorusemedigimizden rahat değilim ama.salıya randevumuz var bklim.sen su an ne durumdasin merak ettim cnm

Off iğneyide hiç sevmem neyseki abim yapacak eli hafiftir onun yinede ürküyor insan (

Valla ben alıştım :) İğneyi göbeğime batırıyorum kızım sıkıyor :) işin ucunda bebeğimizi kucağımıza almak var bu yüzden korkmak yok

Chitlenbik sen neden kullaniyosun

Benim iki gebeliğim bebeklerin kalbi atmadığından dolayı sonlandırıldı. Genetik testlerde birşey çıkmadı. Doktor Trombofili Paneli dedi ( bebeği besleyen damarlar tıkanıyormuş). Ondan. Bu sefer gebeliği çok erken yakaladık. Kese görünmeden tedaviye başladık. İnşallah bu sefer yolunda gider herşey Cumartesi randevum var. Doktor Kese görünmesi lazım o gün dedi.

Valla ben alıştım :) İğneyi göbeğime batırıyorum kızım sıkıyor :) işin ucunda bebeğimizi kucağımıza almak var bu yüzden korkmak yok
Canım maşallH sana ama ben ağrılarıma dayanamadım kapsülün sayısını arttırdı doktor öyle devam edicem

Canim benimde bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum kan pihtilasmasi cikti oglumda igne oldum 9 ay bundada keseyi gorunce baslicaz igneye bisey olmaz endiselenme boyle bebek dunyaya getiren cok arkadasim var

Canım benim kıyamam sana şu an bende kötü durumdayım ciddi düşük riskim var kalkmam bile yasak neredeyse çok üzüldüm senin adına ama arkadaşlarımızında dediği gibi yeni gebeliğin çok rahat olacaktır inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…