- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,benim size anlatıp sormak istediklerim var. Bende şuan hamileyim en son adet başlangıç tarihim 14 ocak fakat bende 10 gün atmalar oluyordu genellikle hamileliğimide 12 şubatta idrar testindeki silik çizgiyle 15 şubatta kan testiyle anladık sonra aile hekimliğine gidip tekrar 1 gün arayla yaptırdık kan testi ilk kan testim 126 aile hekimliğinde 1 gün arayla yaptığım 326 küsürdü ben biraz bekleyip doktora gittim bana kesenin çok küçük olduğunu boş gebelik ya da dış gebelik tarzında bişeyler söyledi ağladım moralim bozuldu o gün kan testi yapmışlardı betam 4168 çıktı sonra 3 gün sonra kendi özel doktoruma gittim hiç bir sorun olmadığını gayet normal gebelik kesende normal değerlerinde dedi sadece rahim kasılman çok dedi corasprin verdi 1 hafta sonraya randevu verdi bebişin kalp atışlarını duyarız inşallah dedi ben daha cumartesi gidicem tam gittiğim zamanda doktorun hesabına göre 6 hafta 4 günlük olacam gebeliğime sevinemedim acaba bebeişimin kalp atışlarını duyar mıyımçok korkuyorum lütdf
bebeğimi kaybettim cnmcanım ne oldu hayırdır
inşallah canım bugün bebeğimin varlığını ilk defa hissedecem haberleri veririm.
Canım bende cumartesi günü gidicem inan bendede aynı korkular oluyor, ya sorun varsa belirtilerim hafifledi acaba bişemi oldu diye diye kendimi yiyip bitiriorum. Bukadar takmamak lazım sende takma. Herşeyin hayırlısı.
İnşallah ikimizde duyarız bebeğimizin kalp atışlarını
bebeğimi kaybettim cnm
şeker seninle sanırım aynı tarihlerde gebe kaldık bende şuan 6 hafta içindeyim cumartesi sen kaç olacaksın ben 6+4 olucam
aynen cnm inş en kısa zamanda inş yeniden güzel haberler alırımayy canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun.dünyada rızkı yokmuş demek ki önemli olan sana bişey olmaması bunu veren allahım diğerinide verir inşallah. hem bundan sonra hamile kalman daha kolay olur allahınn izniyle.
Çok geçmiş olsun canım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.tekrar merhaba arkadaşlar malesef bende haberler kötü akşamdan beri hastanedeyim malesef bebeğimi kaybettim dr sağlıklı bir gebelik olmadığını o nedenle vücudun attığını vs anlattı öğleden sonrada kürtaj için gidecem içimde parçalar kalmış temizlenmesi gerekiyomuş dünyam yıkıldı resmen akşamdan beri ağlamaktan gözlerimiz şişti sizler çok dikkat edin bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inş dualarım sizinle
Cnm geçmiş olsun üzülme bende düşük yaptım simdi Allah şükür hamileyim Allah'tan boyleymişbebeğimi kaybettim cnm
Canım ben bugün 5+4üm. Cumartesi tam 6. haftam bitmiş olcak sanırım.canım bende 6. haftanın içindeyim. cumartesi 5+6 olacam.
bebeğimi kaybettim cnm
Cnm merhaba benim de son son adetim 26 ocak ve bnm de tüp bebek.çok şükür kan testim olumlu sonuçlandı.iki gün sonra ikiye katladı. Dr la gorusemedigimizden rahat değilim ama.salıya randevumuz var bklim.sen su an ne durumdasin merak ettim cnmBenim sat 27 ocaktı cok sukur bende hamileyim.benimkisi tup bebek :)
Off iğneyide hiç sevmem neyseki abim yapacak eli hafiftir onun yinede ürküyor insan(
Chitlenbik sen neden kullaniyosun
Canım maşallH sana ama ben ağrılarıma dayanamadım kapsülün sayısını arttırdı doktor öyle devam edicemValla ben alıştım :) İğneyi göbeğime batırıyorum kızım sıkıyor :) işin ucunda bebeğimizi kucağımıza almak var bu yüzden korkmak yok
Canım benim kıyamam sana şu an bende kötü durumdayım ciddi düşük riskim var kalkmam bile yasak neredeyse çok üzüldüm senin adına ama arkadaşlarımızında dediği gibi yeni gebeliğin çok rahat olacaktır inşaallah güzel haberlerini bekliyoruztekrar merhaba arkadaşlar malesef bende haberler kötü akşamdan beri hastanedeyim malesef bebeğimi kaybettim dr sağlıklı bir gebelik olmadığını o nedenle vücudun attığını vs anlattı öğleden sonrada kürtaj için gidecem içimde parçalar kalmış temizlenmesi gerekiyomuş dünyam yıkıldı resmen akşamdan beri ağlamaktan gözlerimiz şişti sizler çok dikkat edin bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inş dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?