Progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor gece uyuyamadım ağrımdan o kadar ağır ki geçmedi 2 gündür dayanamadım artık dayanacak gücüm olsa devam ederdimCanim benimde bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum kan pihtilasmasi cikti oglumda igne oldum 9 ay bundada keseyi gorunce baslicaz igneye bisey olmaz endiselenme boyle bebek dunyaya getiren cok arkadasim var
Canım maşallH sana ama ben ağrılarıma dayanamadım kapsülün sayısını arttırdı doktor öyle devam edicem
Canım maşallah dayanıklıymışsın sen bende de aynı belirtiler var bakalım nasıl devsm etcezgöbeğim gökkuşağı gibi her çeşt renk var iğneden dolayı :) Sarı mor yeşil :) ama buna değer :) Bana Progestanı sabah akşam olmak üzere günde 2 kere verdi. Ama sabah işyerinde aldıktan sonra esrarkeşler gibi dolaşıyordum ortalıkta. Aşırı uyku ve sersemlik yapıyor bende. Doktora söyledim sadece akşamları almamı söyledi.
Gobektenmi bakti canim eger gobektense duyulmaz 7.hafta civari duyuluyo keseyi gordunuzmu be zaman cagirdi bidahaKizlar 6+1ben bugun kalp sesi filan duyulmadi.
Siz ne zaman duydunuz ne stresli islermis beee
tup bebek yaptırdıgım doktoria henuz gorusemedim canım 15 gun sonrasına cagırdı o ona pazartesi gidecegim. Ama bulundugum ilde kadındogum dok gorustun en son pazartesi gittim değerim 4700 du. Keseyi görebiliriz bakalm dedi gorduk keseyi cok sukur ama cok kucuk daha kese dedi haftaya tekrar gidecem bakacak.Cnm merhaba benim de son son adetim 26 ocak ve bnm de tüp bebek.çok şükür kan testim olumlu sonuçlandı.iki gün sonra ikiye katladı. Dr la gorusemedigimizden rahat değilim ama.salıya randevumuz var bklim.sen su an ne durumdasin merak ettim cnm
Senin transfer ne zmndi cnm.transferden kaç gün sonra keseyi gordunuztup bebek yaptırdıgım doktoria henuz gorusemedim canım 15 gun sonrasına cagırdı o ona pazartesi gidecegim. Ama bulundugum ilde kadındogum dok gorustun en son pazartesi gittim değerim 4700 du. Keseyi görebiliriz bakalm dedi gorduk keseyi cok sukur ama cok kucuk daha kese dedi haftaya tekrar gidecem bakacak.
Hayirli olsun oncelikle:)) bende bugun hamile oldugumu ogrendim beta hcg kac acaba benim 699.2 cikti benimde sat 25 ocakTebrik ediyorum sizi.benim sat 27 ocak fakat dr um 4.hafta içindesin desi bana.benim aklım karışık.şimdi sat tarihinden itibaren hesaplamıyor muyuz acaba?bana yardımcı olur musunuz?
10 subatta transfer oldum 19. Gun keseyi gorduk ama cok kucuk dedi doktor biraz uğraştı gormek icin.Senin transfer ne zmndi cnm.transferden kaç gün sonra keseyi gordunuz
CNım ben idrar testinde öğrendim.hiç kan testi yapmadım o yüzden bilmiyorum.bu arada benim sat 27 aralıktı. Ben yanlış yazmışım:))Hayirli olsun oncelikle:)) bende bugun hamile oldugumu ogrendim beta hcg kac acaba benim 699.2 cikti benimde sat 25 ocak
Bnm transferin 14.günü. 8 marta randevu verdi dr.10 subatta transfer oldum 19. Gun keseyi gorduk ama cok kucuk dedi doktor biraz uğraştı gormek icin.
Hayırlıca sende keseyi gorursun ins canım.Bnm transferin 14.günü. 8 marta randevu verdi dr.
Hayırlı olsun Can'ım ben 6 haftalıkken duydum 8 haftada duyan var duymazsan korkma tamamarkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,benim size anlatıp sormak istediklerim var. Bende şuan hamileyim en son adet başlangıç tarihim 14 ocak fakat bende 10 gün atmalar oluyordu genellikle hamileliğimide 12 şubatta idrar testindeki silik çizgiyle 15 şubatta kan testiyle anladık sonra aile hekimliğine gidip tekrar 1 gün arayla yaptırdık kan testi ilk kan testim 126 aile hekimliğinde 1 gün arayla yaptığım 326 küsürdü ben biraz bekleyip doktora gittim bana kesenin çok küçük olduğunu boş gebelik ya da dış gebelik tarzında bişeyler söyledi ağladım moralim bozuldu o gün kan testi yapmışlardı betam 4168 çıktı sonra 3 gün sonra kendi özel doktoruma gittim hiç bir sorun olmadığını gayet normal gebelik kesende normal değerlerinde dedi sadece rahim kasılman çok dedi corasprin verdi 1 hafta sonraya randevu verdi bebişin kalp atışlarını duyarız inşallah dedi ben daha cumartesi gidicem tam gittiğim zamanda doktorun hesabına göre 6 hafta 4 günlük olacam gebeliğime sevinemedim acaba bebeişimin kalp atışlarını duyar mıyımçok korkuyorum lütdf
bambaşka bi duygu ama annelik. ne kadar daha hissetmesende içinde senden başka bi can daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?