2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canim benimde bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum kan pihtilasmasi cikti oglumda igne oldum 9 ay bundada keseyi gorunce baslicaz igneye bisey olmaz endiselenme boyle bebek dunyaya getiren cok arkadasim var
Progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor gece uyuyamadım ağrımdan o kadar ağır ki geçmedi 2 gündür dayanamadım artık dayanacak gücüm olsa devam ederdim

Canım maşallH sana ama ben ağrılarıma dayanamadım kapsülün sayısını arttırdı doktor öyle devam edicem

göbeğim gökkuşağı gibi her çeşt renk var iğneden dolayı :) Sarı mor yeşil :) ama buna değer :) Bana Progestanı sabah akşam olmak üzere günde 2 kere verdi. Ama sabah işyerinde aldıktan sonra esrarkeşler gibi dolaşıyordum ortalıkta. Aşırı uyku ve sersemlik yapıyor bende. Doktora söyledim sadece akşamları almamı söyledi.

Kizlar 6+1ben bugun kalp sesi filan duyulmadi.
Siz ne zaman duydunuz ne stresli islermis beee

Canım maşallah dayanıklıymışsın sen bende de aynı belirtiler var bakalım nasıl devsm etcez

Ben progestoron kullanmadim claxen kullaniyorum 9 ay onu bilmiyorum ben kendime gobekten yapiyorum baska yerimden yapamiyorum zaten daha baslamadim haftaya cuma gorursek ozaman baslicam

Kizlar 6+1ben bugun kalp sesi filan duyulmadi.
Siz ne zaman duydunuz ne stresli islermis beee
Gobektenmi bakti canim eger gobektense duyulmaz 7.hafta civari duyuluyo keseyi gordunuzmu be zaman cagirdi bidaha

tup bebek yaptırdıgım doktoria henuz gorusemedim canım 15 gun sonrasına cagırdı o ona pazartesi gidecegim. Ama bulundugum ilde kadındogum dok gorustun en son pazartesi gittim değerim 4700 du. Keseyi görebiliriz bakalm dedi gorduk keseyi cok sukur ama cok kucuk daha kese dedi haftaya tekrar gidecem bakacak.

Arkadaşlar ıyı akşamlar bugün bebeğimi gördüm çok şükür cok heyecanlandım rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin 2 hafta sonrada kalp atışını duyacaz şimdiden çok korkuyorum ya bişey olursa diye

Senin transfer ne zmndi cnm.transferden kaç gün sonra keseyi gordunuz

Tebrik ediyorum sizi.benim sat 27 ocak fakat dr um 4.hafta içindesin desi bana.benim aklım karışık.şimdi sat tarihinden itibaren hesaplamıyor muyuz acaba?bana yardımcı olur musunuz?
Hayirli olsun oncelikle:)) bende bugun hamile oldugumu ogrendim beta hcg kac acaba benim 699.2 cikti benimde sat 25 ocak

Hayirli olsun oncelikle:)) bende bugun hamile oldugumu ogrendim beta hcg kac acaba benim 699.2 cikti benimde sat 25 ocak
CNım ben idrar testinde öğrendim.hiç kan testi yapmadım o yüzden bilmiyorum.bu arada benim sat 27 aralıktı. Ben yanlış yazmışım:))

Ebrucum üzüldüm Allah yeniden nasip eder üzülme kendine dikkat et gecen persembe ogrendim yarın ilk kontrole gidicem inşallah güzel haberler alırım bende merak ediyorum cok sar 24 ocakti en son pazar 753 tü kan değerim hayırlısıyla Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun Can'ım ben 6 haftalıkken duydum 8 haftada duyan var duymazsan korkma tamam

Merhaba arkadaşlar bugün biraz Can'ım sıkkın bugün doktora gittik cok şükür bebeğim gayet herşeyi normal ama 14 tane normal hamile olanların yaptığı test yapıldı ve herşeyim normal çıktı tiroitim hariç cok dişük çıktı doktorum Dahiliyeden randevu al dedi cumaya aldım doktorum endişelenme dedi ama ben internetten araştırma yapınca korktum biraz öncelikle sizlerden duanızı eksik etmemenizi ve ayrıca tiroiti düşük çıkan varmı aramızda sormak istedim iyi geceler

Sa hanımlar ..15 aylık evliyim 2 düşük oldu..homozigot mutant çıktı. ..2 aydır korunmuyorm hamile kalamiyorum bu ay 1 yumurta oluştu ama adet olacam galiba belli...Kürtaj dan sonra böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…