2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canım gözün aydın umarım sağlıklı bir şekilde büyürde kucağına alırsın hayırlısıyla :)

Hayırlı olsun Can'ım ben 6 haftalıkken duydum 8 haftada duyan var duymazsan korkma tamam

tamam çok teşekkürler 6+4 de gidicez cumartesi günü zaten doktorum kesin konuşmadı inşallah duyarız dedi ama bişey sorucam bebiş görünür mü kalp atışı duyulmazsada

Sizinle yaklasık aynı günlerde dogum yapacagız İNŞALLAAAAH :)
Ama ben ekleyemedim hamilelik takvimini. Onu nasıl yaptınız ki??

Bu arada ben de hamileyim :))

canım internetten bebek doğum tarihi yazarsan çıkıyor. orada senden son adet tarihi başlangıcını istiyor. sonra o tarihi sitedeki ayarlar-kişisel bilgiler bölümünden giriş yapabilirsin. istersen bana son adetin başlangıç tarihini söyle ben sana tahmini doğum tarihini söylim canım

Galiba yaptım :) Teşekkür ederim tatlım

tamam çok teşekkürler 6+4 de gidicez cumartesi günü zaten doktorum kesin konuşmadı inşallah duyarız dedi ama bişey sorucam bebiş görünür mü kalp atışı duyulmazsada

Canım muhtemelen bebekte kesede gözükür ama okduklarıma göre herkeste bu durumda farklı ilerliyor
Kimisi 4 haftalıkken kimisi 5te 6ta görebiliyor, bu durumda geç veya erken döllenmeyle alakalı sanırım. Ben ilk doktora gittiğimde 4 hafta 3 günlüktü, keseyide bebeğide gördü doktor, alttan muayne ile üstten gözükmüyor sanırım.
Bende cumartesi günü gidicem kontrole tam 6 haftalık oluyor, umarım iyidir sorun yoktur kalbi atıyodur
Çok korkuyorum bişey olacak diye düşünmemeye çalışıorum napalım başka

mrb herkese bende pazar günü öğrendim :)) inşallah herkes sağlıklı bır şekılde kucağına alır bebeğini
pazartesi doktora gideceğim.

Kalp atışını duyacaksın :) Ne güzell!!! Ben de duymak için 12 günün geçmesini bekliyorum. Cok sabırsızlanıyorum :)

Evet evet :)
Keseyi 2 gün önce gördük :) Nasip olursa 12 gün sonra da kalp atışını duyacagız :)
Çok çok çok heyecanlıyım, benim ilk hamileligim ve cok mutluyum

Benimde ilk hamileliğim ve inanılmaz heyecanlı vede mutluyum.
Allahım korusun bizi inşallah, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar çok üzgünüm sabah Dr gittim keseyi goremedi muhtemelen kimyasal gebelik dedi.. Kan testi yaptı sonucu 1 saat sonra alicam..
merhaba canım bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tam hamileyim derken sevinemeden üzücü haberi aldık bat a 2 gün kala idrarda silik çizgiyi gördüm hcg değerim 21 di 3 gün sonra tekrarladığımda 9 a düştü ve ertesi gün adet oldum kadın doğuma gitmedim ama bu ay yine çalışmalara devam inşallah bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…