Canım gözün aydın umarım sağlıklı bir şekilde büyürde kucağına alırsın hayırlısıyla :)Arkadaşlar ıyı akşamlar bugün bebeğimi gördüm çok şükür cok heyecanlandım rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin 2 hafta sonrada kalp atışını duyacaz şimdiden çok korkuyorum ya bişey olursa diye
Hayırlı olsun Can'ım ben 6 haftalıkken duydum 8 haftada duyan var duymazsan korkma tamam
Sizinle yaklasık aynı günlerde dogum yapacagız İNŞALLAAAAH :)
Ama ben ekleyemedim hamilelik takvimini. Onu nasıl yaptınız ki??
Bu arada ben de hamileyim :))
Canım gözün aydın umarım sağlıklı bir şekilde büyürde kucağına alırsın hayırlısıyla :)
canım internetten bebek doğum tarihi yazarsan çıkıyor. orada senden son adet tarihi başlangıcını istiyor. sonra o tarihi sitedeki ayarlar-kişisel bilgiler bölümünden giriş yapabilirsin. istersen bana son adetin başlangıç tarihini söyle ben sana tahmini doğum tarihini söylim canım
tamam çok teşekkürler 6+4 de gidicez cumartesi günü zaten doktorum kesin konuşmadı inşallah duyarız dedi ama bişey sorucam bebiş görünür mü kalp atışı duyulmazsada
Galiba yaptım :) Teşekkür ederim tatlım
mrb herkese bende pazar günü öğrendim :)) inşallah herkes sağlıklı bır şekılde kucağına alır bebeğini
pazartesi doktora gideceğim.
senle aramızda çok fark yok canım ewet :)
mrb herkese bende pazar günü öğrendim :)) inşallah herkes sağlıklı bır şekılde kucağına alır bebeğini
pazartesi doktora gideceğim.
Evet evet :)
Keseyi 2 gün önce gördük :) Nasip olursa 12 gün sonra da kalp atışını duyacagız :)
Çok çok çok heyecanlıyım, benim ilk hamileligim ve cok mutluyum
Kalp atışını duyacaksın :) Ne güzell!!! Ben de duymak için 12 günün geçmesini bekliyorum. Cok sabırsızlanıyorum :)
Görünür Can'ım Allah'ın izniyletamam çok teşekkürler 6+4 de gidicez cumartesi günü zaten doktorum kesin konuşmadı inşallah duyarız dedi ama bişey sorucam bebiş görünür mü kalp atışı duyulmazsada
Kizlar dun kalp atisi yokdemisti drkendi dr ma gittim. Kalbiduydukkkkkk. Cok sukurrrr.
Kizlar dun kalp atisi yokdemisti drkendi dr ma gittim. Kalbiduydukkkkkk. Cok sukurrrr.
Burda 7 hf. Ya yaziyor ama sat 20 ocakCANIM KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN NE ZAMAN DUYDUNUZ KALP ATIŞLARINI HAFTA OLARAK YANİ
merhaba canım bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tam hamileyim derken sevinemeden üzücü haberi aldık bat a 2 gün kala idrarda silik çizgiyi gördüm hcg değerim 21 di 3 gün sonra tekrarladığımda 9 a düştü ve ertesi gün adet oldum kadın doğuma gitmedim ama bu ay yine çalışmalara devam inşallah bekliyorumKızlar çok üzgünümsabah Dr gittim keseyi goremedi muhtemelen kimyasal gebelik dedi.. Kan testi yaptı sonucu 1 saat sonra alicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?