Evet evet :)
Keseyi 2 gün önce gördük :) Nasip olursa 12 gün sonra da kalp atışını duyacagız :)
Çok çok çok heyecanlıyım, benim ilk hamileligim ve cok mutluyum
Evet evet :)
Keseyi 2 gün önce gördük :) Nasip olursa 12 gün sonra da kalp atışını duyacagız :)
Çok çok çok heyecanlıyım, benim ilk hamileligim ve cok mutluyum
Bizde keseyi dün gördük canım inşallah 2 hafta sonra bende kalp atışlarını duyacaz allah nasip etsin inşallah :)
Aramıza yeni katılanlar,hepinizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olsunKalp atışını duymak güze bi his Ben bu gün 2. kez duydum, şükür Rabbime
korkma benimkide 7 haftalık ama gögüslerim çok şiş duruyo gebelimin farkına vardımdan beri ama şimdi biraz iyi geçiyo zaman la endişelen me sekerimAnladim canim iyi cikmis galiba benim hatam hem son adet tarihini bilmiyotum hemde dusunceme gore 4 gun once yaptirmam.bizede gelince haber ver canim
Ay iyi bari korkuyodum bende hasta olacagim zamanda siserdi benim tabi olunca giderdi ama simdi inmedi ayni duruyo da korktum
amin canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını canımDarısı başımıza inşallah
Esime bugun soyledim hanile oldugumu evlilik yildonumumdu bebek ayakkabisi aldim ustunede bebegin agzindan not yazdim kargoyla is yerine gonderdim adam soka girmis kac gundur hastayim diodumadam hic birseye takilmadi niye kargoya okadar para verdin diyo neyseki sonradan sevindi yarin kan vericem aksam sonucunu alip sizide bilgilendiririm kizlar dua edin lutfen
amin canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını canım
ben gördüm keseyi dedim ya bebişim gözükmedi çok küçük diye her halde allah hepimize sağ salim kucamıza almayı nasip etsin (gözün aydın bu arada)Yanlış alıntı oldu canım galiba daha duymadım . daha kesemizi görmedik
canım kaçıncı haftadasın (yukarda yazdıysan kaçırmış olabilirim) doktor ne zaman bebeği görebiliriz dedi ?ben gördüm keseyi dedim ya bebişim gözükmedi çok küçük diye her halde allah hepimize sağ salim kucamıza almayı nasip etsin (gözün aydın bu arada)
sat a göre 7 hafta 6 günlük ulrtoson ölçülerin de ise 5 hafta 4 günlük çıkıyo haftaya pazartesi gitcez o zaman görebilirmişiz biraz daha büyümesi lazımmış sen kaçıncı haftadasıncanım kaçıncı haftadasın (yukarda yazdıysan kaçırmış olabilirim) doktor ne zaman bebeği görebiliriz dedi ?
ben de sat a göre kendim hesaplayınca 5+5 falan çıkıyodum doktor 4+2 dedi . anlattı sebebini ben yanlış hesaplamışım heralde,bi sıkıntı varmış gibi konuşmadı hiç , iki hafta sonra gel kalp atışı bakalım dedi.İlk hamileliğim bu sıralarda düşükle sonuçlanmıştı.Gün sayıyorum anlayacağın :)) hepimiz güzel güzel atlatalım inşallah. ^^sat a göre 7 hafta 6 günlük ulrtoson ölçülerin de ise 5 hafta 4 günlük çıkıyo haftaya pazartesi gitcez o zaman görebilirmişiz biraz daha büyümesi lazımmış sen kaçıncı haftadasın
inşallah benimde bundan önceki düşük olmuştu şimdi de korkuyorum yalana gerek yok allah hepimize sağ salim almayı nasip etsinben de sat a göre kendim hesaplayınca 5+5 falan çıkıyodum doktor 4+2 dedi . anlattı sebebini ben yanlış hesaplamışım heralde,bi sıkıntı varmış gibi konuşmadı hiç , iki hafta sonra gel kalp atışı bakalım dedi.İlk hamileliğim bu sıralarda düşükle sonuçlanmıştı.Gün sayıyorum anlayacağın :)) hepimiz güzel güzel atlatalım inşallah. ^^
Amin^^ Aynı durumdaymışız.bir önceki düşügün kaç haftalık olmuştu,doktor sebebini söylemiş miydi?inşallah benimde bundan önceki düşük olmuştu şimdi de korkuyorum yalana gerek yok allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin
Insallah benimkide gecer gerci bi nebze daha iyi gibiler bu seferde kasiklarim agriyo hasta olacakmisim gibikorkma benimkide 7 haftalık ama gögüslerim çok şiş duruyo gebelimin farkına vardımdan beri ama şimdi biraz iyi geçiyo zaman la endişelen me sekerim
:):)sagol canim begenmene sevindim insallah kucaklarimiza aliriz canim insallahhhhhhYazdıkların cok hoşuma gitti :) çok hoşsun.
Hatta eşime de okudum, kargo kısmına yine gülüştük.
Allah onları kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?