- 29 Şubat 2016
- 99
- 62
- 88
- 33
Valla bende cok idrara cikiyorum ama bi zorlanmam yok simdilik
sanırım benden sordunamin canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını canım
Günaydın arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Allah hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun
Amin inşallah!
Sürekli aklım bebeğimde... İdrarımı cok zor yapıyorum, cok cok sıkıntım vartek sıkıntım şimdilik bu...
Ve sürekli yorgun hissediyorum, siz de öyle misiniz
Günaydın arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Allah hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun
Benim zorlanmam var canım ama sağ kasığımda kistim var oyüzden baskı yapıyor bana..
Seninde öyle bir durum mu canım?
Hayırlısı olsun İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minnoşları
5mm di kese, salı günü ultrasonda
77 mm canım benimkide :)
Esime bugun soyledim hanile oldugumu evlilik yildonumumdu bebek ayakkabisi aldim ustunede bebegin agzindan not yazdim kargoyla is yerine gonderdim adam soka girmis kac gundur hastayim diodumadam hic birseye takilmadi niye kargoya okadar para verdin diyo neyseki sonradan sevindi yarin kan vericem aksam sonucunu alip sizide bilgilendiririm kizlar dua edin lutfen
Yok benimkisi farklı canım, dr um keseyi gördügümüz gün, kan ve idrar testi yaptı. Kan testi sonucları gelmedi, ciger, guatr, vs... herşeye bakılacak. Ama idrar testi, en pozitiflisinden, cok iltihaplı idrar yolların dedi.
Ve o günden beri daha da zor yapıyorum idrarı.Bol bol su iç dedi ama bu beni daha zor duruma soktu.
:) ya Allahım bu nasıl güzel bir histir, agzım fiyonk benim
Yerim o minnoşu
Bizde kesemizi gördük haftaya kontrole gitcem bakalım daha 4 haftalık ancadir dedi dr adete göre 5 bucuk hafta ama Allahım hepimizin yardımcısı olsun nazardan korusun insallah
Anladım canım, Allah kolaylık versin
Bende farklı sebeple aynı sorun var işte yapcak birşey yok onlar iyi olsunda biz biraz çekicez :)
canım benim çok şükür bebeğimizin varlığını hissediyorum. 2 gün önce giydiğim pantol 2 gün sonra daha çok sıkıyor gün güne nasıl değişiyoruz.Ben kot da giyiyorum ama 2 gündür esnek kot giyiyorum Veya elbise...
Ama hepsi mutluluk verici, çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?