2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

amin canım kaçıncı haftada duydun kalp atışını canım
sanırım benden sordun ben tam 7 haftalıkken duydum kalp atışını. ama her keste farklı olabiliyormuş. Bazileri erken bazileri 9. haftada bile duya biliyormuş. O yüzden kalbinizi ferah tutun.

Amin inşallah!
Sürekli aklım bebeğimde... İdrarımı cok zor yapıyorum, cok cok sıkıntım var tek sıkıntım şimdilik bu...

Ve sürekli yorgun hissediyorum, siz de öyle misiniz

Benim zorlanmam var canım ama sağ kasığımda kistim var oyüzden baskı yapıyor bana..
Seninde öyle bir durum mu canım?

Benim zorlanmam var canım ama sağ kasığımda kistim var oyüzden baskı yapıyor bana..
Seninde öyle bir durum mu canım?

Yok benimkisi farklı canım, dr um keseyi gördügümüz gün, kan ve idrar testi yaptı. Kan testi sonucları gelmedi, ciger, guatr, vs... herşeye bakılacak. Ama idrar testi, en pozitiflisinden, cok iltihaplı idrar yolların dedi.
Ve o günden beri daha da zor yapıyorum idrarı. Bol bol su iç dedi ama bu beni daha zor duruma soktu.

hayırlı haberini bekliyoruz canım :)

Anladım canım, Allah kolaylık versin
Bende farklı sebeple aynı sorun var işte yapcak birşey yok onlar iyi olsunda biz biraz çekicez :)

:) ya Allahım bu nasıl güzel bir histir, agzım fiyonk benim
Yerim o minnoşu

canım hiç deme o koltuğa yattım bebeğimi görme heyesanıyla dünya duruyor sanki o an benim için çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin bide kalp atışını duysaydık hayırlısıyla

Anladım canım, Allah kolaylık versin
Bende farklı sebeple aynı sorun var işte yapcak birşey yok onlar iyi olsunda biz biraz çekicez :)

arkadaşlar belim ağrıyor göğüslerime el değmiyor kot pantol giyemiyorum artık sıkmaya başladı mide bulantısı vs.. normalde acı veren bişey ama hepsinden o kadar zevk alıyorumki hiç söylenmiyorum çünkü biliyorum hepsi bebeğimin büyüdüğünün bi belirtisi :)

Ben kot da giyiyorum ama 2 gündür esnek kot giyiyorum Veya elbise...
Ama hepsi mutluluk verici, çok şükür....

aynen
Ben kot da giyiyorum ama 2 gündür esnek kot giyiyorum Veya elbise...
Ama hepsi mutluluk verici, çok şükür....
canım benim çok şükür bebeğimizin varlığını hissediyorum. 2 gün önce giydiğim pantol 2 gün sonra daha çok sıkıyor gün güne nasıl değişiyoruz.

merhaba kızlar bende yeni üye oldum sizin engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum:) benim reglime 3 gün kaldı ama kahverengi leke geldi kasıklarım çok sancılı her tarafım şişti göğüslerim şişti. acaba hamilemiyim çok merak ediyorum hiç böyle olmamıştım.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…