2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

aynen

canım benim çok şükür bebeğimizin varlığını hissediyorum. 2 gün önce giydiğim pantol 2 gün sonra daha çok sıkıyor gün güne nasıl değişiyoruz.

Aslında bunlar psikolojik de olabilir. Rahat olalım mutlu olalım umutlu olalım. Ben işyerinde stresliyim bu yüzden eşim bana kızıyor, bebeğimiz de sinir stresli olacak diye...
Siz çalışıyor musunuz?

Aramıza yeni katılanlar,hepinizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olsun Kalp atışını duymak güze bi his Ben bu gün 2. kez duydum, şükür Rabbime
Gözün aydın canım:) Allah sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin hamileliğini...Darısı başıma :)

Aslında bunlar psikolojik de olabilir. Rahat olalım mutlu olalım umutlu olalım. Ben işyerinde stresliyim bu yüzden eşim bana kızıyor, bebeğimiz de sinir stresli olacak diye...
Siz çalışıyor musunuz?

eevet canım bende çalışıyorum. vücudumuz değişiyor ama canım günden güne farkediliyor. güzel psikolojik bi durum ama

Siz çalışıyor musunuz?

benim eşimde bu konudan çok şikayetçi sürekli bugün şöyle oldu böyle oldu değişti diye bahsediyorum.

teşekkür ederim canım, sen doktora gittin mi?
Evet çarşamba gitmiştim canım..Bu sefer asıl takibimi yapan doktora gittim.bu doktorda göremedi ama bebeğin hesaplamalara göre tahmin edilen haftadan daha küçük olduğunu söyledi.Bu yüzden görünmeyebilir dedi.Ama tabi bu sadece bir tahmin olduğundan tahlil istedi.Tahliller de dün çıktı.Kan değerin çok güzel ama progesteronun düşük dedi, ilaç verdi.Kullanıp pazartesi gel dedi.Yani anlayacağın Medicalpark hastanesindeki dr pınar hanımın dediğini yapsaydım şimdiye çoktan kürtaj olmuştum.Ama bu hafta gittiğim asıl takibimi yapan doktorum prof. ve durumu daha iyi inceliyor..İki gündür ona gidiyorum ve bana olumsuz tek kelime etmedi...

Merhaba arkadaşlar geçen yazdım ama kimseden cevap gelmedi tiroit testi yaptıranız oldu mu benim ki düşük çıktı bugün 4 te doktora gidecem ama çok tedirginim Aramızda bilgisi olan varsa cevap lütfen

İnşallah her şey Rabbim istediğin gibi nasip etsin sana. Olumlu düşün. Bi haber aldığın zaman bana da söyle. Seni takipdeyim

Merhaba arkadaşlar geçen yazdım ama kimseden cevap gelmedi tiroit testi yaptıranız oldu mu benim ki düşük çıktı bugün 4 te doktora gidecem ama çok tedirginim Aramızda bilgisi olan varsa cevap lütfen

Dusuk çıktı derken canım ? Benim troid sorunum var ilaç kullanıyorum 6 haftada bir takip ettirmem lazım

İnşallah her şey Rabbim istediğin gibi nasip etsin sana. Olumlu düşün. Bi haber aldığın zaman bana da söyle. Seni takipdeyim
Canım benim sağol amin inşallah :) Dua et.. Tamam zaten aklımdasın şu durum bi açığa kavuşsun Sende durumlar nasıl herşey yolunda mı ? Ne aşamadasın kalp atışını duydun mu?

S
Dusuk çıktı derken canım ? Benim troid sorunum var ilaç kullanıyorum 6 haftada bir takip ettirmem lazım
senin sorunun ne Can'ım benim tahlillerim hep iyi çıktı ama tiroit çok düşük çıktı doktorum dahiliye randevu al dedi bugün aldım gidecem ama çok sıkıntılı şeyler okudum hamilelikte düşük tehlikesi falan okuyunca panikledim senin ilk hamileliğin mi ths yüksek mi düşük mü

İlk hamilelegim değil troid ilk hamileligimde 4.2 çıkmıştı . sonrasında başladım ilaca 2 senedir kullanıyorum . evet troid önemli fakat stres yapma stres daha önemli. Herşeyin bir ilacı var için rahat olsun

Selam hanımlar Allah'ın Selamı üstünüzde olsun ve güzel bir hamilelik geçirin :)bugun nasılsınsız

Canım benim sağol amin inşallah :) Dua et.. Tamam zaten aklımdasın şu durum bi açığa kavuşsun Sende durumlar nasıl herşey yolunda mı ? Ne aşamadasın kalp atışını duydun mu?
Şükür her şey yolunda, ben duydum. Tüm doktorları denedim ve sonunda birine karar verdim

Şükür her şey yolunda, ben duydum. Tüm doktorları denedim ve sonunda birine karar verdim
Ayy çok sevindim :) Kalp atışını duymak sanırım çok farklı bir şeydir Güzel doktor sorunu çözüldü yani Hangi şehirdesin?

Ayy çok sevindim :) Kalp atışını duymak sanırım çok farklı bir şeydir Güzel doktor sorunu çözüldü yani Hangi şehirdesin?
Kuşadasında, iyi doktor bulmak çok zor, ya İzmire, ya da Aydına gitmek zorunda kalıyoruz. Tüm özellere gittim Kuşadasında, en iyi ve tecrübeli doktor declet hastanesi oldu. İnşallah şimdilik ona devam edeceğim. Bu arada kan değerlerim düşmüş şimdi geldim sağlık ocağından.. Bebiş kanımı kendisi için depolamış sen nerdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…