aynen
canım benim çok şükür bebeğimizin varlığını hissediyorum. 2 gün önce giydiğim pantol 2 gün sonra daha çok sıkıyor gün güne nasıl değişiyoruz.
Gözün aydın canım:) Allah sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin hamileliğini...Darısı başıma :)Aramıza yeni katılanlar,hepinizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olsunKalp atışını duymak güze bi his Ben bu gün 2. kez duydum, şükür Rabbime
merhaba kızlar bende yeni üye oldum sizin engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum:) benim reglime 3 gün kaldı ama kahverengi leke geldi kasıklarım çok sancılı her tarafım şişti göğüslerim şişti. acaba hamilemiyim çok merak ediyorum hiç böyle olmamıştım.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
canım merhaba;
istersen idrar tahlili yap. öğrenebilirsin mesela bende adetim gecikmeden test yaptım. olumlu çıkmıştı. leke gelmişti mesela bende de bide sancım vardı senin gibi
Aslında bunlar psikolojik de olabilir. Rahat olalım mutlu olalım umutlu olalım. Ben işyerinde stresliyim bu yüzden eşim bana kızıyor, bebeğimiz de sinir stresli olacak diye...
Siz çalışıyor musunuz?
Aslında bunlar psikolojik de olabilir. Rahat olalım mutlu olalım umutlu olalım. Ben işyerinde stresliyim bu yüzden eşim bana kızıyor, bebeğimiz de sinir stresli olacak diye...
Siz çalışıyor musunuz?
teşekkür ederim canım, sen doktora gittin mi?Gözün aydın canım:) Allah sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin hamileliğini...Darısı başıma :)
Evet çarşamba gitmiştim canım..Bu sefer asıl takibimi yapan doktora gittim.bu doktorda göremedi ama bebeğin hesaplamalara göre tahmin edilen haftadan daha küçük olduğunu söyledi.Bu yüzden görünmeyebilir dedi.Ama tabi bu sadece bir tahmin olduğundan tahlil istedi.Tahliller de dün çıktı.Kan değerin çok güzel ama progesteronun düşük dedi, ilaç verdi.Kullanıp pazartesi gel dedi.Yani anlayacağın Medicalpark hastanesindeki dr pınar hanımın dediğini yapsaydım şimdiye çoktan kürtaj olmuştum.Ama bu hafta gittiğim asıl takibimi yapan doktorum prof. ve durumu daha iyi inceliyor..İki gündür ona gidiyorum ve bana olumsuz tek kelime etmedi...teşekkür ederim canım, sen doktora gittin mi?
İnşallah her şey Rabbim istediğin gibi nasip etsin sana. Olumlu düşün. Bi haber aldığın zaman bana da söyle. Seni takipdeyimEvet çarşamba gitmiştim canım..Bu sefer asıl takibimi yapan doktora gittim.bu doktorda göremedi ama bebeğin hesaplamalara göre tahmin edilen haftadan daha küçük olduğunu söyledi.Bu yüzden görünmeyebilir dedi.Ama tabi bu sadece bir tahmin olduğundan tahlil istedi.Tahliller de dün çıktı.Kan değerin çok güzel ama progesteronun düşük dedi, ilaç verdi.Kullanıp pazartesi gel dedi.Yani anlayacağın Medicalpark hastanesindeki dr pınar hanımın dediğini yapsaydım şimdiye çoktan kürtaj olmuştum.Ama bu hafta gittiğim asıl takibimi yapan doktorum prof. ve durumu daha iyi inceliyor..İki gündür ona gidiyorum ve bana olumsuz tek kelime etmedi...
Merhaba arkadaşlar geçen yazdım ama kimseden cevap gelmedi tiroit testi yaptıranız oldu mu benim ki düşük çıktı bugün 4 te doktora gidecem ama çok tedirginim Aramızda bilgisi olan varsa cevap lütfen
Canım benim sağol amin inşallah :) Dua et.. Tamam zaten aklımdasın şu durum bi açığa kavuşsunİnşallah her şey Rabbim istediğin gibi nasip etsin sana. Olumlu düşün. Bi haber aldığın zaman bana da söyle. Seni takipdeyim
senin sorunun ne Can'ım benim tahlillerim hep iyi çıktı ama tiroit çok düşük çıktı doktorum dahiliye randevu al dedi bugün aldım gidecem ama çok sıkıntılı şeyler okudum hamilelikte düşük tehlikesi falan okuyunca panikledim senin ilk hamileliğin mi ths yüksek mi düşük müDusuk çıktı derken canım ? Benim troid sorunum var ilaç kullanıyorum 6 haftada bir takip ettirmem lazım
Dusuk çıktı derken canım ? Benim troid sorunum var ilaç kullanıyorum 6 haftada bir takip ettirmem lazım
S
senin sorunun ne Can'ım benim tahlillerim hep iyi çıktı ama tiroit çok düşük çıktı doktorum dahiliye randevu al dedi bugün aldım gidecem ama çok sıkıntılı şeyler okudum hamilelikte düşük tehlikesi falan okuyunca panikledim senin ilk hamileliğin mi ths yüksek mi düşük mü
inşallah canım. çok şükür iyiyim oturduğum zaman kasık agrılarını saymazsak pantoldan dolayı :) sen nasılsın?Selam hanımlar Allah'ın Selamı üstünüzde olsun ve güzel bir hamilelik geçirin :)bugun nasılsınsız
Şükür her şey yolunda, ben duydum. Tüm doktorları denedim ve sonunda birine karar verdimCanım benim sağol amin inşallah :) Dua et.. Tamam zaten aklımdasın şu durum bi açığa kavuşsunSende durumlar nasıl herşey yolunda mı ? Ne aşamadasın kalp atışını duydun mu?
Ayy çok sevindim :) Kalp atışını duymak sanırım çok farklı bir şeydirŞükür her şey yolunda, ben duydum. Tüm doktorları denedim ve sonunda birine karar verdim
Kuşadasında, iyi doktor bulmak çok zor, ya İzmire, ya da Aydına gitmek zorunda kalıyoruz. Tüm özellere gittim Kuşadasında, en iyi ve tecrübeli doktor declet hastanesi oldu. İnşallah şimdilik ona devam edeceğim. Bu arada kan değerlerim düşmüşAyy çok sevindim :) Kalp atışını duymak sanırım çok farklı bir şeydirGüzel doktor sorunu çözüldü yani Hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?