2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Ben Ankara'dayım.Hastane ve doktor alternatifi çok..Ben Gazi Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ve memnunum doktorumdan.Ozaman sana düşen kan depolayıcı besinler tüketmek

Canım hassas testlerden yaparsan belli olabilir, benimde 2-3 gün önceden belli oldu. Dayanamayıp yapmıştım :)

Cok heyecanliyim canlar bugun aksam olmak bilmedi son 1.30 saat hakkimda ve hakkinizda hayirlisi olsun ogrenince hemen haber vericem

He ya açlık sabahları çok oluyor ben de

Canım aslında bende yoktu, son 2-3 gündür acıktıgımı hissediyorum ben.

folik asit kullanıyorum ondan sanırım sabah kahvaltı yapıyorum öğle olmadan geri acıkıyorum bide ikindi acıkıyorum akşamda yemek yiyorum günde 4 öğün yemek yer oldum :) az az yemeye ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum fazla kilo artışı olmasın diye :) bizim bebeklerin tam gelişim zamanı ya vücuttaki besinden enerjiden gelişiyorlar

Bende folik asit kullanıyorum, açlık mı yapıyor o canım

Sağol Can'ım inşallah bende tahlil yaptırdım yarın belli olacak bakalım inşallah ilacada gerek duymam sen ilaç kullanıyormusun suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…