- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Ben zaten çok zayıf başlayamadım hamileliğe, inşallah çok kilo almam. Oyüzden sordum folik asit yediriyomu diye bilmiyordum.folik asitler genelde iştah açıyor diye biliyorum
Kalp atışını duymayı okadar istiyorumki bilemezsinbenim kontrolüm 2 hafta sonra kalp atışını dinlemek ve test yapmak için gidecem.
Ben zaten çok zayıf başlayamadım hamileliğe, inşallah çok kilo almam. Oyüzden sordum folik asit yediriyomu diye bilmiyordum.
Kalp atışını duymayı okadar istiyorumki bilemezsin
Doğru haklısın canım ilk 3 ay çok dikkat etmeliyiz sağlıklı beslenmemiz lazım.canım kullanmaya başladım başlayalı sürekli acıkıyorum bide dediğim gibi bebekler gelişiyor ya bizim vücudumuzdan alıyolar herşeyi,
evet canım günde bir bardak süt yada bir kase yoğurt muhakkak yemeliyiz kızlar :) ona dikkat etmeye çalışıyorum benDoğru haklısın canım ilk 3 ay çok dikkat etmeliyiz sağlıklı beslenmemiz lazım.
ayy ewet bende çok istiyorum ve çok korkuyorum canım
Ben sade süt içemiyorumda kakaolu, çilekli, muzlu alıp içiorum :):)evet canım günde bir bardak süt yada bir kase yoğurt muhakkak yemeliyiz kızlar :) ona dikkat etmeye çalışıyorum ben
Mesela doktor 2 hafta sonra gittiğimde test yapacagını söyledi şimdiden onun sonucunu düşünüyorum iyi bişey değil ama napim canımBende korkuyorum duyamazsam diye, böyle şeyler düşünmememiz lazım ama engel olamıyoruz işte.
Meyveli yoğurtlarıda tercih edebilirsin canım bende içiyorum kakaolu çilekli muzlu sütlerden. Yemegin yanında bi kase yoğurt tüketmeye calışıyorummBen sade süt içemiyorumda kakaolu, çilekli, muzlu alıp içiorum :):)
Meyve tüketimi doğal besinler tüketimi çok önemli canımHenuz oyle besinlere gecemedim cunku endiseliyim kendimi kaptirmak istemiyorum buyuzden biraz daha bekleyecegim benimde bildigim gunde bir yesil elma ve soda mutlaka sizde icin teyin doktorum demisti
Gayet iyi canım hayırlı olsun diyelim o zamanKizlar aldim sonucumu 26sinda 44 29unda 157 4unde 801 iyi dimi
Amin canım ben herseye cok dikkat ediyorum. Hamilelikte hormon değiştiği için unutkanlığa neden oluyor kuruyemişi muhakkak tüketmeliyizFolikasit vitamin ilacı kızlar bebişimiz için süt yoğurt peynir mutlaka günlük yenmeli ben sütü içebildiğim kadar içiyorum bir bardakta kalmayın mutlaka balık balık yapamıyorsunuz ton balık kuruyemişi de hayatınızdan eksik etmeyin artı meyve balık dışındaki herşeyi günlük almamız gerekiyor haftada bir bilemediniz iki hafta bir balık tüketmek lazım soda doktorum midede yanma olursa günde bir tane içebilirsiniz dedi ben kilo alırım diye korkmayın yeterki bebeğimize yarasın yediklerimiz ve ilk üç ay her anne adayı için tehlikeli dikkat etmek lazım bol bol dinlenmek rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağa düzgün evlat nasip etsin isteyipte olmayanlarda en kısa sürede rabbim nasip etsin inşallah
Arkadaşlar cinsel ilişki sonrası kanaması olan varmı. Benim oldu leke şeklinde geliyor 2 gündür endişelendim bilgisi olan varmı ?
Bende hem çok fena agrı oluyodu bu defa hafif kanamam oldu korkacak bişey yoktur değilmiMerhaba, bebegin hayirli olsun. Bnm kanamam olmadi ama asiri sancim oluyo. Hatta cogu zaman yarida kesiyorum agridan. Bi doktora gorunmende fayda olabilir. Hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?