2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Arkadaşlar cinsel ilişki sonrası kanaması olan varmı. Benim oldu leke şeklinde geliyor 2 gündür endişelendim bilgisi olan varmı ?
İlk bir iki ay kanama olduysa uzak durum tatlım öyle okudum ben.

CNN benimde aynı ama bugun midem biraz tuhaf ev iş yaptım biraz bol seyler giy canım benim rahat ederirsin :)

Amin canım ben herseye cok dikkat ediyorum. Hamilelikte hormon değiştiği için unutkanlığa neden oluyor kuruyemişi muhakkak tüketmeliyiz
Evet bana da doktorum bu gittiğimde sesi unutkanlık yapar diye şaşırdım

Arkadaşlar cinsel ilişki sonrası kanaması olan varmı. Benim oldu leke şeklinde geliyor 2 gündür endişelendim bilgisi olan varmı ?
Bende kanama olmadı ama biz nadir giriyoruz ilk üç ay dan dolayı çok mu giriyorsun Can'ım acaba ilişkiye belki ondandır

Kızlar Selam
Sabah doktor randevumuz var. En son ayın 23 ünde beta hcg baktırdım. 930 çıkmıştı. Şuan kese görünecek kadar yükselmiştir diye düşünüyorum. Belki miniğim bize süpriz yaparsa kalp atışını da duyarız. Dualarınızı esirgemeyin.

10.000 in üzerinde kalp atışı goruluyordu yanlış hatirlamiyorsam. Sizinde geçmiş olması gerekiyor insanlar duyarsınız pıt pitlari

Slm kızlar aramıza yeni katıldım.Benim sat 25 ocak Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

Bende kanama olmadı ama biz nadir giriyoruz ilk üç ay dan dolayı çok mu giriyorsun Can'ım acaba ilişkiye belki ondandır
Yok canım çok değil öyle bende dikkat ediyorum sıklığına hamilelikten dolayı bu defa kanama oldu işte azalmaya başladı çok şükür

Meyveli yoğurtlarıda tercih edebilirsin canım bende içiyorum kakaolu çilekli muzlu sütlerden. Yemegin yanında bi kase yoğurt tüketmeye calışıyorumm

Yoğurduda sevmiorum oyuzden meyveli yogurtlardan aliyorum onuda
Sabahlari ceviz findik veya fistik yiorum mutlaka

Güzel ve mutlu haberlerle gel canim insallah

Merhaba arkadaşlar geçen yazdım ama kimseden cevap gelmedi tiroit testi yaptıranız oldu mu benim ki düşük çıktı bugün 4 te doktora gidecem ama çok tedirginim Aramızda bilgisi olan varsa cevap lütfen

Ben de kan testi yaptırdım 4 gün oldu fakat sonuçları henüz gelmedi. Tiroit de onlardan biri...
Bu genel kontrol amaçlı yapılan testler. Bence biraz rahatlayın ve hamileliğinizin keyfini çıkartın

Günaydın

günaydın taze anneler sayfamıza liste mi yapsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…