İlk bir iki ay kanama olduysa uzak durum tatlım öyle okudum ben.Arkadaşlar cinsel ilişki sonrası kanaması olan varmı. Benim oldu leke şeklinde geliyor 2 gündür endişelendim bilgisi olan varmı ?
Bende hem çok fena agrı oluyodu bu defa hafif kanamam oldu korkacak bişey yoktur değilmi
Canım benim de aynı ev iş yaptım ve bol seyler giy canım daha rahat edersin :)inşallah canım. çok şükür iyiyim oturduğum zaman kasık agrılarını saymazsak pantoldan dolayı :) sen nasılsın?
Evet bana da doktorum bu gittiğimde sesi unutkanlık yapar diye şaşırdımAmin canım ben herseye cok dikkat ediyorum. Hamilelikte hormon değiştiği için unutkanlığa neden oluyor kuruyemişi muhakkak tüketmeliyiz
Bende kanama olmadı ama biz nadir giriyoruz ilk üç ay dan dolayı çok mu giriyorsun Can'ım acaba ilişkiye belki ondandırArkadaşlar cinsel ilişki sonrası kanaması olan varmı. Benim oldu leke şeklinde geliyor 2 gündür endişelendim bilgisi olan varmı ?
Kızlar Selam
Sabah doktor randevumuz var. En son ayın 23 ünde beta hcg baktırdım. 930 çıkmıştı. Şuan kese görünecek kadar yükselmiştir diye düşünüyorum. Belki miniğim bize süpriz yaparsa kalp atışını da duyarız. Dualarınızı esirgemeyin.
Yok canım çok değil öyle bende dikkat ediyorum sıklığına hamilelikten dolayı bu defa kanama oldu işte azalmaya başladı çok şükürBende kanama olmadı ama biz nadir giriyoruz ilk üç ay dan dolayı çok mu giriyorsun Can'ım acaba ilişkiye belki ondandır
Slm kızlar aramıza yeni katıldım.Benim sat 25 ocak Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Canım benim de aynı ev iş yaptım ve bol seyler giy canım daha rahat edersin :)
Evet bana da doktorum bu gittiğimde sesi unutkanlık yapar diye şaşırdım
Meyveli yoğurtlarıda tercih edebilirsin canım bende içiyorum kakaolu çilekli muzlu sütlerden. Yemegin yanında bi kase yoğurt tüketmeye calışıyorumm
Kızlar Selam
Sabah doktor randevumuz var. En son ayın 23 ünde beta hcg baktırdım. 930 çıkmıştı. Şuan kese görünecek kadar yükselmiştir diye düşünüyorum. Belki miniğim bize süpriz yaparsa kalp atışını da duyarız. Dualarınızı esirgemeyin.
Amin canım, Allah saglikla sansla kucagimiza almayi nasp etsin insallah.Slm kızlar aramıza yeni katıldım.Benim sat 25 ocak Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Merhaba arkadaşlar geçen yazdım ama kimseden cevap gelmedi tiroit testi yaptıranız oldu mu benim ki düşük çıktı bugün 4 te doktora gidecem ama çok tedirginim Aramızda bilgisi olan varsa cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?