2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

DOĞRU SÖLÜYOSUN 9 AY ZOR GEÇİCEK SANIRIM AMA ALLAH BÜYÜKTÜR YA KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN EN ÖNEMLİSİ DE SAĞLIKLI DOĞSUN

Arkadaşlar merhaba durumumu merak edenler vardır..Pazartesi doktora gittim ve bebek yine görünmedi.Kese büyümüş ama bebek yine yoktu.Kan tahlili istedi dr. Sonuç çıkınca hemen göreyim dedi.Bekledik ve sonuç çıkınca hemen soluğu doktorun yanında aldık.Progesteron değerim yükselmiş ilaç sayesinde ama kan degerim yarı yarıya düşmüş.Zaten hemen anladık ki olay bitmiş.Doktorda böyle söyledi.Artık beklemenin anlamı yok kürtaj dedi.Beklesek faydası olur mı deşik.Psikolojik olarak dahada yıpratıcı olur dedi.Zaten gelişmeyecek durum belli dedi.Ve Dün kürtaj oldum.Evdeyim raporluyum.Şunu anladım ki hemen heyecanlanmaya gerek yok, yol kesesinin oluşması olumlu düşünmeye sevketmemeli ve kanamanın olmaması da önemli değil.Yani anlayacağınız Allah o bebeği yaşaracaksa her türlü yaşatır yaşatmayacaksa da herşey olumlu gitsede yaşamaz...Hep hayırlısı olsun diye dua etmiştik demek ki hayırlısı böyleymiş..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirtsin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah... AGRA

CANIM HCG DEĞERLERİN NASIL DOĞUMLARIMIZ AYNI TARİHE DENK GELİYO BEN BUGÜN KESEYİ GÖREMEDİM
Canim yarin gorursun insallah endiselenme strese girme boyle diyorum ama suan icim icimi yiyo bakalim yarin nolcak bugun bitermi diye kendime sorup duruyorum allahim yardimcimiz olsun

deyisikbiseey canim cok uzulduminsallah yakin zamanda hamile kalir saglikca alirsin kucagina gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun. sana bişey olmamış önemli olan o. bundan sonra hamile kalman daha kolay olur allahın izniyle.

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN. HERŞEY ALLAHTAN. BİZİMDE SINAVIMIZ BU İNŞALLAH SON SINAV OLUR. kUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN İNŞALLAH.

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN. HERŞEY ALLAHTAN. BİZİMDE SINAVIMIZ BU İNŞALLAH SON SINAV OLUR. kUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN İNŞALLAH.
Amin canım inşallah...Evet herşey bir imtihan..İman ettik O'na...

çok üzüldüm canım .. Hayırlısı bu imiş demek ki. Hiç üzme kendini, inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı hamilelik keçirirsin. Senin için dua edeceğim. gerçekden üzüldüm...

Canım çok geçmiş olsun.Neler hissettiğini anlayabiliyorum moralini yüksek tut ve hayırlısı böyleymiş diye düşünüyo.Allahım tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…