Allah yardımcın olsun Can'ım yaşamayan bilemez tabiki allahım bir daha göstermesin duam seninleYÜKSELİYOR CANIM ÇÜK ŞÜKÜR 2 GÜNDE NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ ALLAH BÜYÜKTÜR YA DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM OLDU KALP ATIŞLARINI DUYMADAN RAHATLAYAMIYCAM : )
Aynen önce kese diyoruz sonra kalp atışı diyoruz her doktora gittiğimizde herşey acaba yolunda mı diyoruz ilk üç ay geçer inşallah diyoruz insanın ilk gebeliği çok stresli oluyor rabbim hepimize Yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinCanım ben tam 6 haftalıkken gittim kalp atışlarını duydum, kimisi 7.haftasında duyuyormuş yani aklına yanlış bişe gelmesin diye yazim dedim.
Bende kalp atışlarını duysam rahatlıcam diyodum ama öyle olmuyor, başka birşey buluyorsun kafana takacak emin ol :)
Geçmiş olsun Çok üzüldüm allah yardımcın olsun çok doğru bir laf etmişin hayırlısı demekki böyleymiş önce hayırlısını dilemek lazım allahım vakti Zaman'ında cocuk nasip eder inşallah Can'ım bizde 5 6 ay korunmadık öyle oldu herkes bana acele etme ne stres yapıyorsun demişti insan kendini çok eksik hissediyor sonra hayırlısı ne Zaman ise o Zaman rabbim nasip eylesin dedim hayırlısı bu zamanıymış hayırlısıyla da inşallah kucağımıza almayı nasip eder ve inşallah en kısa sürede sanada rabbim nasip eder duam seninleArkadaşlar merhaba durumumu merak edenler vardır..Pazartesi doktora gittim ve bebek yine görünmedi.Kese büyümüş ama bebek yine yoktu.Kan tahlili istedi dr. Sonuç çıkınca hemen göreyim dedi.Bekledik ve sonuç çıkınca hemen soluğu doktorun yanında aldık.Progesteron değerim yükselmiş ilaç sayesinde ama kan degerim yarı yarıya düşmüş.Zaten hemen anladık ki olay bitmiş.Doktorda böyle söyledi.Artık beklemenin anlamı yok kürtaj dedi.Beklesek faydası olur mı deşik.Psikolojik olarak dahada yıpratıcı olur dedi.Zaten gelişmeyecek durum belli dedi.Ve Dün kürtaj oldum.Evdeyim raporluyum.Şunu anladım ki hemen heyecanlanmaya gerek yok, yol kesesinin oluşması olumlu düşünmeye sevketmemeli ve kanamanın olmaması da önemli değil.Yani anlayacağınız Allah o bebeği yaşaracaksa her türlü yaşatır yaşatmayacaksa da herşey olumlu gitsede yaşamaz...Hep hayırlısı olsun diye dua etmiştik demek ki hayırlısı böyleymiş..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirtsin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...AGRA
Canım gecmiş olsun tekrar olur Allah'ın izni ileArkadaşlar merhaba durumumu merak edenler vardır..Pazartesi doktora gittim ve bebek yine görünmedi.Kese büyümüş ama bebek yine yoktu.Kan tahlili istedi dr. Sonuç çıkınca hemen göreyim dedi.Bekledik ve sonuç çıkınca hemen soluğu doktorun yanında aldık.Progesteron değerim yükselmiş ilaç sayesinde ama kan degerim yarı yarıya düşmüş.Zaten hemen anladık ki olay bitmiş.Doktorda böyle söyledi.Artık beklemenin anlamı yok kürtaj dedi.Beklesek faydası olur mı deşik.Psikolojik olarak dahada yıpratıcı olur dedi.Zaten gelişmeyecek durum belli dedi.Ve Dün kürtaj oldum.Evdeyim raporluyum.Şunu anladım ki hemen heyecanlanmaya gerek yok, yol kesesinin oluşması olumlu düşünmeye sevketmemeli ve kanamanın olmaması da önemli değil.Yani anlayacağınız Allah o bebeği yaşaracaksa her türlü yaşatır yaşatmayacaksa da herşey olumlu gitsede yaşamaz...Hep hayırlısı olsun diye dua etmiştik demek ki hayırlısı böyleymiş..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirtsin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...AGRA
Çok zor şeyler atlatmışsın ama bu sefer sorunsuz olacak ben hissediyorum canım. Duamızı eksik etmeyelim bu sefer sağlıklı olacak Allahın izniyle.YÜKSELİYOR CANIM ÇÜK ŞÜKÜR 2 GÜNDE NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ ALLAH BÜYÜKTÜR YA DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM OLDU KALP ATIŞLARINI DUYMADAN RAHATLAYAMIYCAM : )
Canım üzüldüm allahım sana güç versin yine olur lütfen kendini yıpratma. Herkesin başına gelebilir sakın kendinde bir şey arama olur mu?Arkadaşlar merhaba durumumu merak edenler vardır..Pazartesi doktora gittim ve bebek yine görünmedi.Kese büyümüş ama bebek yine yoktu.Kan tahlili istedi dr. Sonuç çıkınca hemen göreyim dedi.Bekledik ve sonuç çıkınca hemen soluğu doktorun yanında aldık.Progesteron değerim yükselmiş ilaç sayesinde ama kan degerim yarı yarıya düşmüş.Zaten hemen anladık ki olay bitmiş.Doktorda böyle söyledi.Artık beklemenin anlamı yok kürtaj dedi.Beklesek faydası olur mı deşik.Psikolojik olarak dahada yıpratıcı olur dedi.Zaten gelişmeyecek durum belli dedi.Ve Dün kürtaj oldum.Evdeyim raporluyum.Şunu anladım ki hemen heyecanlanmaya gerek yok, yol kesesinin oluşması olumlu düşünmeye sevketmemeli ve kanamanın olmaması da önemli değil.Yani anlayacağınız Allah o bebeği yaşaracaksa her türlü yaşatır yaşatmayacaksa da herşey olumlu gitsede yaşamaz...Hep hayırlısı olsun diye dua etmiştik demek ki hayırlısı böyleymiş..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirtsin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...AGRA
Canım çok sağol...amin inşallah hayırlısı. .çok üzüldüm canım .. Hayırlısı bu imiş demek ki. Hiç üzme kendini, inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı hamilelik keçirirsin. Senin için dua edeceğim. gerçekden üzüldüm...
Amin canım inşallah çok sağol...Canım çok geçmiş olsun.Neler hissettiğini anlayabiliyorum moralini yüksek tut ve hayırlısı böyleymiş diye düşünüyo.Allahım tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım çok sağol...Dua edin lütfen...Canım üzüldüm allahım sana güç versin yine olur lütfen kendini yıpratma. Herkesin başına gelebilir sakın kendinde bir şey arama olur mu?
Amin canım çok sağol...Dualarınızda unutmayın inşallah..Hamileliğin hayırlı sağlıklı geçsin inşallah...Geçmiş olsun Çok üzüldüm allah yardımcın olsun çok doğru bir laf etmişin hayırlısı demekki böyleymiş önce hayırlısını dilemek lazım allahım vakti Zaman'ında cocuk nasip eder inşallah Can'ım bizde 5 6 ay korunmadık öyle oldu herkes bana acele etme ne stres yapıyorsun demişti insan kendini çok eksik hissediyor sonra hayırlısı ne Zaman ise o Zaman rabbim nasip eylesin dedim hayırlısı bu zamanıymış hayırlısıyla da inşallah kucağımıza almayı nasip eder ve inşallah en kısa sürede sanada rabbim nasip eder duam seninle
İnşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın ve burdan bizlere Mutlu haberi verirsin Can'ımAmin canım çok sağol...Dualarınızda unutmayın inşallah..Hamileliğin hayırlı sağlıklı geçsin inşallah...
Merhaba ben de 26 günde bir oluyordum. Yumurtalama günlerim değişiyordu ama, hamile kaldığım ay yumurtalama gününm 10 ve 11. gun oldu. sen 10. gunden 16.gunedek her gun ılıshkıde olmaya çalış. Cunku bazen bende yumurtalama 15 günde oluyordu. değişiyor..Gunaydın kızlar. Benn 26 gunde bır adet oluyorum. Kaçıncı gunler yumurtlamam oluyodur sızce. Herkes 12 14 gunler baslıyor dıyor. Ama 26 gunde bır olunca dahamı erkken oluyodurki. Bız o gunlerı degerlendırıyoruz ama acaba dahamı erken yumurta oluyor. Aranızda 26 gunde bır adet olup hamıle kslan varmı.
Aynen önce kese diyoruz sonra kalp atışı diyoruz her doktora gittiğimizde herşey acaba yolunda mı diyoruz ilk üç ay geçer inşallah diyoruz insanın ilk gebeliği çok stresli oluyor rabbim hepimize Yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Tesekkur ederım canım. Bugun 15. Gunum. Gecen haftayı degerlendırdık. İnşallah bu sefer tutar.Merhaba ben de 26 günde bir oluyordum. Yumurtalama günlerim değişiyordu ama, hamile kaldığım ay yumurtalama gününm 10 ve 11. gun oldu. sen 10. gunden 16.gunedek her gun ılıshkıde olmaya çalış. Cunku bazen bende yumurtalama 15 günde oluyordu. değişiyor..
Merhaba ben de 26 günde bir oluyordum. Yumurtalama günlerim değişiyordu ama, hamile kaldığım ay yumurtalama gününm 10 ve 11. gun oldu. sen 10. gunden 16.gunedek her gun ılıshkıde olmaya çalış. Cunku bazen bende yumurtalama 15 günde oluyordu. değişiyor..[/
bişey soracagım. Yumurtlama gunlerınde akıntı oluyorya. Ogunlerdemı gebe kalınıyor. Kuru oldugumuz zaman gebelık olmuyormuMerhaba ben de 26 günde bir oluyordum. Yumurtalama günlerim değişiyordu ama, hamile kaldığım ay yumurtalama gününm 10 ve 11. gun oldu. sen 10. gunden 16.gunedek her gun ılıshkıde olmaya çalış. Cunku bazen bende yumurtalama 15 günde oluyordu. değişiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?