2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

YÜKSELİYOR CANIM ÇÜK ŞÜKÜR 2 GÜNDE NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ ALLAH BÜYÜKTÜR YA DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM OLDU KALP ATIŞLARINI DUYMADAN RAHATLAYAMIYCAM : )
Allah yardımcın olsun Can'ım yaşamayan bilemez tabiki allahım bir daha göstermesin duam seninle

Aynen önce kese diyoruz sonra kalp atışı diyoruz her doktora gittiğimizde herşey acaba yolunda mı diyoruz ilk üç ay geçer inşallah diyoruz insanın ilk gebeliği çok stresli oluyor rabbim hepimize Yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun Çok üzüldüm allah yardımcın olsun çok doğru bir laf etmişin hayırlısı demekki böyleymiş önce hayırlısını dilemek lazım allahım vakti Zaman'ında cocuk nasip eder inşallah Can'ım bizde 5 6 ay korunmadık öyle oldu herkes bana acele etme ne stres yapıyorsun demişti insan kendini çok eksik hissediyor sonra hayırlısı ne Zaman ise o Zaman rabbim nasip eylesin dedim hayırlısı bu zamanıymış hayırlısıyla da inşallah kucağımıza almayı nasip eder ve inşallah en kısa sürede sanada rabbim nasip eder duam seninle

Yaa bugün gerçekten çok üzüldüm kürtaj yapan arkadaşa inşallah başka kötü haber almayız en kötü haberimiz mide bulantıları kilo almak olur rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımız eksik olmasın kızlar

Canım gecmiş olsun tekrar olur Allah'ın izni ile

YÜKSELİYOR CANIM ÇÜK ŞÜKÜR 2 GÜNDE NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ ALLAH BÜYÜKTÜR YA DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM OLDU KALP ATIŞLARINI DUYMADAN RAHATLAYAMIYCAM : )
Çok zor şeyler atlatmışsın ama bu sefer sorunsuz olacak ben hissediyorum canım. Duamızı eksik etmeyelim bu sefer sağlıklı olacak Allahın izniyle.

Canım üzüldüm allahım sana güç versin yine olur lütfen kendini yıpratma. Herkesin başına gelebilir sakın kendinde bir şey arama olur mu?

Canım çok sağol...amin inşallah hayırlısı. .

Canım çok geçmiş olsun.Neler hissettiğini anlayabiliyorum moralini yüksek tut ve hayırlısı böyleymiş diye düşünüyo.Allahım tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah çok sağol...

Amin canım çok sağol...Dualarınızda unutmayın inşallah..Hamileliğin hayırlı sağlıklı geçsin inşallah...

Arkadaşlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Bundan sonraki süreç için dua istiyorum sizden..Allah kimseye bu kötü durumu yaşatmasın.Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.Hamilelik süreciniz sorunsuz geçsin inşallah...

Gunaydın kızlar. Benn 26 gunde bır adet oluyorum. Kaçıncı gunler yumurtlamam oluyodur sızce. Herkes 12 14 gunler baslıyor dıyor. Ama 26 gunde bır olunca dahamı erkken oluyodurki. Bız o gunlerı degerlendırıyoruz ama acaba dahamı erken yumurta oluyor. Aranızda 26 gunde bır adet olup hamıle kslan varmı.

Merhaba ben de 26 günde bir oluyordum. Yumurtalama günlerim değişiyordu ama, hamile kaldığım ay yumurtalama gününm 10 ve 11. gun oldu. sen 10. gunden 16.gunedek her gun ılıshkıde olmaya çalış. Cunku bazen bende yumurtalama 15 günde oluyordu. değişiyor..

Amin canım, Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Birde ben herşeyi merak edip okuduğum içinde böyle takar oldum ya birşey olursa diye. Çokta meraklanıp okumamak lazım :)

Tesekkur ederım canım. Bugun 15. Gunum. Gecen haftayı degerlendırdık. İnşallah bu sefer tutar.

akıntı ve kasıklarda ufak agrı hıss etdıyın zaman yumurta catlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…