2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Sız ovulasyon testımı kullandınız

Gunaydin canlarrr simdi doktordan geliyorum sukurler olsun hersey yolunda kesemizi gorduk bebegin esini gosterdi yolk kesesi olusmus ve nokta kadar bebegi haftaya tekrar gidecegim allahin izni ile ignemede basladim darisi sizlere olsun canlar

Gunaydin canlarrr simdi doktordan geliyorum sukurler olsun hersey yolunda kesemizi gorduk bebegin esini gosterdi yolk kesesi olusmus ve nokta kadar bebegi haftaya tekrar gidecegim allahin izni ile ignemede basladim darisi sizlere olsun canlar

Maşallah canım, hep böyle devam eder inşallah :)

Sız ovulasyon testımı kullandınız
yok, yumurtamı doktor takıp etti, ve çatlama gününü söyledi, aslında çatlatma iğnesi vuracaktı, ama yumurta kendiliğinden çatlamıştı çatlamadan bir önceki gece ve aynı gün ilişkide olduk. O kadar.

İnşallah hep sağlıklı devam etsin hamileliğin.

Takıbe adetlıykenmı baslanıyor canım. Yoksa bıttıgı gunmu. Bende yaptırayım.

merhaba arkadaşlar artık doğru düzgün giremez oldum mide bulantısı baş dönmesinden bıktım iyce. sürekli olurmu mide bulantısı ya hiç geçmez oldu artık.

Gözünaydın canım çok sevindim .

merhaba arkadaşlar artık doğru düzgün giremez oldum mide bulantısı baş dönmesinden bıktım iyce. sürekli olurmu mide bulantısı ya hiç geçmez oldu artık.

Aaa ölemi canım, inşallah bir süre sonra geçer. Mide bulantısı için sade soda ve tuzlu kraker önerebilirim.

Bende 7. haftadan başladı, sabahdan oğle yemeye kadar bulantılar. son bi kaç gündü azalmış sanki. her gün değişiyor, bir gün daha iyi oluyorum daha az bulantı oluyor, öbürü gün çok oluyo bulantı, enerjisiz oluyorum..

Ben adetim bitikten 6 gün sonra doktora muayene olmaya gitmiştim daha hamile değilken cok güzel yumurtan var demişti 4 gün üst üsüne ilişkiye girin demişti ama ben ondan sonraki ay hamile kaldım

Çok uzun süreç değil, doktora gittin mi hiç? Sadece kontrol için? Ben hamile kalmadan önce doktora gidip tüm tahlillerimi verdim.

Bende hiç yoktu dün yemek kokusuna dayanamadım bugün iyiyim umarım olmaz sade soda midene de iyi gelir ayrıca sade sodadaki minarellerden dolayı bebeğe iyi diye duydum

Çok uzun süreç değil, doktora gittin mi hiç? Sadece kontrol için? Ben hamile kalmadan önce doktora gidip tüm tahlillerimi verdim.
Hormon testlerım normal çıktı.sanırım benım yumurtalarda sorun var. Yanı ya gec catlıyor. Ya erken çatlıyor. Belkıde gelişmiyor

Slm arkadaşlar Nasılsıniz? Daha once yazmıştım buraya bende şubatta hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Sizlere bişey sormak istiyorum ben gebelik öncesinde kabizlik sorunu yaşıyodum bu durum gebelikte birlikte iyice zorlaştı ve ben bu durumla nasıl bas edebilirim bilmiyorum bazen çok ikiniyorum bebeğe zararı olurmu acaba ikinmanin. Ciddi derecede şişkinlik sorunum var ilaç kullanmak istemiyorum bildiginiz doğal bişey varsa paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…