Sız ovulasyon testımı kullandınızMerhaba ben de 26 günde bir oluyordum. Yumurtalama günlerim değişiyordu ama, hamile kaldığım ay yumurtalama gününm 10 ve 11. gun oldu. sen 10. gunden 16.gunedek her gun ılıshkıde olmaya çalış. Cunku bazen bende yumurtalama 15 günde oluyordu. değişiyor..
Gunaydin canlarrr simdi doktordan geliyorum sukurler olsun hersey yolunda kesemizi gorduk bebegin esini gosterdi yolk kesesi olusmus ve nokta kadar bebegi haftaya tekrar gidecegim allahin izni ile ignemede basladim darisi sizlere olsun canlar
yok, yumurtamı doktor takıp etti, ve çatlama gününü söyledi, aslında çatlatma iğnesi vuracaktı, ama yumurta kendiliğinden çatlamıştıSız ovulasyon testımı kullandınız
İnşallah hep sağlıklı devam etsin hamileliğin.Gunaydin canlarrr simdi doktordan geliyorum sukurler olsun hersey yolunda kesemizi gorduk bebegin esini gosterdi yolk kesesi olusmus ve nokta kadar bebegi haftaya tekrar gidecegim allahin izni ile ignemede basladim darisi sizlere olsun canlar
Takıbe adetlıykenmı baslanıyor canım. Yoksa bıttıgı gunmu. Bende yaptırayım.yok, yumurtamı doktor takıp etti, ve çatlama gününü söyledi, aslında çatlatma iğnesi vuracaktı, ama yumurta kendiliğinden çatlamıştıçatlamadan bir önceki gece ve aynı gün ilişkide olduk. O kadar.
adetin tam bittikten sonra doktora git, o takip etsin. ne kadardı deniyorsunuz?Takıbe adetlıykenmı baslanıyor canım. Yoksa bıttıgı gunmu. Bende yaptırayım.
Gözünaydın canım çok sevindim .Gunaydin canlarrr simdi doktordan geliyorum sukurler olsun hersey yolunda kesemizi gorduk bebegin esini gosterdi yolk kesesi olusmus ve nokta kadar bebegi haftaya tekrar gidecegim allahin izni ile ignemede basladim darisi sizlere olsun canlar
merhaba arkadaşlar artık doğru düzgün giremez oldum mide bulantısı baş dönmesinden bıktım iyce. sürekli olurmu mide bulantısı ya hiç geçmez oldu artık.
Bende 7. haftadan başladı, sabahdan oğle yemeye kadar bulantılar. son bi kaç gündü azalmış sanki. her gün değişiyor, bir gün daha iyi oluyorum daha az bulantı oluyor, öbürü gün çok oluyo bulantı, enerjisiz oluyorum..merhaba arkadaşlar artık doğru düzgün giremez oldum mide bulantısı baş dönmesinden bıktım iyce. sürekli olurmu mide bulantısı ya hiç geçmez oldu artık.
Ben adetim bitikten 6 gün sonra doktora muayene olmaya gitmiştim daha hamile değilken cok güzel yumurtan var demişti 4 gün üst üsüne ilişkiye girin demişti ama ben ondan sonraki ay hamile kaldımGunaydın kızlar. Benn 26 gunde bır adet oluyorum. Kaçıncı gunler yumurtlamam oluyodur sızce. Herkes 12 14 gunler baslıyor dıyor. Ama 26 gunde bır olunca dahamı erkken oluyodurki. Bız o gunlerı degerlendırıyoruz ama acaba dahamı erken yumurta oluyor. Aranızda 26 gunde bır adet olup hamıle kslan varmı.
Can'ım o Zaman bir doktora git muayhane ol mutlakaBır seneye yakın olmuyor
Bende hiç yoktu dün yemek kokusuna dayanamadım bugün iyiyim umarım olmaz sade soda midene de iyi gelir ayrıca sade sodadaki minarellerden dolayı bebeğe iyi diye duydummerhaba arkadaşlar artık doğru düzgün giremez oldum mide bulantısı baş dönmesinden bıktım iyce. sürekli olurmu mide bulantısı ya hiç geçmez oldu artık.
Hormon testlerım normal çıktı.sanırım benım yumurtalarda sorun var. Yanı ya gec catlıyor. Ya erken çatlıyor. Belkıde gelişmiyorÇok uzun süreç değil, doktora gittin mi hiç? Sadece kontrol için? Ben hamile kalmadan önce doktora gidip tüm tahlillerimi verdim.
Ben 39 yasındayım. Ikı cocugum var 3. Yu çok ıstıyorum. Ama aylardır olmuyorCan'ım o Zaman bir doktora git muayhane ol mutlaka
MaşAllah, o zaman bizim senden sormamız gerekiyorBen 39 yasındayım. Ikı cocugum var 3. Yu çok ıstıyorum. Ama aylardır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?