- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Slm arkadaşlar Nasılsıniz? Daha once yazmıştım buraya bende şubatta hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Sizlere bişey sormak istiyorum ben gebelik öncesinde kabizlik sorunu yaşıyodum bu durum gebelikte birlikte iyice zorlaştı ve ben bu durumla nasıl bas edebilirim bilmiyorum bazen çok ikiniyorum bebeğe zararı olurmu acaba ikinmanin. Ciddi derecede şişkinlik sorunum var ilaç kullanmak istemiyorum bildiginiz doğal bişey varsa paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
Teşekkür ederim arkadaşım ama malum gebelik herseyden midem bulaniyo geçen gün kefir aldım bi kere içtim ertesi gün görmek bile istemedim öylece duruyorlar ama yinede yemem gerekiyo biliyorum zorda olsa tavsiyelerini yapıcam mecburen inşallah atlatirimCanım Merhaba,
Armut, kayısı, incir ve activia yoğurtlarından tavsiye ederim, bana iyi geliyor. Ama düzenli olarak tüketmelisin bunlardan birini 1-2 denemeyle olmuyor. Umarım düzene girer, zor durum..
Teşekkür ederim arkadaşım ama malum gebelik herseyden midem bulaniyo geçen gün kefir aldım bi kere içtim ertesi gün görmek bile istemedim öylece duruyorlar ama yinede yemem gerekiyo biliyorum zorda olsa tavsiyelerini yapıcam mecburen inşallah atlatirim
Teşekkür ederim arkadaşım ama malum gebelik herseyden midem bulaniyo geçen gün kefir aldım bi kere içtim ertesi gün görmek bile istemedim öylece duruyorlar ama yinede yemem gerekiyo biliyorum zorda olsa tavsiyelerini yapıcam mecburen inşallah atlatirim
Tabıkı canım. Sorabılırsın.Slm arkadaşlar Nasılsıniz? Daha once yazmıştım buraya bende şubatta hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Sizlere bişey sormak istiyorum ben gebelik öncesinde kabizlik sorunu yaşıyodum bu durum gebelikte birlikte iyice zorlaştı ve ben bu durumla nasıl bas edebilirim bilmiyorum bazen çok ikiniyorum bebeğe zararı olurmu acaba ikinmanin. Ciddi derecede şişkinlik sorunum var ilaç kullanmak istemiyorum bildiginiz doğal bişey varsa paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
Napcam zeytin yaginiCnm zeytinyağ dene genelde onu tavsiye ediyorlar
Eger kendini dinlememeyi basarabiliyosan ne mutlu sana bu bende pek mümkün olmuyo bide kraker benim midemi daha çok bulandiriyo ama sodayi hiç denemedim acaba bu bulantı nezaman geçecek bilmiyorum inşallah en kisa zamanda normale doneriz:)Ben biraz bulantılarımın üzerine gidiyorum açıkcası ve kendimi dinlememeye çalışıyorum. Bulantım olunca soda veya kraker yiyorum. Dediğin gibi mecburuz işte. :)
Napcam zeytin yaginiicicemmi iiiyyy nasıl icicem midesi bulanır insanın canim ya ama işe yarıyorsa onuda yaparım çünki gerçekten çok zor 4 gün çıkmadığımi biliyorum artık sonrasını siz düşünün
Napcam zeytin yaginiicicemmi iiiyyy nasıl icicem midesi bulanır insanın canim ya ama işe yarıyorsa onuda yaparım çünki gerçekten çok zor 4 gün çıkmadığımi biliyorum artık sonrasını siz düşünün
İkinci çocuğun kaç yaşında yani ne zamandır korunmuyorsunuzBen 39 yasındayım. Ikı cocugum var 3. Yu çok ıstıyorum. Ama aylardır olmuyor
Bol bol su iç Can'ımSlm arkadaşlar Nasılsıniz? Daha once yazmıştım buraya bende şubatta hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Sizlere bişey sormak istiyorum ben gebelik öncesinde kabizlik sorunu yaşıyodum bu durum gebelikte birlikte iyice zorlaştı ve ben bu durumla nasıl bas edebilirim bilmiyorum bazen çok ikiniyorum bebeğe zararı olurmu acaba ikinmanin. Ciddi derecede şişkinlik sorunum var ilaç kullanmak istemiyorum bildiginiz doğal bişey varsa paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
Activa yoğurt hamile kalmadan önce yiyordum ama hamilelikte iyi duymadım kızlar bence yemeyinCanım Merhaba,
Armut, kayısı, incir ve activia yoğurtlarından tavsiye ederim, bana iyi geliyor. Ama düzenli olarak tüketmelisin bunlardan birini 1-2 denemeyle olmuyor. Umarım düzene girer, zor durum..
Bes yadına gırecek canım. Bız yedı sekız aydır korunmuyoruz.İkinci çocuğun kaç yaşında yani ne zamandır korunmuyorsunuz
Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün benim bildiğim uzun süre korunanlar hemen cocuk sahibi olamıyor ama yaşın 39 Muş çok ta geç değil ama bir doktora görünmeni tavsiye ederimBes yadına gırecek canım. Bız yedı sekız aydır korunmuyoruz.
Denemek lazım yapacak bişey yok mecbur katlancam cvp için çok teşekkür ederim arkadaşımYa geçen gün biri yazmıştı tanıdığı hamilelikte hergun bir kaşık kullanmış çocukta da doğdu hiç gazı olmadı emzirirkende devam etti falan yazmıştı.. Mesajı bulsam alintilardim. .
Teşekkür ederim canım esimde bu konuda çok baskı yapıyo bana sen şu icmiyosun hep bundan oluyo diye ama suyu ilaci atarken içiyorum sadece sanırım bununda etkisi var.Bol bol su iç Can'ım
Su cocuk içinde çok önemli ihmal etme benceTeşekkür ederim canım esimde bu konuda çok baskı yapıyo bana sen şu icmiyosun hep bundan oluyo diye ama suyu ilaci atarken içiyorum sadece sanırım bununda etkisi var.
Bana da eczacı kadın son aylarında soda iç ama mineral değil soda olsun çocuğun gazı olmaz dedi ama ne derece doğru bilmiyorum deneyeceğim.Ya geçen gün biri yazmıştı tanıdığı hamilelikte hergun bir kaşık kullanmış çocukta da doğdu hiç gazı olmadı emzirirkende devam etti falan yazmıştı.. Mesajı bulsam alintilardim. .
Bana da eczacı kadın son aylarında soda iç ama mineral değil soda olsun çocuğun gazı olmaz dedi ama ne derece doğru bilmiyorum deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?