2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canım Merhaba,
Armut, kayısı, incir ve activia yoğurtlarından tavsiye ederim, bana iyi geliyor. Ama düzenli olarak tüketmelisin bunlardan birini 1-2 denemeyle olmuyor. Umarım düzene girer, zor durum..

Canım Merhaba,
Armut, kayısı, incir ve activia yoğurtlarından tavsiye ederim, bana iyi geliyor. Ama düzenli olarak tüketmelisin bunlardan birini 1-2 denemeyle olmuyor. Umarım düzene girer, zor durum..
Teşekkür ederim arkadaşım ama malum gebelik herseyden midem bulaniyo geçen gün kefir aldım bi kere içtim ertesi gün görmek bile istemedim öylece duruyorlar ama yinede yemem gerekiyo biliyorum zorda olsa tavsiyelerini yapıcam mecburen inşallah atlatirim

Cnm zeytinyağ dene genelde onu tavsiye ediyorlar

Ben biraz bulantılarımın üzerine gidiyorum açıkcası ve kendimi dinlememeye çalışıyorum. Bulantım olunca soda veya kraker yiyorum. Dediğin gibi mecburuz işte. :)

Tabıkı canım. Sorabılırsın.

Cnm zeytinyağ dene genelde onu tavsiye ediyorlar
Napcam zeytin yaginiicicemmi iiiyyy nasıl icicem midesi bulanır insanın canim ya ama işe yarıyorsa onuda yaparım çünki gerçekten çok zor 4 gün çıkmadığımi biliyorum artık sonrasını siz düşünün

Ben biraz bulantılarımın üzerine gidiyorum açıkcası ve kendimi dinlememeye çalışıyorum. Bulantım olunca soda veya kraker yiyorum. Dediğin gibi mecburuz işte. :)
Eger kendini dinlememeyi basarabiliyosan ne mutlu sana bu bende pek mümkün olmuyo bide kraker benim midemi daha çok bulandiriyo ama sodayi hiç denemedim acaba bu bulantı nezaman geçecek bilmiyorum inşallah en kisa zamanda normale doneriz:)

Ya geçen gün biri yazmıştı tanıdığı hamilelikte hergun bir kaşık kullanmış çocukta da doğdu hiç gazı olmadı emzirirkende devam etti falan yazmıştı.. Mesajı bulsam alintilardim. .

Benimde ilk hafta oldu kabızlık devam etseydi bende icecektim

Bol bol su iç Can'ım

Canım Merhaba,
Activa yoğurt hamile kalmadan önce yiyordum ama hamilelikte iyi duymadım kızlar bence yemeyin

Bes yadına gırecek canım. Bız yedı sekız aydır korunmuyoruz.
Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün benim bildiğim uzun süre korunanlar hemen cocuk sahibi olamıyor ama yaşın 39 Muş çok ta geç değil ama bir doktora görünmeni tavsiye ederim

Bende yarın sabah doktora gidecem bakalım bu içtiğim ilaçtan kafam karışık inşallah bebeğimle ilgili herşey yolundadır umarım ayrıca tiroit için tahlil yapılacak inşallah ilaç içmeme gerek kalmaz

Ya geçen gün biri yazmıştı tanıdığı hamilelikte hergun bir kaşık kullanmış çocukta da doğdu hiç gazı olmadı emzirirkende devam etti falan yazmıştı.. Mesajı bulsam alintilardim. .
Denemek lazım yapacak bişey yok mecbur katlancam cvp için çok teşekkür ederim arkadaşım

Bana da eczacı kadın son aylarında soda iç ama mineral değil soda olsun çocuğun gazı olmaz dedi ama ne derece doğru bilmiyorum deneyeceğim.

Bana da eczacı kadın son aylarında soda iç ama mineral değil soda olsun çocuğun gazı olmaz dedi ama ne derece doğru bilmiyorum deneyeceğim.

Ben maden suyu iciyorum bazen hergun bazen 2 günde bir. İçilebilir diye okumuştum fazla su da icemedigim için içmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…