2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Merhaba kızlar bebeğim artık tam net belirgin olmuş çok şükür rabbime herşey yolunda inşallah tahlilimizde güzel çıkar

İnşallah Canım, Hep böyle devam eder inşallah.
İnşallah Can'ım 9 haftalıkken bak göreceksiniz bebeğin herşeyi belli oluyor küçücük noktadan ne duruma geliyoruz çok şükür rabbime nisan 1 de cinsiyet dedi bakalım şimdide cinsiyet merakı başladı ikili test olacaz inşallah onlarda temiz çıkar hepimizin

Kızlar bir sorum var. Tırnaklarınıza oje sürüyor musunuz? Doktorum sürebilirsin dedi. Ama internette zararlı deye yazıyor....

sevindim senın adına İnşallah hep sağlıklı devam eder. 1 Nisanda cinsiyet belli olucak mı? çok erken değil mi?

İnşallah canım, ikili testinde tertemiz olur. Ben şimdiden sabırsızlanıyorum :)

KIZLAR MERHABA DÜN GİTTİM YİNE KESEYİ GÖREMEDİK KÜÇÜK KARARTI GİBİ BİŞEY VAR AMA NET DEĞİL HCG TESTLERİM ÇOK DÜZENLİ ARTIYOR GAYET GÜZEL 1660TI 3880 OLMUŞ PAZARTESİ GEL DEDİ TEKRAR O ZAMAN 16 BİN FALAN OLCAK SİZCE PAZARTESİ GÖREBİLMİR MİYİM BİRDE ŞUAN GÖRMEMEM NORMAL Mİ

Herkeste farklı oluyor diye biliyorum. Birde gittiğimiz doktorun ultrasyon cihazının kalitesiyle mi ilgili acaba diyede bazen aklıma geliyor :)
Endişelenme inşallah bir sonraki gidişinde gözükür.

alttan müayine oldun mu? bende de o civarlardaydı, ultrasyonda görünmedi. alttan muayine ile göründü, o da çok zor çok küçükdü. doktora gittiğin zaman bol su iç ve sıkışık ol. o zaman daha iyi görünüyor. yoksa bağırsak falan bazen engel oluyor görünmeye.

ben de makiyaj kullanıyorum, oje kullanmıyordum, işten arkadaş çok ufak şeyleri takma kafana dedi, o kullanmış hep.. bi de size soriim dedim.

Evet öylede bişey var, nekadar sakınırsak okadar başımıza gelir ama tabi yinede dikkat etmek gerekiyor. Ben doktoruma sormadım ama hep ojeli gittim uyarırdı sürme diye sanırım. Zaten çok evhamlı doktorlarıda sevmiyorum.

Canım Merhaba,
Armut, kayısı, incir ve activia yoğurtlarından tavsiye ederim, bana iyi geliyor. Ama düzenli olarak tüketmelisin bunlardan birini 1-2 denemeyle olmuyor. Umarım düzene girer, zor durum..

Canım hakiki zeytinyağı her sabah bir iki kaşık iç benimde bağırsaklar sıkıntılı iyi geliyor

BUNU BİLMİYORDUM CANIM ÖYLE YAPICAM : ) ALTTAN BAKTI EVET 2 GÜN ÜST ÜSTE AYNI YERDE AYNI KARARTIYI GÖRDÜK AMA KESİN BU DEMİYORUM DEDİ

BUNU BİLMİYORDUM CANIM ÖYLE YAPICAM : ) ALTTAN BAKTI EVET 2 GÜN ÜST ÜSTE AYNI YERDE AYNI KARARTIYI GÖRDÜK AMA KESİN BU DEMİYORUM DEDİ
geç döllenme olmuştur sende demek ki.değerlerin artması iyi. 2-3 gün sonra git sen. Bir az daha büyüsün bebiş.

geç döllenme olmuştur sende demek ki.değerlerin artması iyi. 2-3 gün sonra git sen. Bir az daha büyüsün bebiş.
Ben zaten 31 günde adet oluyorum eğer doktorlar 28 günde adet olan birine göre hesaplıyolarsa hata yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…