İyi gidiyo, benim bu arala bulantılarım azaldı, daha iyi yemek yeye biliyorum. yorgunluk da az oluyo.. sende nasıl gidiyorSelam Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Bazen kalp atışları 9. haftada duyuluyormuş. Neden öyle söylemiş ki sanaKizlar bugün doktara gittim haftaya kalp atışını duymazsak sonlandıralım dedi kalp atışını duymak için erken değil mi anlamadım ben nisanda duycaz sanıyodum. Canım o kadar yanıyo ki moral diye bir şey kalmadi
Kizlar bugün doktara gittim haftaya kalp atışını duymazsak sonlandıralım dedi kalp atışını duymak için erken değil mi anlamadım ben nisanda duycaz sanıyodum. Canım o kadar yanıyo ki moral diye bir şey kalmadi
İyi gidiyo, benim bu arala bulantılarım azaldı, daha iyi yemek yeye biliyorum. yorgunluk da az oluyo.. sende nasıl gidiyor
Bilmiyorum canim özele gitmistik bi de bu hafta duyulmasi gerekiyodu haftaya da duymazsak kürtaj dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim
Devlete gitcem bakalim o ne diyecek
Inan ben de bilmiyorum gittiğime pişman oldum moralimi de altüst etti. Gelişim olarak 5 haftalikmis. Kesecik bebek hepsi göründü anlamadim neden öyle dedi.Benim doğum tarihim senden daha önce olmasına rağmen beni bile haftaya çağırdı kalp atışını dinletmek için, sana neden öyle birşey söyledi hemen anlayamadım.
Valla Can'ım hem cinsiyet hemde ikili test dedi 3 aylıkta görünmeye başlıyor gösterirse bizimkisisevindim senın adınaİnşallah hep sağlıklı devam eder. 1 Nisanda cinsiyet belli olucak mı? çok erken değil mi?
Bende önemli olan sağlık rabbim hepimize sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah canım, ikili testinde tertemiz olur. Ben şimdiden sabırsızlanıyorum :)
6 hafta da bence görmen lazım ama doktor kadar bilemeyiz doktorun ne diyor bilgilendirse yaKIZLAR MERHABA DÜN GİTTİM YİNE KESEYİ GÖREMEDİK KÜÇÜK KARARTI GİBİ BİŞEY VAR AMA NET DEĞİL HCG TESTLERİM ÇOK DÜZENLİ ARTIYOR GAYET GÜZEL 1660TI 3880 OLMUŞ PAZARTESİ GEL DEDİ TEKRAR O ZAMAN 16 BİN FALAN OLCAK SİZCE PAZARTESİ GÖREBİLMİR MİYİM BİRDE ŞUAN GÖRMEMEM NORMAL Mİ
Neye istanede diyor duymazsak diye inşallah öyle birşey olmaz duam seninleKizlar bugün doktara gittim haftaya kalp atışını duymazsak sonlandıralım dedi kalp atışını duymak için erken değil mi anlamadım ben nisanda duycaz sanıyodum. Canım o kadar yanıyo ki moral diye bir şey kalmadi
Kizlar bugün doktara gittim haftaya kalp atışını duymazsak sonlandıralım dedi kalp atışını duymak için erken değil mi anlamadım ben nisanda duycaz sanıyodum. Canım o kadar yanıyo ki moral diye bir şey kalmadi
Kızlar herkesin aş ermesi belirtileri farklı olduğu gibi kese görmesi de kalp atışı da farklı oluyor anlaşılan ama benim herkese tavsiyem develete gidene birşey diyemem bilmiyorum istediğiniz kadar ilgileniyor mu ama arkadaşlar doktorunuza herşeyi sorun aklına yatsın verdiği cevap kafanızda şüphe kalmasın bana tiroit için ilaç yazdı doktor eczaneye gittim eczacı bana dediği doktorunuz aç tok birşey dedi mi hayır dedim tok yazdı gönderdi bende hemen doktoru aradım aç mı içecem tok mu ona göre içtim artım karnımızda bir Bebek var ve hepimizin endişesi var onun için herşeyi düşünüyoruz acaba acaba mı diye bu Acabaları yok edecek kişi yine doktor kızlar onun için kafamıza yatana kadar o doktorda cevap vermek zorunda sorun soralım çekinmeyelim ayrıca benim tahlil yine yüksek çıktı ilaç günde iki iken üçe çıktı inşallah bu ilaçlar bebeğime etkisi olmaz kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?