2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Slm kizlar.
Canim keseyi gorememen normal arkadasin dedigi gibi sıkışık git ben 2 litre su icip gittim ayni dogum tarihlerimizde insallah gorursun canim icini ferah tut
Beni sorarsaniz iyiyim sukur sadece belim agriyo yorgunluktan

Kizlar bugün doktara gittim haftaya kalp atışını duymazsak sonlandıralım dedi kalp atışını duymak için erken değil mi anlamadım ben nisanda duycaz sanıyodum. Canım o kadar yanıyo ki moral diye bir şey kalmadi

Bazen kalp atışları 9. haftada duyuluyormuş. Neden öyle söylemiş ki sana

Canım kötü düşünme. Doktorun neden öyle birşey söyledi ki. Geçte duyulabilir. Başka hastaneye gittinmi. Farklı hastanelere danış bence. Cihazlardan da farkedebiliyor.

Bilmiyorum canim özele gitmistik bi de bu hafta duyulmasi gerekiyodu haftaya da duymazsak kürtaj dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim

İyi gidiyo, benim bu arala bulantılarım azaldı, daha iyi yemek yeye biliyorum. yorgunluk da az oluyo.. sende nasıl gidiyor

Benim bulantım yok şükür. Arada göğüs ağrısı oluyor. Evde birde kızım olduğu için hem ev işi, hem kızım biraz yorucu oluyor ama şükür genel olarak iyiyiz.

Bilmiyorum canim özele gitmistik bi de bu hafta duyulmasi gerekiyodu haftaya da duymazsak kürtaj dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim

Bende yaşadım bunu ama benim kalp atışı duyulmuştu, sonrasında durmuştu. Ona rağmen 4-5 farklı doktora gittim emin olduktan sonra kürtaj oldum. Başka bir özel hastaneye git, devlete git. Farklı doktorlara danış canım.

Benim doğum tarihim senden daha önce olmasına rağmen beni bile haftaya çağırdı kalp atışını dinletmek için, sana neden öyle birşey söyledi hemen anlayamadım.
Inan ben de bilmiyorum gittiğime pişman oldum moralimi de altüst etti. Gelişim olarak 5 haftalikmis. Kesecik bebek hepsi göründü anlamadim neden öyle dedi.

Elakara17 canim moralini yuksek tut 8.haftanin sonunda gorenler var kesenin kucuk olmasida gec dollenmeyle alakali olabilir canını sıkma bi kac doktora daha git acele etme canim

sevindim senın adına İnşallah hep sağlıklı devam eder. 1 Nisanda cinsiyet belli olucak mı? çok erken değil mi?
Valla Can'ım hem cinsiyet hemde ikili test dedi 3 aylıkta görünmeye başlıyor gösterirse bizimkisi

6 hafta da bence görmen lazım ama doktor kadar bilemeyiz doktorun ne diyor bilgilendirse ya

Neye istanede diyor duymazsak diye inşallah öyle birşey olmaz duam seninle

Kızlar herkesin aş ermesi belirtileri farklı olduğu gibi kese görmesi de kalp atışı da farklı oluyor anlaşılan ama benim herkese tavsiyem develete gidene birşey diyemem bilmiyorum istediğiniz kadar ilgileniyor mu ama arkadaşlar doktorunuza herşeyi sorun aklına yatsın verdiği cevap kafanızda şüphe kalmasın bana tiroit için ilaç yazdı doktor eczaneye gittim eczacı bana dediği doktorunuz aç tok birşey dedi mi hayır dedim tok yazdı gönderdi bende hemen doktoru aradım aç mı içecem tok mu ona göre içtim artım karnımızda bir Bebek var ve hepimizin endişesi var onun için herşeyi düşünüyoruz acaba acaba mı diye bu Acabaları yok edecek kişi yine doktor kızlar onun için kafamıza yatana kadar o doktorda cevap vermek zorunda sorun soralım çekinmeyelim ayrıca benim tahlil yine yüksek çıktı ilaç günde iki iken üçe çıktı inşallah bu ilaçlar bebeğime etkisi olmaz kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen

Elakara17 Canım biz seninle aynı günüz, ben geçen hafta gittim, sadece keseyi gördük, şimdi yarın gideceğim, doktordan spnra muhakkak yazarım benimki nasıl geçti bana ne dedi diye. Ama arkadaşlar haklı geç döllenme de olabilir üstelik bizim bugün daha 6+1 değil mi ? Bence kalp atışı duyulmaması normal 8. haftada bile duyulan oluyormuş değil mi?

Böyle diyorum ama tabii ki ben de panik halindeyim kalbi duyarız duymayız diye ama lütfen sen gönlünü ferah tutmaya çalış, stres bebişlerimize de iyi değil hiç.

Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

tugder canım sen neredesin hangi hastaneye kime gidiyorsun?

Ben daha bir kez gittim doktorumdan çok memnun kaldım, hemen çıkardı telefonunu verdi ama yine de çekiniyorum aramaya biraz. Belki de olur olmaz saatlerde hafta içi haftasonu denmeden ben arandığım için aynısını doktor da yaşasın bana gıcık olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…