2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

senin doktorun acelesi neymiş. bizim ki seninkinden 1 hafta önce biz de duymadık. alette kalbin pıt pıt attığı görünüyormuş çok şükür ama ses yok.2 hafta sonra gel dedi.başka doktora git bence bir an evvel

Ben Bursa'dayım valla bana doktorum 7 24 arayabilirsin dedi ararım da niye aramayacam bugün kontrolüm vardı herşeyi soruyorum sadece benim sağlığım değil ki bebeğimin Sağlığıda ortada önemsiz birşey için aramışım doktorumu valla dahileyiximi de ararım kadın doğumu da yeterki arayacak noktam olmasın bu arada hamile arkadaşlara birşey diyecem 6 haftalıksınız diyelim ama siz adete göre 6 haftalıksınız üç aylıkken dört aylıkken tam net kaç haftalığız doğum tarihimiz belli oluyor bu keseyi ve kalp atışını göremeyen arkadaşa belkide 4 haftaşıksın

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah'ın izniyle bu durumu atlatacagız bebeğim beni birakmayacak ins.

Canım sabah gittik doktora, geçen sefer sadece keseyi görebilmişti bu sefer bebeği de gördük şükür, 0.37 cm tam 6 haftalık görünüyor benim 6+2 olmasına rağmen, yani kişiden kişiye değilebiliyor sanırım.

Kalp atışlarını da ultrasondan gördük ama biz de bir şey duymadık, duymak içim 2 hafta sonra tekrar gideceğiz biz de :)

Sen de umudunu kaybetme canım umarım en kısa zamanda duyabiliriz :)

CANIM 6 +2DEYİZ DEMİŞSİN SANIRIM SON ADET TARİHİNDEN Mİ HESAPLIYOSUN? ARAMIZDA 1 HAFTA VAR BENİM SAT 2 SUBAT

CANIM 6 +2DEYİZ DEMİŞSİN SANIRIM SON ADET TARİHİNDEN Mİ HESAPLIYOSUN? ARAMIZDA 1 HAFTA VAR BENİM SAT 2 SUBAT

Evet canım ona göre hesaplanıyor benim 28 Ocak SAT, ama akıllı telefon kullanıyorsan eğer çok güzel uygulamalar var, ben hep İngilizceleri kullanıyorum, ama İngilizce bilmesen bile en azından haftayı bu şekilde görebilirsin belki ??

Anladım canım benim 5+4 bügun hala keseyi göremedik

Canım senin adına sevindim. Rabbim sagsalim yavruna kavuştursun. Doktorun dediklerini düşünmemeye çalışıyorum ama aklima geliyo sürekli. Biliyorum Rabbim kimseye kaldiramayacagi yük yüklemez ama canım çok yaniyo bebegimi mucizemi kaybetmekten cok korkuyorum. Dualariniza cok ihtiyacım var.

K
kötü düşünme hayırlısını dile duamız seninle

Arkadaşlar merhaba nasılsınız aş ermeleriniz oluyormu bende acayip tatlı krizi başladı ye ekşiyi al Ayşe'yi ye tatlıyı al Hakkı'yı derler bakalım rabbim olmayan herkese nasip etsin olanada hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin AGRA sen benden bir hafta öncesin sanırım bugün karnımda ki sanki su var gibi bir hareket var sende de oluyor mu acaba

kızlar öncelıkle Rabbim sağlıklı bır şeklde kucağınıza almak nasip etsin İnşaallah...Size sorum olacaktı yardımcı olursanız sevınırım.her ay düzenli adet oluyorum en son 23 ocakta adet gördüm ve 18 gün oldu bugün hala adet olmadım ayın 3 ünde doktora gittim ultrasonla baktı kese göremedı kan tahlili yaptırdım negatif herhangi bir kist dış gebelıkte yok..aşırı gaz ve karın şişmesi mide bulantısı yediğim dokunuyor kusmak istiyorum dudaklarım kuruyor kasıklarımda ara ara sancı ve gabeğimde seğirme oluyor sizce hamılelik var mı benım gıbı kan tahlılınde negatif olupta daha sonra hamıle olduğunu öğrenen var mı..Beni bilgilendırırsenız sevınırım kızlar şimdikten Allah Razı Olsun

Can'ım öncelikle teşekkürler Bebek isteyen kişilerde hamile kalmasa bile hamilelik belirtileri psikolojik olabiliyor bende hamile kalmadan önce hamile belirtilileri yaşamıştım ama tahlil negatif çıkmıştı internette incelerken iki kişiden şöyle nir yorum okumuştum ümitlendirmej istemem kan tahlilinde negatif çıkmış adet tarihini geçtikten 21 günü demişti sanırım pozitif çıkmış belki senin kide öyledir bilemeyiz rabbim Hakkı'nda hayırlısını nasip etsin

Aynen canım Taktiri ilahi artık.Piskolojik olarak kafama çok takmıyorum evt çocuk istiyorum daha 7aylık evli olduğum için de o kadar üzüntü içerisine girmiyorum hakkımda hayırlısı ise zaten olur..Çok ama Çok teşekkür ediyorum canım benim bilgin için.Bende en fazla 3 gün gecikir adetim sadece bu ay böyle olunca sinirlerim bozuluyor adet olsam dahi sevinecem artık o durumdayım yani bende okudum 2 defa kan testi yapıp negatif sonuç alıpta daha sonra hamile oldugunu öğrenenler olduğunu ama okumak yerine bire bir konuşmak daha ıyı gelıyor insana

Ayy canim, ben dikkat etmedim hic şimdiye kadar bundan sonra dikkat ederim. Ben kilo vermişim... Zaten zayıftım, 2 kilo da vermişim. İştahsızlıktan belki... Bulantılarım da azaldı gibi.. Uykudan uyandıgım zaman karnım çok dolu gibi geliyor, göğüslerim de taş gibi oluyor... Yataktan kalkanda zorlanıyorum, ağırlık çöküyor . İnşallah bir kaç ay sonra nasıl olucam merak ediyorum

Bu arada şunu da belirtmek isterim biz 6 ay korunmadık bende de adetlerim gecikmiştı son 2 ay üçüncü ay hamile kaldım bilmem doğruluk payı varmıdır ama nir yerde okumuştum adet gecikmeye başlayınca gebelik yakınmış öyle duymuştum hayırlısı Can'ım

Senin zayıflaman önemli değil yeterki bebeğe yarasın bebeğin kilosu iyide sorun yok 10 hafta kalsiyumu yükseltmek Lazımmış Çünkü bebeğin diş tomurcukları oluşurmuş kalsiyumu Yükselt tamam bende kilo aldım iyice söylemesi ayıp sabah kahvaltısında bir ekmek yiyorum şükürler olsun mide bulantısı yaşamadım sürekli iştahlıyım birde ben ilaç alıyorum yaa aman bebeğime etkilenesin diye protein vitamin kalsiyum fazla tüketiyorum herşeyimi ona şartlandırdım allahım bebişlerimizi korusun

sebin doğumda 13.10 Muş doktorda bu hafta 15.10 dedi ama üç ay da 4 ayda tam gün verebilirim dedi bakalım ama ben 9 haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…