2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

9 Amin Canım hayırlısı artık bakalım sonuç ne olucak :)

sebin doğumda 13.10 Muş doktorda bu hafta 15.10 dedi ama üç ay da 4 ayda tam gün verebilirim dedi bakalım ama ben 9 haftadayım
Bu takvime göre 13.10 gösteriyor. Doktor şimdilik doğum tarihi ile ilgili bi şey demedi. Ama benim bebiş SAT tarihimden bi kaç gün önde gidiyor inşallah nisanda gidicem doktora, bazen eşime diyorum keşke ultrason cihazı market pazarda satılsaydı, alıp her gün bebişimi göre bilseydim

Merhaba canim sanki bizim haftalarimizda ayni gibi ama ben de bırak asermeyi normal yemek bile yemek istemiyorum ve tatlı görmek dahi istemiyorum bakalım ne olucak kızmi erkekmi benim bi oğlum var rabbim önce hayırlı sağlıklı imanli evlat nasip etsin ama rabbim biliyo ya gönlümde ki kiz inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebislerimizi...

Ne güzel olurdu cinsiyet ve ikili test için mi gideceksin nisanda sende inşallah testlerinizde güzel çıkar hayırlısıyla

Hayırlısı olsun evet bir oğlun varmış rabbim hayırlısını versin ama inşallah kızdır

Selammm hamişlerrrr
Size bir sorum olcaktı. Benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kahve lekelenmelerim olmuştu. Doktorumda yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı progeston verdi. Geçmişti. Bugün yine ara ara oluyor. Netten baktım bu 7-8 haftalarda kasık ağrısı, bazen lekelenmeler olabiliyormuş. Birde ben 26 günde adet olduğum için bugün benim 2. Adet dönemimdi. Adet dönemlerinde de olabilir yazıyor. Bu durumu benden başka yaşayan varmı ?

Kasık ağrısı bende ara ara yaşıyorum canım ozelliklide bugün bel ağrısı başladı anlamadim

3.aya yaklaştık neredeyse hala ağrım vardı hatta bir kaç gündür baya ağrım oldu korktum doktora gittim. Doktor bebek büyüdüğü için olur normal dedi,gaz sancısıda kasıklara vururmuş. Kefir içmemi,yoğurt yememi önerdi doktorum bağırsakların düzenlenmesi için

Gunaydin kizlar:) sabah devlet hastanesine gittim sabahin 7sinde gitmeme ragmen yer bitmis ogleden sonraya kaldim ultrasyonada sokar heralde onemli olan rapor cikarir insallah.ve insallah bebegim iyidir dua edin kizlar oglen haber vericem size

Gunaydin kizlar:) sabah devlet hastanesine gittim sabahin 7sinde gitmeme ragmen yer bitmis ogleden sonraya kaldim ultrasyonada sokar heralde onemli olan rapor cikarir insallah.ve insallah bebegim iyidir dua edin kizlar oglen haber vericem size
önceden randevu almadın mı? bende devlete gittim en son, randevum olduğu için numara sırasını beklemeden hemen içeri aldılar. Kalp atışları için mi gidiyorsun? İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Günaydın kızlar Biz iyiiz midemiz bulanıyor. Artık alıştık ama
Y Ysmnmesut sen nasılsın? kanaman bitti mi?

canım artık kendimden tiksinmeye başladım hiç geçmezmi mide bulantısı hiç geçmiyor. bıktım vallahi. kanamam biti sayılır canım
canım mide bulantısı bende de var, bazı günler olmuyor, şimdi daha az mide bulantısı ama var. öğle yemeyine kadar bulanıyor. bulantının olması iyi yaa demek ki her şey yolunda

önceden randevu almadın mı? bende devlete gittim en son, randevum olduğu için numara sırasını beklemeden hemen içeri aldılar. Kalp atışları için mi gidiyorsun? İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Yok canim randevu alamadim 15 gun sonraya veriyolardi almadim cunku bu hafta ici rapor cikarmam lazimdi kalp atislari icin persembe gunu gidicem ozele gidiyorum ama bugun gorursekte mucize olur:):))

canım mide bulantısı bende de var, bazı günler olmuyor, şimdi daha az mide bulantısı ama var. öğle yemeyine kadar bulanıyor. bulantının olması iyi yaa demek ki her şey yolunda

canım uyanıyorum bulanıyor yatıyorum bulanıyor herseyden tiksindim artık vallahi benimki çok ağır geçiyor.

Selammm hamişlerrrr
Size bir sorum olcaktı. Benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kahve lekelenmelerim olmuştu. Doktorumda yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı progeston verdi. Geçmişti. Bugün yine ara ara oluyor. Netten baktım bu 7-8 haftalarda kasık ağrısı, bazen lekelenmeler olabiliyormuş. Birde ben 26 günde adet olduğum için bugün benim 2. Adet dönemimdi. Adet dönemlerinde de olabilir yazıyor. Bu durumu benden başka yaşayan varmı ?

Bende yok Can'ım lekenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…