Amin Canım hayırlısı artık bakalım sonuç ne olucak :)Bu arada şunu da belirtmek isterim biz 6 ay korunmadık bende de adetlerim gecikmiştı son 2 ay üçüncü ay hamile kaldım bilmem doğruluk payı varmıdır ama nir yerde okumuştum adet gecikmeye başlayınca gebelik yakınmış öyle duymuştum hayırlısı Can'ım
Bu takvime göre 13.10 gösteriyor. Doktor şimdilik doğum tarihi ile ilgili bi şey demedi. Ama benim bebiş SAT tarihimden bi kaç gün önde gidiyorsebin doğumda 13.10 Muş doktorda bu hafta 15.10 dedi ama üç ay da 4 ayda tam gün verebilirim dedi bakalım ama ben 9 haftadayım
Merhaba canim sanki bizim haftalarimizda ayni gibi ama ben de bırak asermeyi normal yemek bile yemek istemiyorum ve tatlı görmek dahi istemiyorum bakalım ne olucak kızmi erkekmi benim bi oğlum var rabbim önce hayırlı sağlıklı imanli evlat nasip etsin ama rabbim biliyo ya gönlümde ki kiz inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebislerimizi...Arkadaşlar merhaba nasılsınız aş ermeleriniz oluyormu bende acayip tatlı krizi başladı ye ekşiyi al Ayşe'yi ye tatlıyı al Hakkı'yı derler bakalım rabbim olmayan herkese nasip etsin olanada hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinAGRA sen benden bir hafta öncesin sanırım bugün karnımda ki sanki su var gibi bir hareket var sende de oluyor mu acaba
Bu takvime göre 13.10 gösteriyor. Doktor şimdilik doğum tarihi ile ilgili bi şey demedi. Ama benim bebiş SAT tarihimden bi kaç gün önde gidiyorinşallah nisanda gidicem doktora, bazen eşime diyorum keşke ultrason cihazı market pazarda satılsaydı, alıp her gün bebişimi göre bilseydim
Hayırlısı olsun evet bir oğlun varmış rabbim hayırlısını versin ama inşallah kızdırMerhaba canim sanki bizim haftalarimizda ayni gibi ama ben de bırak asermeyi normal yemek bile yemek istemiyorum ve tatlı görmek dahi istemiyorum bakalım ne olucak kızmi erkekmi benim bi oğlum var rabbim önce hayırlı sağlıklı imanli evlat nasip etsin ama rabbim biliyo ya gönlümde ki kiz inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebislerimizi...
Kasık ağrısı bende ara ara yaşıyorum canım ozelliklide bugün bel ağrısı başladı anlamadim
önceden randevu almadın mı? bende devlete gittim en son, randevum olduğu için numara sırasını beklemeden hemen içeri aldılar. Kalp atışları için mi gidiyorsun? İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinGunaydin kizlar:) sabah devlet hastanesine gittim sabahin 7sinde gitmeme ragmen yer bitmis ogleden sonraya kaldim ultrasyonada sokar heralde onemli olan rapor cikarir insallah.ve insallah bebegim iyidir dua edin kizlar oglen haber vericem size
canım mide bulantısı bende de var, bazı günler olmuyor, şimdi daha az mide bulantısı ama var. öğle yemeyine kadar bulanıyor. bulantının olması iyi yaa demek ki her şey yolundacanım artık kendimden tiksinmeye başladım hiç geçmezmi mide bulantısı hiç geçmiyor. bıktım vallahi. kanamam biti sayılır canım
Yok canim randevu alamadim 15 gun sonraya veriyolardi almadim cunku bu hafta ici rapor cikarmam lazimdi kalp atislari icin persembe gunu gidicem ozele gidiyorum ama bugun gorursekte mucize olur:):))önceden randevu almadın mı? bende devlete gittim en son, randevum olduğu için numara sırasını beklemeden hemen içeri aldılar. Kalp atışları için mi gidiyorsun? İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
canım mide bulantısı bende de var, bazı günler olmuyor, şimdi daha az mide bulantısı ama var. öğle yemeyine kadar bulanıyor. bulantının olması iyi yaa demek ki her şey yolunda
tuzlu kraker ye elma ye, ben elma yediyimde basdırıyor bulantıyı.canım uyanıyorum bulanıyor yatıyorum bulanıyor herseyden tiksindim artık vallahi benimki çok ağır geçiyor.
Bende yok Can'ım lekenmeSelammm hamişlerrrr
Size bir sorum olcaktı. Benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kahve lekelenmelerim olmuştu. Doktorumda yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı progeston verdi. Geçmişti. Bugün yine ara ara oluyor. Netten baktım bu 7-8 haftalarda kasık ağrısı, bazen lekelenmeler olabiliyormuş. Birde ben 26 günde adet olduğum için bugün benim 2. Adet dönemimdi. Adet dönemlerinde de olabilir yazıyor. Bu durumu benden başka yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?