Selammm hamişlerrrr
Size bir sorum olcaktı. Benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kahve lekelenmelerim olmuştu. Doktorumda yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı progeston verdi. Geçmişti. Bugün yine ara ara oluyor. Netten baktım bu 7-8 haftalarda kasık ağrısı, bazen lekelenmeler olabiliyormuş. Birde ben 26 günde adet olduğum için bugün benim 2. Adet dönemimdi. Adet dönemlerinde de olabilir yazıyor. Bu durumu benden başka yaşayan varmı ?
canım benimde lekelenmem çok oldu.
Slm canım seninle aynı tarihlerimiz ama bende hiç bulantı yok normalmi diye sorcam ama oğlumdada hiç bulantım olmamıştı .Allah yardımcın olsun üçüncü aya yaklaştıkça biter bulantın sanırımcanım uyanıyorum bulanıyor yatıyorum bulanıyor herseyden tiksindim artık vallahi benimki çok ağır geçiyor.
Ya sana bu konuda bsyler danismam lazm durumumuz benziyor burayi bilmiyorum heryerden yaziyorum lutfen gorunce cvbp yazKızlar mrb benim bat 13şubattı. Normalde düzenli adet olurum ancak geçen ay 36gün sonra oldum. Bu 2.denememiz. Bir kızım var, oda tüp bebek. 4senedirde korunuyorduk.sıkıntı eşimdeydi ve geçen sene eşim nakil oldu,doktor 1sene bekleyin dedi. Bizde iki aydır başladık belki değerleri böbrekten dolayı bozuktu.hatta azosperm tedavisi gördük, ilk tüp denemesinde tuttu. Kendiliğimden hiç gebe kalmadım,hep imrendim idrar testinde pozitif görenleri, bu ay inşallah bende içimde kalan idrar testi sonucuyla öğrenirim.dualarınızı bekliyorum.belirti de hiç birşey yok. İlk hamileliğimdede sanki hamile değil gibiydim.nasip artık. Uzun oldu kusura bakmayın..
Kızlar,
6. Haftaya kadar her şey iyiydi ama 6. Hafta başladığından beri son günlerde korkunç mide bulantısı çekiyorum, sabah, öğlen akşam be yatmadan önce yani inanın bir tek uyurken iyiyim şimdilik. Bırakın Bebek için gerekli protein kalsiyum ağırlıklı besinleri kuru ekmek yerken bile zorlanıyorum.
Doktorumu arayacağı bugün ama böyle ola var mı? Size ne sesi doktor bir ilaç dalan verirse geçer di mi?
İnşallah güzel haberlerle gelkızlar benimde bugün saat 14:00 da randevum war. kalp atışını dinleyecem rabbim nasip ederse.
Benimde yarın 9,30 da randevum var kalp atışlarını duyabiliriz dedi.inşallah duyarız:)kızlar benimde bugün saat 14:00 da randevum war. kalp atışını dinleyecem rabbim nasip ederse.
Canım ben de 7. haftaya kadar ne mide bulantısı nede başka sıkıntı yaşamadım. 7. haftadan sonra mide bulantılarım başladı, bazen şiddetli oldu bazen hafif ve şimdilik azalmıl gibi ama devam ediyor. Benim doktrum beslenme konusunda şunu söyledi: 3 ay boyunca yediklerinin ve içdiklerinin bebeye bi faydası olmuyor. Kendin için besleniyorsun. 4. ay itibariyle yediyin içdiyin bebeye gidiyor. o yüzden şimdilik zararlı şey haric tabii ki, normal beslene bilirsin ve hatta söyledi ki kuru ekmek bele yeye bilirsin. Yani kendini çok üzme şunu yeyebiliyorum bunu yemiyorum Bebekle ilgili beslenme 4. aydan başlayacak.
Yok vermedi. Bende sabah başlar öğle bitiyor bulantı, dayanılmayacak değil. Ben şikayetçi olmadığım için doktor bir şey vermedi. Sadece beslenme ile ilgili sordum. O da normal beslen dedi, inşallah 4. aydan neye dikkat etmen gerektiğini söyleceyim dedi. Ben de çalışıyorum, bir de çalışmak iyi, en azından erken kalkıp kahvatlı yapıyorsun, haraket oluyor, zaman geçyor, yoksa evde otursan hiç zaman geçmez ve sürekli kendini dinleyip kafayı yersin.Çok çok teşekkür ederim bu mesajın için, inan okurken gözlerim doldu ( ay bu hormonlar) çok üzülüyorum bebeğimi de besleyemiyorum diye çünküzaten iş yüzünden hiç dinlenemiyorum da. Sana doktorun ilaç gibi bir şey verdi mi peki canım?
Kızlar,
6. Haftaya kadar her şey iyiydi ama 6. Hafta başladığından beri son günlerde korkunç mide bulantısı çekiyorum, sabah, öğlen akşam be yatmadan önce yani inanın bir tek uyurken iyiyim şimdilik. Bırakın Bebek için gerekli protein kalsiyum ağırlıklı besinleri kuru ekmek yerken bile zorlanıyorum.
Doktorumu arayacağı bugün ama böyle ola var mı? Size ne sesi doktor bir ilaç dalan verirse geçer di mi?
Canım bende 26 gunde bır adet oluyorum. Sen adetın kacıncı gunleri deneme oldu. Bende bebek ıstıyorum ama olmuyor. Adetın 11. Gunu ıle 16 gunlerı arasında ilişki oluyor. Ama gebelık yokSelammm hamişlerrrr
Size bir sorum olcaktı. Benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kahve lekelenmelerim olmuştu. Doktorumda yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı progeston verdi. Geçmişti. Bugün yine ara ara oluyor. Netten baktım bu 7-8 haftalarda kasık ağrısı, bazen lekelenmeler olabiliyormuş. Birde ben 26 günde adet olduğum için bugün benim 2. Adet dönemimdi. Adet dönemlerinde de olabilir yazıyor. Bu durumu benden başka yaşayan varmı ?
Canım bende 26 gunde bır adet oluyorum. Sen adetın kacıncı gunleri deneme oldu. Bende bebek ıstıyorum ama olmuyor. Adetın 11. Gunu ıle 16 gunlerı arasında ilişki oluyor. Ama gebelık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?