2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

merhaba arkadaşım bende 8.haftama girdim doktorum 9 hafta çağırdı ama bu arada bebeğin plasentası oluşacak lekelenmelerin veya pembe ufak kanama lekelenme şeklinde olabilir gayet normal dedi,muhtemelen sende ondan lekelenme görmüşsündür.

canım uyanıyorum bulanıyor yatıyorum bulanıyor herseyden tiksindim artık vallahi benimki çok ağır geçiyor.
Slm canım seninle aynı tarihlerimiz ama bende hiç bulantı yok normalmi diye sorcam ama oğlumdada hiç bulantım olmamıştı .Allah yardımcın olsun üçüncü aya yaklaştıkça biter bulantın sanırım

Slm kızlar ben de saat 12 de hastaneden döndüm 9+2 günlükmüs bebeğim devlet hastanesi olduğu için detaylı bilgi vermedi dr kalp atışını 2 hafta önce duymuştum ama tekrar duysam iyi olurdu ama dinletmedi eğer bi sorun olsaydı söylerdi dimi? suan bu durumu kafaya taktım çarşamba sonuçlarım çıkacak bide insanın 4ne randevu verdi Dr ikili test için olmadı haftaya bi özel gider detaylı baktiririm bebeğime yoksa kendi kendimi yiyip durucam

Off ya bosuna gidip geldim resmen 1 dk bile surmedi kese var bebek var kalp atisi bet degil daha kucuk dedi gonderdi bu hastanede rapor olmuyomus bosuna gittim yani yarin buyuk dogum hastanesine randevu aldim oraya gitcem tekrar zaten persembede kendi doktorumda randevum haftAnin 3 gunu hastanelerde gecirecegim

Kizlar iyi aksamlar.
İstanbul Anadolu yakasında olan ve doktor hastane önerisi olan var mı ?

Ya sana bu konuda bsyler danismam lazm durumumuz benziyor burayi bilmiyorum heryerden yaziyorum lutfen gorunce cvbp yaz

Kızlar,

6. Haftaya kadar her şey iyiydi ama 6. Hafta başladığından beri son günlerde korkunç mide bulantısı çekiyorum, sabah, öğlen akşam be yatmadan önce yani inanın bir tek uyurken iyiyim şimdilik. Bırakın Bebek için gerekli protein kalsiyum ağırlıklı besinleri kuru ekmek yerken bile zorlanıyorum.

Doktorumu arayacağı bugün ama böyle ola var mı? Size ne sesi doktor bir ilaç dalan verirse geçer di mi?

Canım ben de 7. haftaya kadar ne mide bulantısı nede başka sıkıntı yaşamadım. 7. haftadan sonra mide bulantılarım başladı, bazen şiddetli oldu bazen hafif ve şimdilik azalmıl gibi ama devam ediyor. Benim doktrum beslenme konusunda şunu söyledi: 3 ay boyunca yediklerinin ve içdiklerinin bebeye bi faydası olmuyor. Kendin için besleniyorsun. 4. ay itibariyle yediyin içdiyin bebeye gidiyor. o yüzden şimdilik zararlı şey haric tabii ki, normal beslene bilirsin ve hatta söyledi ki kuru ekmek bele yeye bilirsin. Yani kendini çok üzme şunu yeyebiliyorum bunu yemiyorum Bebekle ilgili beslenme 4. aydan başlayacak.

Çok çok teşekkür ederim bu mesajın için, inan okurken gözlerim doldu ( ay bu hormonlar) çok üzülüyorum bebeğimi de besleyemiyorum diye çünkü zaten iş yüzünden hiç dinlenemiyorum da. Sana doktorun ilaç gibi bir şey verdi mi peki canım?

Yok vermedi. Bende sabah başlar öğle bitiyor bulantı, dayanılmayacak değil. Ben şikayetçi olmadığım için doktor bir şey vermedi. Sadece beslenme ile ilgili sordum. O da normal beslen dedi, inşallah 4. aydan neye dikkat etmen gerektiğini söyleceyim dedi. Ben de çalışıyorum, bir de çalışmak iyi, en azından erken kalkıp kahvatlı yapıyorsun, haraket oluyor, zaman geçyor, yoksa evde otursan hiç zaman geçmez ve sürekli kendini dinleyip kafayı yersin. inşallah her şey yolunda giderse son ayıma kadar çalışmak istiyorum.

bende aynıyım inan kendmden tiksinir oldum sabah kalkıyorum mide bulantısı kusma akşam yatıyorum mide bulantısı kusma baş dönmesi oluyor. sürekli bişey yemem gerekiyor yoksa bayılacak gibi oluyor mide bulantısı daha çok artıyor.

Y ysmnmst canim insallah duyarsin:)bende gidicem bugun yarin bu hafta 3 gunum hastanede gececek:) kalp atislarini duyarmiyiz bilmiyorum bugun tam 6+0 bakalim hayirlisi ben rapor icin gidiyorum iki gundur ama yinede bakiyolar ultrasyonda hayirlisi allahtan persembede hep gittigim doktorda randevum var hbr veririm doktordan cikinca sizde hbr verin

Benimde midemde sorun var ama oyle yiyemiyo degilim gayette ayı gibi yiyorum ama yinede midem bulaniyo :))

Canım bende 26 gunde bır adet oluyorum. Sen adetın kacıncı gunleri deneme oldu. Bende bebek ıstıyorum ama olmuyor. Adetın 11. Gunu ıle 16 gunlerı arasında ilişki oluyor. Ama gebelık yok

Canım bende 26 gunde bır adet oluyorum. Sen adetın kacıncı gunleri deneme oldu. Bende bebek ıstıyorum ama olmuyor. Adetın 11. Gunu ıle 16 gunlerı arasında ilişki oluyor. Ama gebelık yok

Canım benim bu defa tamamen tesadüf oldu. Hiç takip etmedim günleri. Ama yumurtlamayı o şekilde takip etme bence. Her zaman o tarihlerde olmaz yumurtlama. Tam net öğrenmek istiyorsan eczanelerde yumurtlama testleri satılıyor. Gebelik testi gibi ama tek farkı devamlı çift çizgi çıkıyor. Yumurtlama yoksa silik çizgi gösteriyor. Koyu çizgi gösterdiği zaman 24-48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyor. Ona göre ilişki yaşıyorsun. Kesin takip için onu kullanabilirsin.

Benim bir kızım var. 10 ay adet olmadım doğumdan sonra. Sonrasında da düzensiz oldu biraz. Bazen 26 gün bazen 30, bazen 24. Tam takip edemedim şansa oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…