Selam canım nasılsın bir kac gun dur girmedim Mersin'e geldim ne var ne yok :)merhaba arkadaşlar nasılsınız
Bende mide bulantısı hiç olmadı Can'ım ama doktorum sormuştu olursa kol bandı önermişti ama bilmiyorum işe yarıyor muKızlar,
6. Haftaya kadar her şey iyiydi ama 6. Hafta başladığından beri son günlerde korkunç mide bulantısı çekiyorum, sabah, öğlen akşam be yatmadan önce yani inanın bir tek uyurken iyiyim şimdilik. Bırakın Bebek için gerekli protein kalsiyum ağırlıklı besinleri kuru ekmek yerken bile zorlanıyorum.
Doktorumu arayacağı bugün ama böyle ola var mı? Size ne sesi doktor bir ilaç dalan verirse geçer di mi?
10 ay adet olmadın mı bayağa uzun süreCanım benim bu defa tamamen tesadüf oldu. Hiç takip etmedim günleri. Ama yumurtlamayı o şekilde takip etme bence. Her zaman o tarihlerde olmaz yumurtlama. Tam net öğrenmek istiyorsan eczanelerde yumurtlama testleri satılıyor. Gebelik testi gibi ama tek farkı devamlı çift çizgi çıkıyor. Yumurtlama yoksa silik çizgi gösteriyor. Koyu çizgi gösterdiği zaman 24-48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyor. Ona göre ilişki yaşıyorsun. Kesin takip için onu kullanabilirsin.
Benim bir kızım var. 10 ay adet olmadım doğumdan sonra. Sonrasında da düzensiz oldu biraz. Bazen 26 gün bazen 30, bazen 24. Tam takip edemedim şansa oldu.
Canım ben duydum çok şükür sende duyabilirsin, benden öncesin çünküBenimde yarın 9,30 da randevum var kalp atışlarını duyabiliriz dedi.inşallah duyarız:)
10 ay adet olmadın mı bayağa uzun süre
10 ay adet olmadın mı bayağa uzun süre
10 ay olmayanı ilk kez duydum Can'ım ondan yanlış anlamaEvet canım olmadım. Doğumdan sonra 40 gün oldum. Sonra 10. aya kadar olmadım. 10. ayda kızım emmeyi bıraktı ve ben adet oldum. Doktorlar aslında emmeye bağlı değil diyorlar. Kimisi 2 yaşına kadar emzirdiği halde hemen düzenli adet görmeye başlıyor ama ben emzirdiğim sürece olmadım.
Aynen doğru diyorsun biz Bebek beklerken her ay umarım adet olmam diyip duruyordum şimdi ise hormonlar çok fena durumda bende mide bulantısı iştahsızlık hiç olmadı ama acayip duygusal ve sinirliyim herşeye alınıyorum çok tuhaf bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin bunun eksikliği çok kötü rabbim hepimizin bebeğini hayırla kucağımıza almayı nasip etsinTabi birde şöyle bir durum var. 2 aylık hamileydim kürtaj oldum, sonrasında peşine tekrar hamile kaldım. 10 aya yakın hamilelik, sonrasında 10 ay adet olamamak. Bünyemi düşünebiliyormusun :) Eski kiloma dönmüştüm ama şiş bir karınla geziyordum. Olsan bir dert, olmasan ayrı dert. Zor iş zorrr :))
canım nasıl geçti randevun?bende aynıyım inan kendmden tiksinir oldum sabah kalkıyorum mide bulantısı kusma akşam yatıyorum mide bulantısı kusma baş dönmesi oluyor. sürekli bişey yemem gerekiyor yoksa bayılacak gibi oluyor mide bulantısı daha çok artıyor.
Canım ben duydum çok şükür sende duyabilirsin, benden öncesin çünkü
Az önce kontrolden geldim.kalp atışını duyduk cok sükür pıt pıt atıyor:) 6+5 dedi doktor bebeği de gördük sorun yokmuşCanım ben duydum çok şükür sende duyabilirsin, benden öncesin çünkü
Gözün aydın canım çok sevindim bizlerede dua et inş kucağımiza almakta nasip olurAz önce kontrolden geldim.kalp atışını duyduk cok sükür pıt pıt atıyor:) 6+5 dedi doktor bebeği de gördük sorun yokmuş
içim rahatladı allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.
inşalah canım sağlıklı bır şeklde kucağımıza da alırız.Gözün aydın canım çok sevindim bizlerede dua et inş kucağımiza almakta nasip olur
Az önce kontrolden geldim.kalp atışını duyduk cok sükür pıt pıt atıyor:) 6+5 dedi doktor bebeği de gördük sorun yokmuş
içim rahatladı allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.
arkadaşlar günaydın nasılsınız?
dün gittim çok şükür kalp atışını duydum çok güzel bi duygu dünyam durdu o anda. kalp atışını duyar duymaz ağlamaya başladım. rabbim herkese nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim araniza katılmak isterim son adet 29 ocak perşembe günü kan tahlilinde 54.58 olduğunu öğrendim Doktorum pazar günü tekrar istedi 117.4 ve dün yaptırdım 251.1 çıktı sonucum uç ay önce kan gebeliği yaşayıp düşük yaptım şimdi hala korkum var o yüzden doktor degerlerimi iki günde bir istiyordu pazartesi gidecez bakalım doktorumuza inş hayırlı haberler alırız ve hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?